A legjobb, hogy mennyire tisztában vannak pl a FIFA és az UEFA előírásokkal.barca-miki94 írta:Fgyeljetek ide!! én szerintem itt már Messinek vége van..ugyan ez volt annó R10-el is, emlékezetek vissza. Neymar? hát...ez már nem a bazil bajnokság ugy hogy Neymarnak változtattni kell a játékán, egy szóval azt akrom mondani hogy az egész Barca kivan égve! Iniesta és Xavi? 1. Lassúak 2. Nincs újításuk, tehát már nem csak a szélsőkel hanem a középpályásokal is bajba vagyunk. A védőkröl meg nem is beszélek! tehát egy új generáció kell, az én kezdő 11-em a 2014/15-ős szezonra:
KAPUS: Ter Stegen VÉDŐK: (jsz) Filipi Luis (kh) Gerard Piqué (kh) Marquinhos (bsz) Jordi Alba KÖZÉPPÁLYÁSOK: (kvk) Sergi Busquets (bk) Paul Pogba (jk) Ander Herrera CSATÁROK: (bcs) Neymar (kcs) Luis Suarez (jcs) Leo Messi. Én szerintem ennyi tehát a Barcának kb 6 vagy 7 játékost kellene igazolnia. A többiek: Alves, Pedro, Xavi, Iniesta és stb...azok meg a kispadon lennének, ennyi szerintem.
Mind a BL-ben, mind egyéb nemzetközi ligában meg van adva, hogy egy adott csapat, adott nemzetiségű játékosátlagának meg kell lenni. Mivel olyan nemzet mint a fifában, hogy Rest Of World nincs még, így a Barcát spanyolnak kell nevezni. Nem tudom most h mi a megadott százalék mennyiség haza/nemzetközi játékosarányban, de szívesen megkeresem, de az általad megadott 'keret' kb 3% os spanyol volt