Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Barcaman1993 írta:Kötekedés nélkül, vki árulja már el, hogy mitől lett hirtelen ilyen jó játékos Fontás? Itt volt évekig, nem vált be, majd ingyen továbbadtuk. Most visszahozhatnánk 1 millióért ugyanabba a pozícióba, ahol korábban volt... Logikus döntés lenne...noname írta:nos, Fontas 1-ért ajándék.Mikor én anno Botíáról ehhez hasonló hsz-eket írtam (aki azért tett le vmit az asztalra), akkor a fél fórum lehurrogott... Most Fontás visszahozatala lett a divat.
Nem annyira túlzó ez sajna. Úgy emlékszem 39 milliót fizettek a Rómának Marquinhosért. A PSG nem aprót gurigat. Látjuk ezt most Luis leigazolásából is. Bár meggyőződésem, hogy nem ő lenne a megoldás, hanem Benaita, vagy Hummels, nekünk a védelem agya esett ki. Így olyan védőt kell venni aki vezér. Ez csak kettejükre illik aki szóban forog perpill. Marquinhos vagy Laporte túl fiatal, Pique pedig meggyőződésem, hogy csak akkor tudott világklasszis szinten teljesíteni folyamatosan ha ott volt Puyol, akit mindig követhetett, ha pedig valamit elúszúrt az öreg fedezte a hátát. Az előttem szólóhoz csatlakozva, nekünk vezér kell. Ezért Luist sem tartanám a legjobb megoldásnak. Világklasszis ez tény, de a puszta jelenléte szerintem nem húzza fel a többi védőt. Igaz ez csak az én véleményem, de ilyen kaliberü védő nem olcsós.Barcaman1993 írta:Azért ezeket a számokat kicsit erősnek érzem. Jó, tudom hogy Neymar is 140 millió volt...Feast4 írta:Marquinhos-t vagy 40 millióért vették tavaly szóval nem hiszem, hogy annál olcsóbban adnák. Benaita szerződéséből meg 4 év van még szóval ő se lesz meg 30 alatt ha meglesz egyáltalán.
megmondom őszintén játszhatunk itt a nevekkel, de semmi jóra nem számítok.
Kötekedés nélkül, vki árulja már el, hogy mitől lett hirtelen ilyen jó játékos Fontás? Itt volt évekig, nem vált be, majd ingyen továbbadtuk. Most visszahozhatnánk 1 millióért ugyanabba a pozícióba, ahol korábban volt... Logikus döntés lenne...noname írta:nos, Fontas 1-ért ajándék.
Neymarral mi a helyzet? Ha vki kijelenti, hogy nem fog távozni, akkor az nem is fog. De ha mindenképpen utána akarnak járni, akkor csak 1 telefon.Feast4 írta:Benatia képben van. Csak sajnos ez a vezetőség lassan egy vicclapba is beleférne. Ha meg is lenne rá a pénz képtelenek végrehajtani egy ilyen, Hummels, Reus, Koke, Mandzsukis vételt. És gaynitom azt is ha egy játékos kijelenti, hogy nem megy sehova akkor utána szóba sem kerül.
Azért ezeket a számokat kicsit erősnek érzem. Jó, tudom hogy Neymar is 140 millió volt...Feast4 írta:Marquinhos-t vagy 40 millióért vették tavaly szóval nem hiszem, hogy annál olcsóbban adnák. Benaita szerződéséből meg 4 év van még szóval ő se lesz meg 30 alatt ha meglesz egyáltalán.
megmondom őszintén játszhatunk itt a nevekkel, de semmi jóra nem számítok.
Mondjuk a David Luis ügyön nem csodálkozom a Chelsea-ből nem lehet igazolni (olyan játékost aki Mou-nak kell vagy mondjuk a fél világnak kell), csak úgy ahogy a PSG tette. Marha nagy pénzt kifizetsz és marha nagy pénz a fizu is amit ajánlasz. Ennyi pénzt a Barca kizárt, hogy kiadjon. (nem az ára a fizúja) Én továbbra is abban Bízom, hogy Hummels vagy Benatia képben van. Csak sajnos ez a vezetőség lassan egy vicclapba is beleférne. Ha meg is lenne rá a pénz képtelenek végrehajtani egy ilyen, Hummels, Reus, Koke, Mandzsukis vételt. És gaynitom azt is ha egy játékos kijelenti, hogy nem megy sehova akkor utána szóba sem kerül. Annyi ész nincs, hogy egy repjegyet lehet megérne beszélni vele meg az ügynökével, hogy tényleg nem akar jönni, vagy csak a csapatának srófolja a vételárát.Sanama írta:Annyira vicc az egész. (de hozzáteszem ez lehet, hogy csak a média, és Zubiék erőteljesen a lényegre koncentrálnak. Bár ebben kételkedem. )
Szóval az, hogy 3 éve kéne már középső védő, és még most is csak arról szól minden, hogy Fabregast eladjuk-e vagy sem, és hogy Koke jön-e vagy sem, meg Llorente.
Védőkről semmi hír, mert hát minek is, nekünk jó lesz majd Fontas is esetleg a BL negyeddöntőbe.
Vicc, ami megy.
Ha ez a kapus posztot le tudták zongorázni ilyen hamar, akkor 3 év alatt miért nem volt képes hozni legalább 1 védőt ez a brigád? Gondolom már régóta tudják, hogy Puyol nem marad, azt meg tapasztalhatták, hogy nem bevethető. 3(!!!!) éve probléma, de semmi. Bezzeg a kapus kérdést lezsírozták elég hamar. Egyszerűen nem értem.
Thiago Silvát is hagyták lepattani, most ha David Luiz-t is kiengedik, akkor valami lúzer díjat nyugodtan adhatnának is a vezetőségnek, ha eddig még nem kaptak ilyesmit.
Marquinhos-t vagy 40 millióért vették tavaly szóval nem hiszem, hogy annál olcsóbban adnák. Benaita szerződéséből meg 4 év van még szóval ő se lesz meg 30 alatt ha meglesz egyáltalán.Subinho írta:Huh,egy Benatia, Marquinhos párossal kiegyeznék. Akkor David Luis nem is kéne már. Az ő árából mindketten kijönnének kb. Hátul Piquével, Bartrával elég jó négyes lenne... Javier mehetne vkp-nak Song helyére. Alves helyére még jöhetne Van der wiel és a védelem kész is lenne!
palesz77 írta:Koke a Barcelona játékosa lehet.
Most olvastam sport-on is, de akkor inkább magyarul linkelem. Én megmondom őszintén csak ellenünk láttam játszani szerintem. Koke mennyire passzolna a Barcába? Küzdeni azt tud, azzal tisztában vagyok, de egyéb kvalitásai is vannak ahhoz, hogy itt játsszon? Mondjuk a 17 gólpassz nem rossz. Na nem mintha akarnám én ilyen áron - Cesc -, meg a valóságtartalmát is erősen megkérdőjelezem, csak szimplán érdekel. Holnap vizsga, aztán minden jobban érdekel mint a tanulás..![]()
Majdnem tetszik. Mondjuk Benatiat én láttam játszani, de ha mindenki regéket mond róla, akkor nem lehet olyan rossz.Subinho írta:Huh,egy Benatia, Marquinhos párossal kiegyeznék. Akkor David Luis nem is kéne már. Az ő árából mindketten kijönnének kb. Hátul Piquével, Bartrával elég jó négyes lenne... Javier mehetne vkp-nak Song helyére. Alves helyére még jöhetne Van der wiel és a védelem kész is lenne!
a hírek szerint az egész orvosi stáb elrepült brazíliába, gondolom nem véletlenül.Alcantara írta:Én nem vagyok biztos, hogy ebben az évben nyakló nélkül fognak költekezni Párizsban.
Én nem vagyok biztos, hogy ebben az évben nyakló nélkül fognak költekezni Párizsban.Petr írta:bence-barca írta:TRANSFER TALK: PSG are in talks with Chelsea to buy David Luiz for £50m, according to reports. - skysports
Mindenkire rámozdulnak, akit szóba hoznak a Barcával? Egyszerűen hihetetlen. Ha igaz, és tényleg ekkora a licit, akkor esélytelen a megszerzése.
bence-barca írta:TRANSFER TALK: PSG are in talks with Chelsea to buy David Luiz for £50m, according to reports. - skysports
Mondjuk én megértem, hogy nem maradt, a helyében én se maradtam volna. Top3 csatár volt akkor is, aztán mi meg a szélen szerencsétlenkedtünk vele, meg padoztattuk..MessiCesc írta:Azért Ibra centerezése sokat segített a csapaton. Csak hát volt egy egója ami nem bírta el se a szélt, se azt, hogy csak csere legyen. Ha Llorente ezt elviseli, felőlem jöhet.
Az még euróból is bőven sok lenne érte, nem hogy fontból.bence-barca írta:TRANSFER TALK: PSG are in talks with Chelsea to buy David Luiz for £50m, according to reports. - skysports
Ha továbbra is a múltjából szeretne megélni és a nevéből, akkor Kifogja tudni szorítani a csapatból. Na jó nem, hülyeséget írtam, Messi nem fogja magát kitenni a kezdőből.Sanama írta: Ezt, tudom, csak így nem akartam belemenni. Épp ezért írtam, hogy ha az egyszeres aranylabdás Messi akkor kitúrta Ibrát középről, mert úgy volt kedve, akkor a most 4x-es nem fog egy Llorrentet?!
Valahogy így értettem. Ibra is összességében azért nem vált be, mert fél évet már szélen játszott/ vagy nem is játszott.