Nervo írta:A Mundo szerint a lehetséges célpontok: Marquinhos, Benatia, Immobile.

Valaki világosítson fel, ki ez az Immobile gyerek? Mit kell róla tudni? Életemben nem hallottam még róla..
szerk.:
Subinho írta:Sokan írják, hogy vagy Marquinhos, vagy Benatia, meg hogy ha jön Marquinhos, akkor nem kell Benatia, mert így meg is vagyunk... Nos, nem igazán értem ezeket... Idén az alábbi 4 standard védő volt (lett volna): 1. Piqué, 2. Puyol, 3. Masch, 4. Bartra. Puyol kiesett, így a helyére kell egy 2. számú védő, mivel biztos, hogy Piquével kezdődik jövőre is a védelem és nem akarhatjuk, hogy ez az ember Mascherano legyen, aki ugyan ügyes beugrónak, de láthattuk, állandó kezdőnek nem... Masch vagy elmegy, vagy visszamegy vkp-nak Song helyére és akkor Song megy el... szóval kell egy 3. védő is és +Bartra.
Ezért kellenek mindketten, mert Piqué, Benatia alap kezdők nálam és ott van még 2 fiatal tehetséges hátvéd, akiké a jövő. Valamelyikük biztosan bent fog maradni hosszú távon a kezdőben, mert Piqué sem az igazi mostanában, ill. az is lehet, hogy Benatia nem válik be... Szóval kell ez a 4 védő játékos mindenképp és ezzel igaz, hogy nem Thiago Silvát, vagy David Luist igazolunk, de azért ők is elég jók! Egyébként azt kéne mielőbb eldönteni, hogy mi lesz Masch sorsa... Vagy ő, vagy Song menni fog sztem.
Ez a 4 középhátvéd úgy, hogy mindegyikük csak ott játszik, luxus kategória szerintem. Akkor értenék egyet azzal, hogy jöjjön mindkettő, ha Marquinhos lenne a jobbhátvéd csere is, akkor valamivel jobban oszlanának a percek, de ha csak középső védőként játszatnánk mindannyiukat az kicsit sok lenne. Tavaly úgy, hogy Puyol végig sérült volt Bartra alig kapott szerepet, pedig elég nagy potenciál van benne, nem szabad hagyni, hogy elkallódjon. De ha 4-en csak egy poszton vannak, akkor valaki biztos hogy csak epizodista lesz, és ebből a kvartettből vétek lenne bárkit is hosszútávon jegelni. Emlékezzünk Caceresre anno, alig játszott itt valamit a Puyi-Pique-Rafa 3-as mellett, esélye se volt berobbanni, de a középpályán Thiago is ezért ment el, mert 4 ember volt 2 pozícióra, és nem elégedett meg azzal, hogy csak a szezon felében játszik - vagy még annyit se -, amikor máshol több lehetőséget kaphat - ami érthető is.
A kiemelt részeddel meg nem értek egyet. Ez csak felvetés, de mi van, ha Pique a szezon végi formáját hozza, és Benatia beválik? Lesz 2 fiatal tehetségünk, akiknek kéne a játékperc, de van előttük 2 bombajó védő, akiket vétek padoztatni..
Úgyhogy azért ez elég kényes szituáció, remélem LE jól fogja tudni kezelni ha esetleg mind a ketten jönnek, és senki nem fog elkallódni emiatt.