Rumig írta:Pont ezért vagyok biztos benne, h eltúlzott áron fog érkezni a védő.mess2009 írta:az árakról: közhely, hogy a piac szabja meg, de ha egy klub hosszú távon úgy elszúrja mint a Zubi-banda, hogy összegyűlik 6-8 kolonc akiket EL KELL ADNI, és kialakul egy nyilvánvaló, sürgető hiányállapot, hogy VENNI KELL, nos akkor a pozícióid a béka se... alatt!![]()
Bár úgysem fog maradni, én Cuencát megtartanám, főleg ha érkezik egy center is. A keret legjobban beadó játékosa, így egy eddigiektől eltérő típusú játékhoz igen hasznos lenne.Feast4 írta:Akkor fogok pezsgőt bontani ha mindegyiktől megszabadulunk. Értsd itt Bojan, Cuenva, Afellay, Sergi Roberto, dos Santos.palesz77 írta:Napi ifihírek.
Az a baj, hogy annyira elodáztuk a vételeket, hogy most eljutottunk oda, mindenki tudja, hogy vennünk kell. Látványos a szükség. Főleg a védelem a kapsuposzt terén. Ergó mindenki meg akar minket pumpolni. szerintem értelmes támadót jobban árában tudunk majd venni mint védőt.
Cuanca meg... Van benne némi igazságod, de az se biztos, hogy veszünk centert. Igazából csak a hátsó alakzatnál tudjuk, hogy mi a terv. Elől semmi nem hangzott még el. Azon se lepődnék meg ha úgy maradna ahogy van. (ami nagy hiba lenne mert tök olvasható és kiszámítható a támadójátékunk)