Lionel85 írta:Pinto felé nagy gesztus lenne, ha ő fejezhetné be a szezont és nem vennének elé másik kapust. Ugyanakkor arra is kell gondolni, hogy ő is megsérülhet, ahogy a Celta ellen meg is történt, de folytatni tudta a játékot. Oier kevés szerintem a kapuba. Pinto képes lehet befejezni a szezont, nagy bravúrokra képes, csak lábbal gyengébb kicsit Valdésnél.
Én is így vagyok ezzel a dologgal. De még nem is inkább illem, mint az, hogy tényleg jó kapussá nőtte ki magát az ipse. Jól véd, magabiztosan. Amióta leszoktatták a cselezgetésről, tényleg profi munkát nyújt. Én vele védetném végig a szezont. Úgy látszik az idei eddig a feltámadás éve, hadd kapjon még utoljára szerepet mindenben.

Nem hinném, hogy bármi is múlna rajta. Vagy legalábbis sem Reina, sem Stegen nem nyújtana többet, jobbat, mint amit Pinto tudna, szóval felesleges jönnie ide akárkinek is. Nyáron sem engedném el, adnék még egy évet. Kell hogy legyen egy rutinos kapus a fiatal kölyök mellé, szeretném ha még itt lenne a következő szezonban is.