2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Így van, aztán megfelelő technikai stáb, ott is lehetnek most hibák, aztán edző és utána játékosokculinho írta:A legfontosabb igazolásunk egy új vezetőség kell, hogy legyen. Magasról teszek arra, hogy Barto mit tervez, csak az érdekel, hogy talpra állnak-e a sociok és elzavarják-e ezt a társaságot. Utána majd lehet csapatot építeni. Ha maradnak ezek, akkor semmi jóra nem számítok.
Benatiaról nem tudok mit mondani, nem igazán láttam még. Walker felejtős, kevés lenne ide. Skrtel jó lenne, de jobb lenne, ha a Ramos utódokat elkerülnénk (már persze, aki érti). Lovrent elég nagy lutrinak érzem.Lego írta: Mehdi Benatia (Roma)
Kyle Walker (Tottenham) (ő kivétel==> jszh)
Martin Skrtel (Liverpool)
Dejan Lovren (Southampton)
Walkerről már írtam korábban (most nincs kedvem visszakeresgélni, elnézést), remek jobbhátvéd, de itt szerintem nem válna be.Lego írta:Elsősorban az olasz és angol bajnokság szerelmeseihez fordulnék. Egy statisztikai oldal alapján nézegettem játékosokat, de mint tudjuk, a statisztika önmagában még nem ér sokat.
Érdekelne a játékos képessége a ti szemszögetekből...természetesen csak ha komolyabb érveket tudtok felmutatni róluk. Középhátvéd pozícióban bevethető játékosokról van szó:
Mehdi Benatia (Roma)
Kyle Walker (Tottenham) (ő kivétel==> jszh)
Martin Skrtel (Liverpool)
Dejan Lovren (Southampton)
Kettő? Tavaly mintha nyertünk volna valami mikiegér kupát, ha jól emlékszem.Messithebest írta:Kár hogy ehhez 2 szezonnak a kukában kellett landolnia.
S.Agüero írta:Ez egy az egyben ugyanaz, mint, amit csababarca leírt tegnap. Szerintem elolvasták a hozzászólását.Alcantara írta:http://www.viscaelbarca.hu/erdekesseg/e ... ub-jovoje/
Jól hangzó dolgok, kérdés mi valósul meg ebből!![]()
Ez egy az egyben ugyanaz, mint, amit csababarca leírt tegnap. Szerintem elolvasták a hozzászólását.Alcantara írta:http://www.viscaelbarca.hu/erdekesseg/e ... ub-jovoje/
Jól hangzó dolgok, kérdés mi valósul meg ebből!
hát annak h nem lehet hosszabbítani csak ez lehet az oka semmimás.Erxy írta:Én ilyenről nem tudok, nem is hallottam még erről.visca el barca írta: nem. de egy szerzodeshosszabbítás (ami lénygében egy új szerződés) csak az átigazolási időszakban léphet érvénybe. tehát ma kispista aláírhat a barcához újabb négy évre, de a szerződés legkorábban csak az átigazolási szezon első napján fog érvénybe lépni. szerintem.Ezt valaki megtudja erősíteni/cáfolni? Lehet így van, nem tudom. Mindegy, reméljük eltörlik vagy legalábbis felfüggesztik a büntetést, aztán tárgytalan az egész.
Én ilyenről nem tudok, nem is hallottam még erről.visca el barca írta: nem. de egy szerzodeshosszabbítás (ami lénygében egy új szerződés) csak az átigazolási időszakban léphet érvénybe. tehát ma kispista aláírhat a barcához újabb négy évre, de a szerződés legkorábban csak az átigazolási szezon első napján fog érvénybe lépni. szerintem.
nem. de egy szerzodeshosszabbítás (ami lénygében egy új szerződés) csak az átigazolási időszakban léphet érvénybe. tehát ma kispista aláírhat a barcához újabb négy évre, de a szerződés legkorábban csak az átigazolási szezon első napján fog érvénybe lépni. szerintem.Erxy írta:Nem feltétlen kell megvárni egy szerződés meghosszabbításához annak lejáratát.
Ez a hivatalos állásfogalalás a Fifa részéről. Ebben pedig csak Transfer ban-ról írnak. Másról nem. Ennél bővebb tájékoztatást hivatalos oldalakon, hogy ez vonatkozik-e a kölcsönjátékosokra és a szerződések meghosszabbítására én nem találtam. Ezért nem értem, miért terjedt el, hogy nem lehet hosszabbítani a játékosainkkal.miihii írta:Az első infókban már benne volt, h mire vonatkozik a tilalom. Játékosok adás-vétele, hosszabbítás kizárva, egyedül a kölcsönbe adott játékosok visszahozatalára nem vonatkozik.
Nem feltétlen kell megvárni egy szerződés meghosszabbításához annak lejáratát.visca el barca írta:az igazolásból zártak ki minket. ha valakivel hosszabbítunk, akkor a hosszabbítás az előző szerződés lejárta után jön létre, szóval az adott labdarúgót újra leigazoljuk. így ez nem működik. szerintem
igazából ez egyértelmű...elvégre a hosszabítás ugyan olyan igazolás.visca el barca írta:az igazolásból zártak ki minket. ha valakivel hosszabbítunk, akkor a hosszabbítás az előző szerződés lejárta után jön létre, szóval az adott labdarúgót újra leigazoljuk. így ez nem működik. szerintemErxy írta:Van valami hivatalos infó arról hogy tilos szerződést hosszabbítani a játékosokkal? Csak mert én ilyennel nem találkoztam. A logika meg számomra azt diktálja hogy szabad, elvégre az átigazolási piacról bannoltak minket, annak pedig semmi köze a már fennálló szerződések meghosszabbításához.visca el barca írta: mint reggel irtam, idén lejár a szerződése. ha a fifa durcáskodik továbbra is, akkor pinto sem lesz.
De ha volt hivatalos bejelentés erről és én maradtam le róla, akkor sry.