Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.04.19. 07:55:50

Bartomeu pontjai közül kulcsjelentőségű, hogy a FIFA valahogy oldja fel az átigazolási tilalmat. Ha ez nem sikerül, akkor tárgytalan az egész és alighanem le is mond. Ha viszont sikerül, akkor biztos nekifut és nem hiszem, hogy bárki normális le akarná állítani, mert nem tudja, mibe nyúlna bele. Időkényszer állna fenn ugyanis.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2014.04.18. 23:30:55

culinho írta:A legfontosabb igazolásunk egy új vezetőség kell, hogy legyen. Magasról teszek arra, hogy Barto mit tervez, csak az érdekel, hogy talpra állnak-e a sociok és elzavarják-e ezt a társaságot. Utána majd lehet csapatot építeni. Ha maradnak ezek, akkor semmi jóra nem számítok.
Így van, aztán megfelelő technikai stáb, ott is lehetnek most hibák, aztán edző és utána játékosok
na ez nem fog megvalósulni egy év alatt, hanem inkább három- négy. De az is lehet, hogy vége a dalnak, ilyen gazdasági helyzetbe, ezt az évet kis meg fogja érezni a klub.
Bukunk jócskán... Bl pénz, bajnokság, ,kupa, jegybevétel, egyik viszi a másikat, népszerűség, szóval még két három ilyen év, és irány a spanyol másodosztály
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.04.18. 23:05:02

Lego írta: Mehdi Benatia (Roma)
Kyle Walker (Tottenham) (ő kivétel==> jszh)
Martin Skrtel (Liverpool)
Dejan Lovren (Southampton)
Benatiaról nem tudok mit mondani, nem igazán láttam még. Walker felejtős, kevés lenne ide. Skrtel jó lenne, de jobb lenne, ha a Ramos utódokat elkerülnénk (már persze, aki érti). Lovrent elég nagy lutrinak érzem.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.18. 23:01:40

Lego írta:Elsősorban az olasz és angol bajnokság szerelmeseihez fordulnék. Egy statisztikai oldal alapján nézegettem játékosokat, de mint tudjuk, a statisztika önmagában még nem ér sokat.
Érdekelne a játékos képessége a ti szemszögetekből...természetesen csak ha komolyabb érveket tudtok felmutatni róluk. Középhátvéd pozícióban bevethető játékosokról van szó:
Mehdi Benatia (Roma)
Walkerről már írtam korábban (most nincs kedvem visszakeresgélni, elnézést), remek jobbhátvéd, de itt szerintem nem válna be.

Skrtel... Ő sokat fejlődött szerintem az utóbbi időszakban, alattomos favágóból egész korrekt középhátvéddé lett, a levegő ura a saját térfelén és Pool-szöglet esetén az ellenfél tizenhatosán belül is, lábbal ugyan korántsem tökéletes, de ezen a téren is javult azért. És, ami még fontos lehet, hogy ő is képes vezéregyéniséggé előlépni, amikor szükség van rá.
(Megjegyzem, annyira sok Liverpool-meccset nem láttam azért, de azért bátorkodtam leírni a véleményemet a szlovákról.)

Lovrenről nem nyilvánítanék véleményt, mert nem láttam olyan sokat játszani. (Na jó, annyi, hogy engem nem annyira győzött meg azon a pár találkozón.)

A Serie A-t nem követem, szóval Benatiáról nem tudok semmit.
Lego
Jugador del Barça

2014.04.18. 22:54:22

Elsősorban az olasz és angol bajnokság szerelmeseihez fordulnék. Egy statisztikai oldal alapján nézegettem játékosokat, de mint tudjuk, a statisztika önmagában még nem ér sokat.
Érdekelne a játékos képessége a ti szemszögetekből...természetesen csak ha komolyabb érveket tudtok felmutatni róluk. Középhátvéd pozícióban bevethető játékosokról van szó:
Mehdi Benatia (Roma)
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
Pampalini
Jugador del Barça

2014.04.18. 20:34:14

Támadásban is elképesztően nagyot kellene gyorsulnunk, a védők esetleges érkezése sajnos nem lesz elég...
lui1698
Llegenda del Barça

2014.04.18. 17:33:12

Messithebest írta:Kár hogy ehhez 2 szezonnak a kukában kellett landolnia.
Kettő? Tavaly mintha nyertünk volna valami mikiegér kupát, ha jól emlékszem.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
culinho
Capitá del Barça

2014.04.18. 17:08:06

A legfontosabb igazolásunk egy új vezetőség kell, hogy legyen. Magasról teszek arra, hogy Barto mit tervez, csak az érdekel, hogy talpra állnak-e a sociok és elzavarják-e ezt a társaságot. Utána majd lehet csapatot építeni. Ha maradnak ezek, akkor semmi jóra nem számítok.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.18. 16:42:30

ha hoznak (és lehet) edzőt, az lenne a legfontosabb h ne az azsiai tura előtt 3 perccel essen be mint anno martino.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.04.18. 16:31:46

A tavalyi röhejes nyilatkozata miatt rühellem T.Silvat de mivel úgy is el akar menni a PSG-nek meg a hírek szerint kell Alves,szerintetek nem lehetne egy Alves+25 millió= T.Silva cserét megoldani? :roll:
(Majd szervezünk neki gyűjtést meg küldünk neki havonta egy kis Erzsébet utalványt,hogy ne nélkülözzön :mrgreen: )

Jó,hogy ébredezik amúgy a vezetőség pár év késéssel csak ezekből a tervekből legyen is valami. :)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.04.18. 16:23:45

Az biztos, ha ilyen tervek vannak, ésa Fifa nem szól közbe, akkor eladásból származó lóvé is kell a megvalósításhoz, mert nem elég az erre elkülönített keret. Mondjuk ha a 60 millába nem számolom bele Ter Stegen árát-lehet h. rendeztük már, vagy a kommunikált összegbe nem számolták már bele-, Reusnak pedig van fix kivásárlási ára akkor a maradék pénzből-kb 25 milla-a mai árak mellett nem veszünk klasszis védőt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.18. 15:48:06

ha a fifa engedi majd az igazolásokat, akkor okosan meg lehet itt csinálni a dolgokat. 100 milláról cikkeznek ennek a 40%-a gyanítom jatekos eladásból lenne.

alves 15
tello 10
töltelék 5
pedro/sanchez 30

ebből lehet venni egy ter stegen, reus, X jobbhátvéd pakkot.

a maradék 50-60 millából meg lehet hozni egy drágább meg egy olcsóbb középső védőt, meg fillérekért egy rutinos cserekapust.

huh ez igy leirva milyen egyszerű :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2014.04.18. 15:20:17

Örülök, hogy végre észbekapott a vezetőség. Kár hogy ehhez 2 szezonnak a kukában kellett landolnia. Már csak a FIFA-t kell valahogy megpuhítani, bízom a tárgyalókban. Visca!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.04.18. 15:09:50

S.Agüero írta:
Alcantara írta:http://www.viscaelbarca.hu/erdekesseg/e ... ub-jovoje/

Jól hangzó dolgok, kérdés mi valósul meg ebből!
Ez egy az egyben ugyanaz, mint, amit csababarca leírt tegnap. Szerintem elolvasták a hozzászólását. :D

le van védetve a hozzászólás,indítottuk az eljárást az ügyben :wink:

Egyébként aki kicist látja is a focit, az látja ezeket a problémákat,hogy milyen emberek,hova kellenek, nem kell hozzá nagy tehetség.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.18. 15:00:35

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ek-2329757" target="_blank

ha ennek a fele összejön boldog leszek :D
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.04.18. 12:09:14

Ha a fele összejön ezeknek a dolgoknak én akkor már boldog leszek:Reus+Stegen+egy jó kh! :D
Oké,elkövetett a Barca pár hibát az igazolások terén de a Fifa tényleg a süllyesztőbe akarja küldeni az egész csapatot?Mert ha maradna mindkét kapus meg Puyol is rendben lenne akkor azt mondom simán lehet nyomni a következő szezon de így?
A Fifa nem lát több pénzt abból ha mindenki a Barca csúcsfociját nézi?Biztos kevesebb embert fog érdekelni egy vergődő,kapus és hátvédek nélkül erős középcsapat!
Bízok benne hogy azok a gyépések eltörlik/elhalasszák/redukálják a büntetést és akkor van remény.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
MatyiG
Adminisztrátor

2014.04.18. 12:05:51

Alcantara írta:http://www.viscaelbarca.hu/erdekesseg/e ... ub-jovoje/

Ez egy az egyben ugyanaz, mint, amit csababarca leírt tegnap. Szerintem elolvasták a hozzászólását. :D

Amúgy ez mind szép és jó, de úgy sem fog bekövetkezni, ehhez kéne kb. 200 millió.
Először jöjjön Ter Stegen, meg egy klasszis középső védő, utána lehet gondolkozni még védőkről, meg Gündogan, Reus és társairól.

Ja, mégse, mert nem tudunk igazolni. Bráfó. :mrgreen:
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.18. 08:33:26

http://www.viscaelbarca.hu/erdekesseg/e ... ub-jovoje/" target="_blank

visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.17. 17:59:09

Erxy írta:
visca el barca írta: nem. de egy szerzodeshosszabbítás (ami lénygében egy új szerződés) csak az átigazolási időszakban léphet érvénybe. tehát ma kispista aláírhat a barcához újabb négy évre, de a szerződés legkorábban csak az átigazolási szezon első napján fog érvénybe lépni. szerintem. :D
Én ilyenről nem tudok, nem is hallottam még erről. :lol: Ezt valaki megtudja erősíteni/cáfolni? Lehet így van, nem tudom. Mindegy, reméljük eltörlik vagy legalábbis felfüggesztik a büntetést, aztán tárgytalan az egész.
hát annak h nem lehet hosszabbítani csak ez lehet az oka semmimás.
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2014.04.17. 17:33:23

visca el barca írta: nem. de egy szerzodeshosszabbítás (ami lénygében egy új szerződés) csak az átigazolási időszakban léphet érvénybe. tehát ma kispista aláírhat a barcához újabb négy évre, de a szerződés legkorábban csak az átigazolási szezon első napján fog érvénybe lépni. szerintem. :D
Én ilyenről nem tudok, nem is hallottam még erről. :lol: Ezt valaki megtudja erősíteni/cáfolni? Lehet így van, nem tudom. Mindegy, reméljük eltörlik vagy legalábbis felfüggesztik a büntetést, aztán tárgytalan az egész.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.17. 16:57:28

Erxy írta:Nem feltétlen kell megvárni egy szerződés meghosszabbításához annak lejáratát.
nem. de egy szerzodeshosszabbítás (ami lénygében egy új szerződés) csak az átigazolási időszakban léphet érvénybe. tehát ma kispista aláírhat a barcához újabb négy évre, de a szerződés legkorábban csak az átigazolási szezon első napján fog érvénybe lépni. szerintem. :D
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2014.04.17. 16:33:45

miihii írta:Az első infókban már benne volt, h mire vonatkozik a tilalom. Játékosok adás-vétele, hosszabbítás kizárva, egyedül a kölcsönbe adott játékosok visszahozatalára nem vonatkozik.
Ez a hivatalos állásfogalalás a Fifa részéről. Ebben pedig csak Transfer ban-ról írnak. Másról nem. Ennél bővebb tájékoztatást hivatalos oldalakon, hogy ez vonatkozik-e a kölcsönjátékosokra és a szerződések meghosszabbítására én nem találtam. Ezért nem értem, miért terjedt el, hogy nem lehet hosszabbítani a játékosainkkal.

The Disciplinary Committee regarded the infringements as serious and decided to sanction the club with a transfer ban at both national and international level for two complete and consecutive transfer periods, together with a fine of CHF 450,000. Additionally, the club was granted a period of 90 days in which to regularise the situation of all minor players concerned.
visca el barca írta:az igazolásból zártak ki minket. ha valakivel hosszabbítunk, akkor a hosszabbítás az előző szerződés lejárta után jön létre, szóval az adott labdarúgót újra leigazoljuk. így ez nem működik. szerintem
Nem feltétlen kell megvárni egy szerződés meghosszabbításához annak lejáratát.
Kép
miihii
KHAL

2014.04.17. 16:08:57

Az első infókban már benne volt, h mire vonatkozik a tilalom. Játékosok adás-vétele, hosszabbítás kizárva, egyedül a kölcsönbe adott játékosok visszahozatalára nem vonatkozik.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Cseri
Entrenador del Barça

2014.04.17. 16:04:19

Leszögezem,hogy nem vagyok jogász,de szerintem a szerződés hosszabbítás nem számít új igazolásnak, elvégre a jogviszony folyamatos. Az,hogy a feltételek esetleg változnak(magasabb fizetés, stb.) ebből a szempontból nem jelent semmit. Szerintem!
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Laza
Capitá del Barça

2014.04.17. 15:55:32

visca el barca írta:
Erxy írta:
visca el barca írta: mint reggel irtam, idén lejár a szerződése. ha a fifa durcáskodik továbbra is, akkor pinto sem lesz.
Van valami hivatalos infó arról hogy tilos szerződést hosszabbítani a játékosokkal? Csak mert én ilyennel nem találkoztam. A logika meg számomra azt diktálja hogy szabad, elvégre az átigazolási piacról bannoltak minket, annak pedig semmi köze a már fennálló szerződések meghosszabbításához.
De ha volt hivatalos bejelentés erről és én maradtam le róla, akkor sry.
az igazolásból zártak ki minket. ha valakivel hosszabbítunk, akkor a hosszabbítás az előző szerződés lejárta után jön létre, szóval az adott labdarúgót újra leigazoljuk. így ez nem működik. szerintem :D
igazából ez egyértelmű...elvégre a hosszabítás ugyan olyan igazolás.
ha meglehetne hosszabítani a szerződést,akkor bemelyik szerződés nélküli játékost idehozhatnánk!:D
de egyébként pinto fejében mi járhat? HA még nem akar visszavonulni....
egyszer csak bumm ird alá és kész? :D
Válasz küldése