Ennyi! Sokan mondják, h Messi a válogatottban azért nem képes jól játszani, mert nincsenek megfelelő társai, illetve szövetségi kapitány. Annak a Barcának a kerete amibe Ronie érkezett sztem egyáltalán nem volt erősebb kerete, mint most Argentínának sőt!!!, illetve Rijkaard sem volt egy hú de jó edző, lássuk be.füst írta:Én nem akarom megállapítani hogy Messi vagy Ronaldinho közül melyik a jobb, meghagynám ezt a prodblémát azoknak akiknek van erre idejük. Én Real szurkolóként csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy amikor Ronaldinho megkapta az aranylabdát, számomra nem létezett nagyobb ellenfél, mint ő. Félelmetes (nektek nyilván más szó illik ide) volt amit mutatott, azóta nem érzek olyan képességeket egyik másik játékosban sem. Az én szememben ő egyedül jelentette a Barcelonát, míg most... Messi, Xavi, Iniesta, Alves, stb. együttes támadójátéka egyaránt szükséges ahhoz, hogy megközelítőleg ahhoz hasonlót lássak, amit anno Ronaldinho esetében. Ő szinte minden támadás (fő)szereplője volt, ha kellett szervezett, irányított, elvonta a védőket, és ha kellett, lőtte a gólokat veszettül. A szabadrúgásai, átlövései megintcsak olyanok voltak, amilyeneket most szökőévente produkál a támadó szekciótok. Messi nyilván más tulajdonságaiban jobb, de nagyon kell neki az a középpálya amit a Barcelona nyújt, és ez fordítva talán méginkább igaz. Ehhez képest Ronaldinhónak csak egy labda kellett, semmi más. Aki emlékszik, annak mondanám egy kis piszkálódással, hogy még egy Oleguert is el tudott viselni egy csapatotok a pályán, amíg a brazil játszott.![]()
De a trónon egyedül Zidane ül

Statisztikában meg néhány dologban persze Messi jobb, de nekem akkor sem tudja azt nyújtani, mint R10. De talán majd egyszer...
Látam korábban felmerült Thiago neve. Én is azért birom nagyon a srácot, mert neki vannak olyan dolgok a játékában, amik R10-re emlékeztetnek. Nagyon szeretném, ha nagy játékos válna belőle, és hozna egy kis Joga Bonito-t.