2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Cooh írta:Értelmetlenül jön elő jó pár embernél pánikroham az átigazolások miatt...
Sokan írták, ezért nem nagyon hangoztatom, hogy van még bőven idő. A többi csapatok se igazoltak még le senkit...(egy két kivétel persze van)
Neymar ügy:
Itt akar játszani ez +pont és nagy befolyással bíró tényező.
Esetleg máshol köt ki?! Akkor kapunk egy kis $ és lehet más után nézelődni...nem dől össze a világ.
Ha marad a Santos-nál még egy évet és utána jön hozzánk az csak megint +pont, "mivel nem kell fizetni érte"..
Várhat a Santos más ajánlatra, ha mi vagyunk a favoritok...olyan sejtésem van, hogy sacc/kb 25millió amit kifezetünk. El fogják adni, mivel pénzt akarnak még belőle, csak idő kérdése (<--idén nyáron)...
Még nem is nyitott meg az átigazolási szezon, csak, hogy tisztázzuk.Bojan Krkic írta:Ez igen. A vezetőség idén is kitesz magáért,szerencsétlen Abidal jó lesz fusira és szerezzünk pénzt a fiatalokból hogy vegyünk helyette másik fiatal(oka)t drágábban, akkor Augusztus végén megveszünk pár játékost hogy a szezon előtti alapozásban,csapatépítésben,csapatszervezésben még véletlenül se tudjanak részt venni. Vezetőség,így szeretlek.Én most leiszom magam.
Ne felejtsd el, hogy ez a kb. 25 milliót érő ajánlatot Neymar tulajdonjogának mindössze 55%-áért tették. Ez átszámolva (ha mindenkinek ennek függvényében fizetnek) összesen 45 millió. Ennél többet igazán a Santos sem várhat el, hiszen jövőre lejár a szerződése....Laza írta: jah és amugy még annyit hogy ilyen ajánlattal...hogy... 23millió meg 2edző meccs neymar-ért xD pofám nem lenne oda állni..
hát ezért kár volt 12 csillagos szállodába tölteni 2-3napot ...inkább adták volna azt a pénzt is az UNICEF-nek nem?
Jövőre lejár a szerződése. Akkor lennénk totál idióták, ha kiadnánk érte 50 milliót.Laza írta:nah...elolvastam ezt a Neymaros cikket..
meg se lepődök! ennyi erővel szinte én is kimehettem volna és azt mondom 10millió és haza jövök!
Szerintem nyugodj meg, a vezetőség biztosan tisztában van a céljaival, attól függetlenül, hogy nyilvánosságra hozzák, avagy sem...Laza írta: de azért valaki lenyilatkozhatná végre a sok kamuzás helyett hogy akkor kit akarunk megvenni,vagy ha félnek hogy felverik az árát akkor oké nem kell nevek, de azért döntsük már el hogy kell e támadó,akarnak e védőt a távozókat már most lehetne a médiában "reklámozni" stb
Mert május van.Laza írta: Elsőgleges igazolás egy Kapus.
...Miért nem Németországba nyaralnak a híres tárgyalóink?
Mert május van.Laza írta: -másodlagos egy védő.
miért nem anglia,Németország Franciaországban tárgyalunk védőkért...
Ja, szerintem is küldjük a tarcsiba, minden meg van oldva.Laza írta: abidal ügyét eddig nem tudom hova tenni.
de az jutott nem rég eszembe...hogy a BarcaB-t miért nem ajánlják fel?
megnézik fél évig hogy birja az egészsége meg hogy mi hogy állunk a sérültekkel és télen egy opció lehetne.
Május van. Az átigazolási szezon augusztus 31-ig tart, és még el sem kezdődött.Laza írta: az meg hogy ki legyen az a 3-4 uj játékos akit leigazolunk az teljesen felesleges amíg ilyen "üzletemberek" tárgyalgatnak ...
Egy multifunkciós játékosmegfigyelő-igazgató-menedzserre gondolsz?Laza írta: mert a legfontosabb igazolás egy normális szakértelemmel rendelkező uriember kell hogy tárgyalhassunk,hogy felfedezzünk fiatal tehetséges játékosokat és persze ezeknek meg kell adni a játék lehetőséget.
A média*.Laza írta:
az hogy jelenleg dobálózik a vezetőség a nevekkel hogy legyen ez vagy az
Kockázatos lenne Drakulát elhozni. Többet lenne eltiltott a szezonban, mint bevethetőAdam Philip írta: Luis Suárez.
Arról ne is beszéljünk,hogy Masi kb. 1-1,5 óra alatt visszahozná az árát a marketingértéknek köszönhetően.. Neymar<Messi<Masi !!visca el barca írta:masi nevét a szádra ne vedd!DonAndres írta:Úram atyám,mennyi belgaság...
Na kezdjük az elején:
A fifás hülyeségeket hagyjuk már...1000%-ig biztos vagyok abban,hogy azok az emberkék akik Depay-ról irogatnak,meg Masi-ról vagy kiről,összesen 2-szer nem látták őket játszani...A fifából ismerik őket,de arra ne alapozzunk már...2007-ben is nyomatáttok itt a Scott Dixon gyereket,aki a 07-ben felment 99-re?! Azóta is sokat hallani róla...![]()
és igen is én is, lui is, sjd is mind-mind oriasi ternana szurkolok vagyunk, uhogy látjuk eleget játszani!![]()
ha jol tudom lui ma kint volt a libero liberatiban az edzésen megnézni a jövő csillagát
Valóban, és mivel rendhagyó edzés volt, összeálltunk Masi-val egy képre. Ő van középen:visca el barca írta:ha jol tudom lui ma kint volt a libero liberatiban az edzésen megnézni a jövő csillagát
masi nevét a szádra ne vedd!DonAndres írta:Úram atyám,mennyi belgaság...
Na kezdjük az elején:
A fifás hülyeségeket hagyjuk már...1000%-ig biztos vagyok abban,hogy azok az emberkék akik Depay-ról irogatnak,meg Masi-ról vagy kiről,összesen 2-szer nem látták őket játszani...A fifából ismerik őket,de arra ne alapozzunk már...2007-ben is nyomatáttok itt a Scott Dixon gyereket,aki a 07-ben felment 99-re?! Azóta is sokat hallani róla...
Igazad van, nem a mi pénzünk, adjunk érte 100 millió eurót egyből... Nekem egyébként Robinho esete ugrik be, ő hasonlóan nagy zseninek kikiáltva, és hasonlóan nagy cirkusz előzte meg a Madridba igazolását, és aztán bár voltak jó időszakai, összességében véleményem szerint keveset tudott felmutatni.DonAndres írta:Úram atyám,mennyi belgaság...
Na kezdjük az elején:
A fifás hülyeségeket hagyjuk már...1000%-ig biztos vagyok abban,hogy azok az emberkék akik Depay-ról irogatnak,meg Masi-ról vagy kiről,összesen 2-szer nem látták őket játszani...A fifából ismerik őket,de arra ne alapozzunk már...2007-ben is nyomatáttok itt a Scott Dixon gyereket,aki a 07-ben felment 99-re?! Azóta is sokat hallani róla...
A másik:
Sokan nagyon Neymar ellen vagytok,mert hogy drága ahhot képest hogy mekkora zsákbamacska...A ti pénzetek?Nem...Nekünk,szurkolóknak nem kell a pénzügyekkel törüdni,max. ha csődbe megy a klub...akkor dumálhatunk a pénzügyekről...de ez a veszély nem fenyeget minket,a vezetőség pont annyit költ amennyit költhet...Ja,és egyébként ez az 50 millió a végösszeg lenne,(egyébként nem lesz,a Santos keménykedik,de a vége úgyis 30-40 között lesz...),mivel a Santos ebből kapna ugye 50%,meg a két csoport még 50-et,így jönne ki az 50 milla...
A zsákbamacska kérdéshez meg csak annyit,hogy azért ne hasonlítsuk már őt egy Kerisonhoz vagy Henriquehez...Aki ennyire az egész bajnokság felett áll,az itt sem lesz egy elveszett ember.Jó példa erre példáúl Lucas.Ő is végigetette a brazil ligát,(egyébként közel sem oktatott annyira mint Neymar),majd eljött a Psg-be,és etette szépen Alban át Piquet meg a többieket...
Egy szó mint száz,a pénzügyek nem a mi gondunk,Neymar meg első blikkre nagy fogás lenne,benne is megvan a rizikó faktor,de szerintem nem nagyobb mint lenne mondjuk egy Pl-ből érkező srácnál.
Akármennyire is nem szeretnéd látni, ez bizony tényleg fordítva van, a foci kőkemény üzlet és már alig szól a játékról. Nem véletlen a sok bundabotrány, a reklámértékekkel való számolgatás stb.Messidona10 írta: Én még mindig úgy gondolom, és fogom is sokáig, hogy a futball nem egy üzleti ág, hanem egy játék.
Na az még nem egy rossz ötlet...Bár undorító egy ember,de betegesen jó játékos,meg sokan önzőzték Neymart,hát akkor ő mi...Megint más kérdés,hogy vinnék őt is többet 60millánal kezsdődik minimum...Adam Philip írta:Luis Suárez.Bestbarca írta: A legnagyobb bajom azzal ha nem jön Neymar,hogy akkor ki jön?Aguero,Falcao,Rooney,kb ez még egy szint és poszt...Mind drágább lenne,öregebb,és mindet nehezebb idehozni...Most Reussal meg hasonlókkal ne fárasszon már senki...Teljesen más típusú játékos,mint most mi keresünk...Nem középpályás kell ide,azokkal megtölthetnénk már 5 kamiont...igazi befejező ember kell,aki jó szélen...Marha ritka amúgy...Pláne Barca szintű...