klub filozófiája...
nehogy azt higgyétek, mert mes que un club szlogennel futkározunk akkor mindenkinek vigyázzban kell állnia edzésen, és aki poénkodik egy riporternőn az már nem lehet itt játékos. szóval aki a barca játékosállományába tartozik, az már nem is viccelődhet semmivel? akkor piqué mekkora mocsok, mert tavaly télen leöntötte az egyik épületről a másik játékost vízzel, fú azonnal adjuk el!
nem tisztem védeni ezt a luiz gyereket, mert asse vágom igazán kiez, csak láttam egy, a csínyjeiről összevágott videót, és nem az volt az első gondolatom hogy meg kellene lincselni, hanem röhögtem egyet rajta. kellenek ilyen emberek is, nemcsak a futballvilágba/klubéletbe, hanem mindenhova. ez a része furcsa számomra, h emiatt leírjátok.
a másik, hogy nyilatkozott valami nyomorékságot, ami tényleg elég bicskanyitogató volt, és elkönyvelhető egy tényleges bunkónak, de honnan tudjam hogy nem egy újságíró kreálta? (nem mélyedtem bele, de el tudom képzelni)
a thiago-alves tánc meg (ha jól emlékszem, de lehet valamivel keverem) épp egy olyan meccsen volt, ami gyászszünettel indult (vagy valami hasonló negatív-hangvételű történet volt), szóval ilyenkor valóban parasztság táncolni, de nem keverném ezt ide luizhoz. mellesleg képes vagyok elhinni, hogy szerintetek azért ment el thiago, mert a tánc miatt fasírtban volt a vezetőséggel