Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is olvastam, de amikor elolvastam hogy a Sunday íExpress hozta le, már nem, is olvastam tovább. Szánalmas ez a lap. kb olyan story magazin.messideco írta:Upsz, Fabregas állítólag megegyezett a MU-val, a Sunday Express szerint![]()
nem, mert a lehetséges 36-38-40 (nemtom' pontosan mennyi) bajnokiból mindössze 15 meccsen tolta. (aztán ha nagyon kötekedni akarsz beírhatod, hogy a többin lehet sérült voltZozzy 5 írta:az nem merül fel, hogy ő akart eljönni?
Egyrészt nem árt különbséget tenni az olasz 3. vonal és az orosz ill a portugál első osztály között, nem is beszélve a szóban forgó csapatokról. Másrészt a probléma nem az, hogy hozunk olcsón egy védőt Dél-Amerikából, aki vagy beválik vagy nem, hanem az, hogy jelenleg egy európai szinten is klasszis, de legalább "jó" védőre lenne szükségünk, akit bátran dobhatunk egyből a kezdőbe. Nyilván egy igazolásra se lehet 100%-ban mondani, hogy beválik, de a 80-90% és (a maximum) az 50% között óriási különbség van.Zozzy 5 írta:
thiago silva sem kellett se a portoba, se a dinamo moszkvába. 22-23 évesen azt se tudta szerintem, hogy milyen színbe játszik a brazil válogatott.
amúgy azt, hogy eljött a veronából vergini, miért tudja biztosan mindenki, hogy azért volt, mert nem kellett? az nem merül fel, hogy ő akart eljönni?
Ez igaz, de szerintem ez inkább a nagyon kevés kivétel. Másrészt Silva amikor eljött a Milanba, már 6,5 millió euró körülre tették az értékét, ezzel szemben Vergini 700.000. Viszont ha Martino szerint képes szintet lépni, akkor ingyen meg kell próbálni, buktak már ennél nagyobbat.Zozzy 5 írta:thiago silva sem kellett se a portoba, se a dinamo moszkvába. 22-23 évesen azt se tudta szerintem, hogy milyen színbe játszik a brazil válogatott.
amúgy azt, hogy eljött a veronából vergini, miért tudja biztosan mindenki, hogy azért volt, mert nem kellett? az nem merül fel, hogy ő akart eljönni?
Erre a cikkre gondolsz?messideco írta:Upsz, Fabregas állítólag megegyezett a MU-val, a Sunday Express szerint![]()
vhogy nem tudom elhinni.ő maradni akar és fog ismessideco írta:Upsz, Fabregas állítólag megegyezett a MU-val, a Sunday Express szerint![]()
thiago silva sem kellett se a portoba, se a dinamo moszkvába. 22-23 évesen azt se tudta szerintem, hogy milyen színbe játszik a brazil válogatott.connor írta: Ha egy játékos nem tud megragadni egy 3. osztályú olasz csapatban, illetve más európai klub figyelmét sem kelti fel 22-23 évesen, akkor valószínűleg nem való egy európai élcsapatba. Nem véletlenül nem kapott meghívót a válogatottba sem.
Ha pedig újra olyan semmilyen megoldásokkal operálunk, mint Vergini, akkor arra a szezon is rámehet. Évek óta kérdés a védőkérdés. Ideje lenne tököt növeszteni és megoldani. Az élet más területén is régen rossz, ha a főnök igazán hozzá értő helyett a gyengébb képességű haverját alkalmazza.
Nem kötekedésből, meg nem is tudom pontosan, ezért kérdezem.. De Thiago Silva nem hasonlóképp járt? Mondjuk ő nem olasz 3. osztályba nem tudott hasítani, bár a wiki szerint 0 meccset játszott a Portoban is, meg Moszkvában is, szóval nem egészen vágom. De szóval a lényeg, hogy eleinte ő is nagyot bukott Európában nem?connor írta: Ha egy játékos nem tud megragadni egy 3. osztályú olasz csapatban, illetve más európai klub figyelmét sem kelti fel 22-23 évesen, akkor valószínűleg nem való egy európai élcsapatba. Nem véletlenül nem kapott meghívót a válogatottba sem.
Ha pedig újra olyan semmilyen megoldásokkal operálunk, mint Vergini, akkor arra a szezon is rámehet. Évek óta kérdés a védőkérdés. Ideje lenne tököt növeszteni és megoldani. Az élet más területén is régen rossz, ha a főnök igazán hozzá értő helyett a gyengébb képességű haverját alkalmazza.
Ha egy játékos nem tud megragadni egy 3. osztályú olasz csapatban, illetve más európai klub figyelmét sem kelti fel 22-23 évesen, akkor valószínűleg nem való egy európai élcsapatba. Nem véletlenül nem kapott meghívót a válogatottba sem.trabarnus írta: Csak azt ne értem,drága kollega miből is gondolja,harmat gyenge az Argentin foci és mindenkivel baj van....talán megérdemelnek egy esélyt?
Nyilván előző kolléga:)
Vegyük tudomásul, hogy Silva,Luiz nem mozdíthatók el jelenleg. Ez van...Csak azt ne értem,drága kollega miből is gondolja,harmat gyenge az Argentin foci és mindenkivel baj van....talán megérdemelnek egy esélyt?
Én is azok között voltak akik kicsit fegyelmezetlennek tartják, és most is ez a véleményem, viszont a képességei megkérdőjelezhetetlenek. Az elmúlt szezonban mondjuk sokat játszott vkp-t, de mind a válogatottban (ld. KK) mind a Chelsae-ben jól játszott. Annyiban hasonlítanám Piquéhez, hogy ő is képes nagy butaságokra, de TS után szerintem ő a legjobb megoldás. Kár hogy Jo5é ki akar cseszni velünk, egy hónapja még olyan hírek voltak, hogy nem számít rá a következő szezonban.Capon írta:Én nem tudom David Luiz mennyire lenne jó választás, mert sokat nem láttam játszani ezért véleményt nem alkotok róla, de nekem úgy rémlik, hogy a Kopf.Kupa előtt inkább olyan véleményekkel találkoztam itt ahol azt taglalták, hogy nem egy életbiztosítás, gyakran hibázik stb.
Remélem csak én emlékszem rosszul és nem egy ilyen himbi-humbi kupasiker befolyásolta ennyire a közvéleményt.
connor ami de Arrascaeta érkezését illeti szerintem kizárt dolog, hogy az első csapatba próbálnák megszerezni. Legalább is el lennék keseredve nagyon ha tizenéves srácokkal akarnánk megoldani a védekezésünket. 90%-ra mondanám, hogy a B csapatról van szó az ő esetében.
Vergini esetében, már írtam ugyan, de inkább annak örülnék ha egy ismertebb játékossal érkezne párban. Ingyen van vagy legalább is nagyon olcsón elhozható és ha tényleg Tata egyik kedvence akkor tőlem jöhet.
Capon írta:Én nem tudom David Luiz mennyire lenne jó választás, mert sokat nem láttam játszani ezért véleményt nem alkotok róla, de nekem úgy rémlik, hogy a Kopf.Kupa előtt inkább olyan véleményekkel találkoztam itt ahol azt taglalták, hogy nem egy életbiztosítás, gyakran hibázik stb.
Remélem csak én emlékszem rosszul és nem egy ilyen himbi-humbi kupasiker befolyásolta ennyire a közvéleményt.
connor ami de Arrascaeta érkezését illeti szerintem kizárt dolog, hogy az első csapatba próbálnák megszerezni. Legalább is el lennék keseredve nagyon ha tizenéves srácokkal akarnánk megoldani a védekezésünket. 90%-ra mondanám, hogy a B csapatról van szó az ő esetében.
Vergini esetében, már írtam ugyan, de inkább annak örülnék ha egy ismertebb játékossal érkezne párban. Ingyen van vagy legalább is nagyon olcsón elhozható és ha tényleg Tata egyik kedvence akkor tőlem jöhet.
Na! Jó is lenne, ha jönne, remélem - feltéve, hogy a nagyokhoz kerül - sikerül beverekednie magát a kezdőbe, meg ha legfeljebb Bartra nem válik be, lesz egy másik lehetőség is!S.Agüero írta:Az argentin játékos ügynöke megerősítette újságíróknak, hogy védence iránt valóban érdeklődik a Barcelona új edzője, olvasható a mundodeportivo.com-on.
Ahogy a klub sem. Thiago-Alves gólöröm tánca nem tetszett, vagy nem volt ínyére az vezetésnek, és ez a kub filozófiájába bele vehető! Ebből az következik gondolom, hogy az ilyen viselkedés nem hinném megtűrt lenne.ZBarca írta:Szép is lenne, de nem hiszem, hogy sokáig maradna! Ha Martino olyan, mint Pep nem fog itt sokáig élni! Még tavaly Petr Cechet a BL döntőről kérdezgették és mialatt válaszokat adott, David Luiz beletörölte az orrát a ruhájába! De volt már más is: egy riporternő a Chelsea edzőközpontja előtt nyilatkozott, eközben David a háta mögött kifigurázta. Lehet, hogy a pályán való teljesítménye a lényeg, de én nem tudnám sokáig elviselni nálunk!S.Agüero írta:Goal.com szerint 28 millió eurót ajánlottunk a Chelseának David Luiz játékjogáért.