Camp Nou, a szentély
Én most néztem a BarcaTV online-on a meccs elötti szülinapi ünnepséget.Nagyon szép volt,Barcához méltó.Ott voltak az 50évvel ezelötti csapat még élő tagjai,és persze a többiek nevét is felolvasták,Kubaláét utoljára,ő kapta a legnagyobb tapsot,na meg Puyol,aki a mostani csapatot képviselte.50 nagy aranylabdát guritottak le a lelátókról,amelyeket késöbb összekapcsoltak egy nagy labdával,amin játékosok nevei voltak,és ez így felemelkedett egy kis idöre.Eljátszották a Barca himnuszt élöben klasszikus zene formájában.Majd bemutatták az új stadiont,kivetítön,ugyan azt látták mint amit itt is feltöltött valaki.Nekik tetszett
Persze a tüzijáték sem maradt el
Egyébként a hiv.oldalon azt írják egy meccs sem lesz máshol az átépítés miatt,és a nézőszámot sem fogja befolyásolni az átépítés.Mondjuk erre kiváncsi vagyok hogy oldják meg.

Egyébként a hiv.oldalon azt írják egy meccs sem lesz máshol az átépítés miatt,és a nézőszámot sem fogja befolyásolni az átépítés.Mondjuk erre kiváncsi vagyok hogy oldják meg.
SEMPRE BARCA!
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
-
- Eurobarca Staff
Nekem viszont nagyon tetszik, kiváncsi vagyok pontosan hogyan fogják megvalósítani a külső design-t. Jó lesz én azt mondom.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Capon
- Llegenda del Barça
Részemről nincs problémám a tervekkel. Azért azt be kell látnunk, hogy a mediterán népeknek más az izlésviláguk (pl. színekben) mint nekünk. Gondoljatok bele mi milyen szürkék lehetünk nekik. A stadion egész biztos, hogy nagyon gyönyörű lessz. Én akkor is imádni fogom ha nem fog tetszeni, de ettől azért egy pillanatig sem tartok 

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ja, nekem se tetszik.....túl csicsás, hívalkodó, nem illik a barcához
arra gondoltam, hogy ha ez nyert, milyen lehetett a többi?
...............attól félek ennél jobb
arra gondoltam, hogy ha ez nyert, milyen lehetett a többi?

...............attól félek ennél jobb

Your village called. Their idiot is missing.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Gáz. Ronda. Nem tetszik.
Remélem a tervek tervek maradnak és nem építik meg ezt, hanem egy egyedibb stadiont, ez egy az egyben az Alianz Arena, többet vártam volna Fostertől.

Remélem a tervek tervek maradnak és nem építik meg ezt, hanem egy egyedibb stadiont, ez egy az egyben az Alianz Arena, többet vártam volna Fostertől.

Nekem nem tetszik ezen képek alapján. Ez így inkább hasonlít egy cirkuszhoz, mint egy szentélyhez.
Rendben van , hogy kívülröl a klub és a katalán színeket kapja, de ily mértékben és ilyen elrendezésben? A modern építészet a világítástechnika nagyfokú kihasználásában merül ki? Túl cifra lesz. Belülről meg jó hogy szép, hisz eddig is az volt. 

-
- Jugador d'estrella
A stadion nekem is tetszik nagyon, de belülről semmi xtra nincs benne. Ez csak azért zavaró nekem, mert kivűlről meg szencáziós..Mihu írta:Nekem személy szerint rohadtul tetszik az új Pool stadion....

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Most, hogy jobban átnéztem a képeket, és elolvastam a hozzátartozó dolgokat, egész jónak tűnik. A színes lapok mozgathatók, szóval nem lesz mindig ugyanolyan külseje a Nou Campnak. A külső világítás meg nagyon mutatós lesz sötétben. 

-
- Jugador d'estrella
Szvsz a makettből nem szabad kiindulni. Egyébként is: egyértelmű, hogy a különlegesség volt a fő szempont. El kell ismerni: sikerült! Mivel nem csak a tető, hanem az oldala is üvegből lesz, iszonyatosan hangulatos építménnyé, ezáltal városi nevezetességi válik a stadion. nem mintha eddig nem lett volna az
Az meg, hogy Allianz Arenára hasonlít.. hát ez van, de a mienk sokkal egyedibb lesz!! (mondjuk annyira nem, mint az új Pool stadion. igaz, az belülről naon gagyi..)
Az meg, hogy Allianz Arenára hasonlít.. hát ez van, de a mienk sokkal egyedibb lesz!! (mondjuk annyira nem, mint az új Pool stadion. igaz, az belülről naon gagyi..)
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Nagyon jól néz ki szerintem...az első meg az utolsó egyébként ugyan az, csak az egyik egy makett, a másik meg egy számítógépes ábrázolás...Peace
Peace!
-
- Entrenador del Barça
Az első képen nekem is tetszik, de csatlakozom ahhoz a táborhoz, akinek nem igazán jön be a 2. kép. Olyan furcsa, tarka pikkelyesnek tűnik, és sok a szín is így. Akkor inkább kevesebb szín. Egyébként jó ötlet, hogy Katalónia és a Klub színét megörökítenék a kicsinosításban. De túl pikkelyes. Jó lenne az első kép látványát más módszerrel megvalósítani. Mindegy, majd este nézem meg. 
/ Nyolcadezredik hozzászólás/

/ Nyolcadezredik hozzászólás/

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- Mihu
- Director del Fútbol
Ha olyan lesz mint a legelső képen akkor semmi kifogásom nem lesz ellene...sőt...de ha olyan mint az utolsón akkor....danko94 írta:http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... text2.html
Az első képen sztem brutális az utolsón hihetetlen [auto_cenzúra].....

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
ÁÁÁ, gyönyörű, ennél szebb nem is lehetne, meglátjátok jó lesz ez majd ha felépül....Szép, nagyon szép, és véfre modern!!!

- danko94
- Entrenador del Barça
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... text2.html