Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem ezt inkább ijedségből csinálta, mind tudatos cselként.visca el barca írta:neymar
http://www.youtube.com/watch?v=bM1uCQ2uVdg" target="_blank
érdekes csel, nem igazán láttam még ilyet
Én is azt mondanám, hogy objektíven igazából azt teljesíti amiért idehoztuk. És reflektálva az utolsó bekezdésre is szerintem Villa első évében baromi jó szintet hozott, de ami nálam bizakodásra ad okot és amiért most egyik-hétről a másikra nagyon megkedveltem Neymart az azrecrea írta:Objektíven nézem őt, és nem vagyok oda-vissza tőle, mint egyesek, de azért pár meccs eldöntésében komoly szerepet vállalt eddig a csávó, és - javítsatok ki, ha tévedek -, de mintha pont ezért hoztuk volna, h ne mindig Messinek kelljen hoznia a meccset, vagy ha neki nem megy, akkor legyen, aki dönt, nem azért, h szlalonozva végigvigye a pályán vagy az orrán pörgesse a labdát.
Így hirtelen, utóbbi két meccs, mintha ilyen lett volna. Félreértés ne essék, nem azt mondta, h lehengerlő a játéka, viszont elég hasznos.
Szerintem felértékelődik Neymar széljátéka, annak tükrében feltétlenül, h az utóbbi években milyen teljesítményt nyújtottak játékosaink ezen a poszton, valamint, h Messi hogyan játszott az elmúlt két meccsen a másik oldalon. Rohadt nehéz ebben a csapatban itt játszani.
Kérdésre kérdéssel válaszolok: hány marketingről szóló könyvet olvastál el, hány marketinggel kapcsolatos előadáson voltál, ill. hány olyan cég van, aki a mai piacon pénzügyi visszacsatolás nélkül költ marketingre?! A választól függ, h folytatjuk-e a vitát.sjd írta:Akkor 3 db pontos adatot szeretnék kérni:recrea írta: Sjd, a marketing egyébként pontosan mérhető, számszerűsíthető és nem kell hozzá 180-as IQ...és ezt nem én mondom, hanem szakemberek, úgyhogy jól tudják Neymar marketing értékét, ami szerintem amúgy orbitális.
PONTOSAN hányan jöttek el a legutóbbi meccsre Neymar miatt? (Most ez ne a Clasico legyen, mert ott amúgy is teltház van, hanem az az előtti)
PONTOSAN hányan nézik Neymar miatt TV-ben a meccseket, és PONTOSAN mennyivel több pénzt kapunk a szponzoroktól és TV-társaságoktól kizárólag emiatt?
PONTOSAN mennyivel több mezt adunk el ahhoz képest, mint amennyit nélküle és mondjuk egy marketingérték "nélküli" igazolással eladtunk volna?
Információ hiányában nyilván nem fogod tudni megválaszolni, nekem bőven elég, ha szerinted van olyan ember, aki tudja ezekre a kérdésekre a választ.![]()
(És azt még nem is mondtam, hogy ezeket nem utólag, hanem előre kellett volna megmondaniuk a szakembereknek pontosan.)
Én kérek elnézést, hogy reagálni mertem valamire, amit írtál. Legközelebb Te se reagálj arra, amit én írok, és nem fog több ilyen előfordulni.Chino írta: Én megemlítettem 2 mondatban a marketingértéket, hogy megpróbáljam felvázolni egy-egy játékosnak hogyan befolyásolhatja a vételárát, hogyan termelhet több pénzt a klubnak, mergt ezen nagyon fennakadtál, de egyből erre ugrassz.
Én megemlítettem 2 mondatban a marketingértéket, hogy megpróbáljam felvázolni egy-egy játékosnak hogyan befolyásolhatja a vételárát, hogyan termelhet több pénzt a klubnak, mergt ezen nagyon fennakadtál, de egyből erre ugrassz. Engem sem hoz lázba egy játékos reklámértéke, nem befolyásol, az érdekel ami a pályán folyik.sjd írta:Hinni a templomban kell, győzz meg. De Te sem tudsz írni semmi konkrétat az általános rizsán kívül, hogy "marketingérték", "reklám", "internet". Arról volt szó, hogy pontos és számszerű adatok és TÉNYEK vannak, akkor tessék mutatni ilyet.Chino írta: Hidd el, azokra a feladatokra is megvannak az emberek a klubnál. És nem 2-3 szakemberről van szó.
Vagy most komolyan el kéne hinnem azt, hogy van olyan ember, aki 3 tizedesjegy pontossággal meg tudná mondani nekem, hogy hány ember ment ki a legutóbbi meccsre Neymar miatt?
Senki. Mert...Chino írta: Csak akkor annyi a kérdésem, hogy ki lett volna az a játékos aki a véleményed szerint megért volna ennyit
...senki nem tudott volna, és Neymar sem fog tudni, ha a tavalyi rendszernél maradunk. Ez nem személyfüggő, hanem rendszerfüggő probléma. Vagy Ibra után ezt még el kellene magyaráznom?Chino írta: Ki lett volna az aki ki tudott volna minket a sz@rból, ha nincs Messi vagy nem megy neki a játék.
Remélem azt sem írja senki a véletlen számlájára, hogy Neymar két legjobb meccse egybeesett Sanchez két legjobb meccsével, egyben pedig azzal a két meccsel, ahol Messi vagy nem volt, vagy nem rá épült a támadások 100%-a.
Hinni a templomban kell, győzz meg. De Te sem tudsz írni semmi konkrétat az általános rizsán kívül, hogy "marketingérték", "reklám", "internet". Arról volt szó, hogy pontos és számszerű adatok és TÉNYEK vannak, akkor tessék mutatni ilyet.Chino írta: Hidd el, azokra a feladatokra is megvannak az emberek a klubnál. És nem 2-3 szakemberről van szó.
Senki. Mert...Chino írta: Csak akkor annyi a kérdésem, hogy ki lett volna az a játékos aki a véleményed szerint megért volna ennyit
...senki nem tudott volna, és Neymar sem fog tudni, ha a tavalyi rendszernél maradunk. Ez nem személyfüggő, hanem rendszerfüggő probléma. Vagy Ibra után ezt még el kellene magyaráznom?Chino írta: Ki lett volna az aki ki tudott volna minket a sz@rból, ha nincs Messi vagy nem megy neki a játék.
Hidd el, azokra a feladatokra is megvannak az emberek a klubnál. És nem 2-3 szakemberről van szó.sjd írta: Információ hiányában nyilván nem fogod tudni megválaszolni, nekem bőven elég, ha szerinted van olyan ember, aki tudja ezekre a kérdésekre a választ.![]()
(És azt még nem is mondtam, hogy ezeket nem utólag, hanem előre kellett volna megmondaniuk a szakembereknek pontosan.)
Még mindig nem értem, hogy mi a probléma.Megkérdezték tőlem, hogy megérte-e, én meg leírtam, hogy még nem érte meg, és ahogy írod, erre nem is igazán adhattam volna más választ.
Ezért is mondtam el, hogy mondjuk erről a BL után lenne értelme vitatkozni, de most az elmúlt időszakról volt szó, nem arról, hogy mi lesz 2 év múlva.
Akkor 3 db pontos adatot szeretnék kérni:recrea írta: Sjd, a marketing egyébként pontosan mérhető, számszerűsíthető és nem kell hozzá 180-as IQ...és ezt nem én mondom, hanem szakemberek, úgyhogy jól tudják Neymar marketing értékét, ami szerintem amúgy orbitális.
Még mindig nem értem, hogy mi a probléma.Barcaman1993 írta: Ha van ilyen, hogy egy játékos visszahozza az árát, akkor az hosszútávon hozza vissza. x év alatt a miatta eladott plusz mezek, vagy továbbjutást érő BL gólok, stb. De 3 hónap után nincs olyan pénzért igazolt játékos, aki visszahozza az árát.
nem, fog. ebben biztps vagyok. Messi ilyenkor már aranylabdás volt. de nemcsak ezért, hanem Messi zsenialitása egyedi. de remélem megközelíti majd Neymar, én nagyon szeretném!davi10 írta:Jaja, a SportTV-n is mondta valamelyik szakértő, hogy Neymar körül 22(!) ember dolgozik, akiknek csak az a melója, hogy a Neymar márkanév eladható legyen.shutterisland írta:...
Hát ő se fog szegényen meghalni
A teljesítményével eddig semmi bajom. Nem lehetett azt várni, hogy egyből az Európai védőket is becsicskítja minden meccsen, Ronaldinho se nálunk kezdte az európai pályafutását. 1-2 év és akár Messi fölé is nőhet.
Jaja, a SportTV-n is mondta valamelyik szakértő, hogy Neymar körül 22(!) ember dolgozik, akiknek csak az a melója, hogy a Neymar márkanév eladható legyen.shutterisland írta:...
Ha van ilyen, hogy egy játékos visszahozza az árát, akkor az hosszútávon hozza vissza. x év alatt a miatta eladott plusz mezek, vagy továbbjutást érő BL gólok, stb. De 3 hónap után nincs olyan pénzért igazolt játékos, aki visszahozza az árát.sjd írta:Akkor min vitatkozunk?Barcaman1993 írta:Azt nem lehet mondani, hogy visszahozta az árát![]()
Akkor min vitatkozunk?Barcaman1993 írta:Azt nem lehet mondani, hogy visszahozta az árát
Látom még mindig csak egy mondatot olvasol el a hozzászólásaimból.diagonal írta:Hát ez annak fényében amiket te Tellóról szoktál írni az ő topikjában legalábbis érdekes vagyis ellentmondásossjd írta: Csak annyit kérdezek, hogy miért kellett ő, és miért nem volt jó pl. Pedro vagy Tello a helyén?![]()
Kicsit off, de azért a "tény"-t és a "marketing"-et egy mondatban leírni kicsit meredek. Pont a marketing az, amiben gyakorlatilag semmit nem tudsz számszerűsíteni, megjósolni, egzakt módon megmondani. Úgyhogy hiába írod, hogy 70-es IQ is elég hozzá, a valóság az, hogy sok esetben 180-as IQ-val sem lehet megmondani, hogy marketingszempontból mi és mennyire fog bejönni, vagy hogy valaminek pontosan mennyi a marketingértéke.shutterisland írta:amíg nem fogod fel azt a TÉNY-t, hogy a mai futball elüzletiesedett, és a PR-t is meg kell fizetni néhány kimagasló marketing értékű játékos leigazolása esetén, addig felesleges az ár miatt vitatkozni.
Hát ez annak fényében amiket te Tellóról szoktál írni az ő topikjában legalábbis érdekes vagyis ellentmondásossjd írta: Csak annyit kérdezek, hogy miért kellett ő, és miért nem volt jó pl. Pedro vagy Tello a helyén?![]()
Rosszul sikerült megfogalmaznom. A kritikádat érzem erősnek. Jobb lett volna, ha ezt a mondandóm végére pötyögöm be. Igazad van olyan szempontból, hogy sok meccset nem döntött el (bár azért az Atletico, a Celtic és a Real ellen érdekesen néztünk volna ki nélküle), de elképesztően jól játszott, mégha a gólok nem is jöttek neki. Az nem vesz el az érdemeiből semmit, hogy jól játszott és nyertünk 4-0-ra, vagy jól játszott és a góljával nyertünk 2-1-re. Nyilván a 2 közt van különbség, de a mi meccseink inkább sima győzelmek, mint nyögvenyelős 2-1-gyek vki ellen... Na mindegy is. Azt nem lehet mondani, hogy visszahozta az árát, de hogy nagyon nagy potenciál van benne, azt igen.sjd írta:Pontosan mit érzel erősnek? Mert utána kb. leírtad ugyanazt, amit én is, csak hozzáfűzted mindegyikhez, hogy "az azért nem rossz"Barcaman1993 írta: Te se adod könnyen meg magad.Azért ezt kicsit erősnek érzem.
![]()
Egyetlen kivétellel, hogy minden meccsen a csapat vezére volt. Lehet, hogy én néztem rossz meccseket, de idáig azért nem sok olyan mérkőzést láttam, amit ő döntött volna el, vagy olyan óriási szerepe lett volna a győzelemben, az általam említett Valladolidot és a tegnapit leszámítva.
Ezt vhogy nem tudom megérteni. Láttátok Ti már ezt a fiút játszani? Komolyan mondom azt képet próbáljátok felállitani, hogy 10 meccséből 5 meccsen jól, 5 meccsen rosszul játszott, mi meg azt mondjuk az 5 rossz meccsére, hogy jó volt. Nekem kb. ez esett le. Azonban nem ez történt. Amióta itt van félelmetesen jól játszott az össszes meccsen, leszámitva a Milan ellenit. Azt hiszem, akkor senki sem hypeolta, ahogy Ti irjatok. Nincsen jól beállitva és a többiek rosszul. Úgy van beállitva, ahogy játszik, amihez nem férhet kérdés. Ha jól játszik meg van dicsérve. Ha a többiek játszanak jól, akkor ők. Itt nincs szó semmilyen kivételezésről. Van egy emberünk, aki az eddig se gyenge kispályás foci mellé idehozta a szambafutballt. Lehet, hogy vkinek nem fontos a játék képe, vagy az eredmény, egyeseknek igen.Bob_Marley írta:Egyébként sjd nagyon jól leírta a dolgokat, baromi kivételezés van Neymarral kapcsolatban, ami elég érdekes. Alapból minden játékosunk egyenlő, s pont a legújabb ha bármit tesz az jó, s mindenki rossz rajta kívül.