recrea írta:
Sjd, a marketing egyébként pontosan mérhető, számszerűsíthető és nem kell hozzá 180-as IQ...és ezt nem én mondom, hanem szakemberek, úgyhogy jól tudják Neymar marketing értékét, ami szerintem amúgy orbitális.
Akkor 3 db pontos adatot szeretnék kérni:
PONTOSAN hányan jöttek el a legutóbbi meccsre Neymar miatt? (Most ez ne a Clasico legyen, mert ott amúgy is teltház van, hanem az az előtti)
PONTOSAN hányan nézik Neymar miatt TV-ben a meccseket, és PONTOSAN mennyivel több pénzt kapunk a szponzoroktól és TV-társaságoktól kizárólag emiatt?
PONTOSAN mennyivel több mezt adunk el ahhoz képest, mint amennyit nélküle és mondjuk egy marketingérték "nélküli" igazolással eladtunk volna?
Információ hiányában nyilván nem fogod tudni megválaszolni, nekem bőven elég, ha szerinted van olyan ember, aki tudja ezekre a kérdésekre a választ.
(És azt még nem is mondtam, hogy ezeket nem utólag, hanem előre kellett volna megmondaniuk a szakembereknek pontosan.)
Barcaman1993 írta:
Ha van ilyen, hogy egy játékos visszahozza az árát, akkor az hosszútávon hozza vissza. x év alatt a miatta eladott plusz mezek, vagy továbbjutást érő BL gólok, stb. De 3 hónap után nincs olyan pénzért igazolt játékos, aki visszahozza az árát.
Még mindig nem értem, hogy mi a probléma.

Megkérdezték tőlem, hogy megérte-e, én meg leírtam, hogy még nem érte meg, és ahogy írod, erre nem is igazán adhattam volna más választ.
Ezért is mondtam el, hogy mondjuk erről a BL után lenne értelme vitatkozni, de most az elmúlt időszakról volt szó, nem arról, hogy mi lesz 2 év múlva.