Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
felesleges rá pénzt pazarolni. Inkább elnézem Thiagot, minthogy egy brazil itt alibizzen. bőven leszerepelt a juvénál is, németeknek sem kell... akkor meg miről beszélünk ?!K900 írta:Ha a Cesc saga,valamiért nem jönne össze (Pl.Wenger) akkor sztem megpróbálhatnánk Diegót megszerezni.Állitólag eladják, nekünk pedig cserének tökéletes lenne.
Talma írta:http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/n ... 17999.html
Végre lezárult ezzel a Sanchez-"saga".
2-3Zibra16 írta:Most nyáron a Barca hány igazolást szeretne Alexissel eggyütt?
1 percel ezelőtt néztem én is.Isten hozta nálunk.Talma írta:http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/n ... 17999.html
Végre lezárult ezzel a Sanchez-"saga".
Simán fogunk így játszani, ha jön Fabregas. Nem állandóan, sőt talán még kezdeni sem fogunk így, de ha kell a gól, el tudok képzelni egy ilyen felállást a második félidőben.gergo9 írta:Bár ehhez tökösség(vagy lököttség döntse el mindenki maga) kell ezt bevállalni.
A sok klub már létrehozott egy ellentaktikát, csak ezt szezononként kb. 3 csapaton kívül (Real, Rubin, Gijon) senki nem tudja tökéletesen megcsinálniKash írta:Azért mert már egyre átlátszóbb a taktika, és sok klubb talán egy ellentaktikát tud majd létrehozni, amivel befolyásolható lesz a sokpasszos játék, mert a barca lényege nem is legfőbképpen a felállás, hanem a stilus, ahogy játszanak.
Pici változtatással.barca99 írta:
-----Piqué----Busquets---Puyol---
Alves---Xavi-----Iniesta-----Abidal
---Pedro------Messi------Villa
Szerintem észrevették ezt sokanbarca99 írta:Tényleg nem tűnik fel senkinek, hogy sokkal közelebb járunk a 3-4-3-hoz, mint a klasszikus 4-3-3-hoz? 70% labdabirtokás fölött játszunk, ami azt jelenti, hogy Alves (és a másik bekk is fellép) ebben az időben a középpályán, vagy az ellenfél 16-osa környékén található. Erre azért nem lehet az mondani, hogy védő.
Mivel a meccs legnagyobb részében nálunk van a labda, a két szélső védő feljebb szokott lépni, a védekező középpályás visszább lép, a két, szélre kihúzódó védő közé.
-----Piqué----Busquets---Puyol---
Alves---Xavi-----Iniesta-----Abidal
---Pedro------Messi------Villa
A gyémánt sem hülyeség, főleg, hogy használatban van.![]()
---------Busquets---------
--Xavi------------Iniesta--
-----------Messi-----------
Ha össze akarjátok hasonlítani egy igazi 4-3-3-mal, nézzétek meg a Portot. Ők azt játsszák.
Hát Realéknál védő nem volt akkorBob_Marley írta:A RM-nél is akkor tört meg valami, amikor kezdet túlsúlyban lenni a támadó brigád a védekező brigádnál.....Nem olyan világot élünk mint anno mikor Öcsi bácsi csak annyit mondott, majd egyel több gólt rúgunk!Inkább nyerjünk 1:0ra a biztos megszokott "tiki-takinkkal", mintsem 6-5nél azon kell izgulni vajon jön-e még egy kontra...
Közben látom írtálNagyon gyorsan hessegessük el a 3-4-3 gondolatát, mert ez túl offensive, s akár Madrid, akár Santander, ilyet én nem szeretnék látni
szerk: na megoldottuk, elvi síkon működik mint a kommunizmus, csak a gyakorlatban problémás
Nem írtam, hogy én ezt szeretném látni, csak hogy így akár megoldható lennedaffy írta:de ekkor alves hátra kényszerül,mert nem hagyhat ott 2 embert egyedül,még többet kell futnia,több felé figyelni. xavi-ini ugyan ez. rengeteg futás,védőmunka. nem gondolom,hogy okos lenne megbontani a rendszert. így is gyakran támadtok 3-4-3ban,elég az. most tökéletesen működik minden csapatrész,érkezik egy sanchez-cesc. sanchez tud olyat,amit a többiek adott esetben nem. ennél több nem kell.Tocy írta:daffy: védekezésben Alves-Piqué-Puyol, előttük szűr Busquets, és az eddiginél többet védekezik Xavi és Iniesta. A hsz-em végén írtam hogy a balhátvéd hiányzik igazából. De! Az esetek többségében nem is áll fel a védelem...letámadással védekezünk, nem állunk fel szépen két sorban. Legtöbbször az előrevágott labdákat kell megfogni, 2-3 embert, arra alkalmas lehet a feljebb írt védelem.