Legalábbis szerintem ez lehet benne,egyébként a Betis ellen is mosolygott

Nem hiszem,hogy nem mosolyog(lásd. Boca meccs),csak nem mutatják a tévében. Ennyi.gekkodan írta:Az én apró megfigyelésem peddig annyi, hogy ennek a csapatnak néha látni kéne a mosolygó edzőt a pálya szélén. A 9 meccses győzelmi sorozatban szinte még egy mosolyt nem láttam Pep-en.
Nem szeretném, hogy hajcsár-szintre jusson a történet és a fiúknak a maximum is kötelező legyen. Kell az, hogy a padra tekintő srácok egy 5-0-ás vezetésnél elégedett edzőt lássanak, legalább egy mimika erejéig.
Tartom! Egyet értek! Ugyanakkor könnyen lehet, h az öltözőben alaposan megdícséri őket a mester, és lehet, h ez többet számít, nem tom h megy ez... Meg lehet, h Pep alapból egy ilyen temperamentumú ember. De őszintén szólva örülök, h ilyen szintű problémáink vannak, h 5-0-nál vigyorog-e az edzőnk:D Én vigyorgok mint állat!gekkodan írta:Az én apró megfigyelésem peddig annyi, hogy ennek a csapatnak néha látni kéne a mosolygó edzőt a pálya szélén. A 9 meccses győzelmi sorozatban szinte még egy mosolyt nem láttam Pep-en.
Nem szeretném, hogy hajcsár-szintre jusson a történet és a fiúknak a maximum is kötelező legyen. Kell az, hogy a padra tekintő srácok egy 5-0-ás vezetésnél elégedett edzőt lássanak, legalább egy mimika erejéig.
Ha Messi játszik, az nem baj, sőt általában ez a legkisebb baj.Bányász írta: Az a baj,h szerencsétlent mindenért kikezditek.Ha Yaya nem játszik az a baj.Ha Hleb nem játszik az a baj.
Busquets játszik az is baj.(Belga).
Jogos.Messa írta:Na, de egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz a kezdő 11.
Szinte lehetetlen eltalálni Pep irányítása alatt, hogy kik lesznek a a kezdőben. Bőven meglehet, hogy Hleb játszani fog, sőt Cáceres játéka sem kizárt.
Hát őt bizony én is.Etooka írta:Egyébként jó ez a felállás,egyedül Cacerest hiányolom...
1.Hleb sérült volt....manuel írta:Ebben a felállásban én csak azt az egyett nemértem hogy mi a fenének vettük meg Hlebett???Barcelona: Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré, Busquets, Xavi – Messi, Iniesta és Eto’o.hogyha már egyilyen Busquets féle játszik mindig helyette akkor minek dobtunk ki érte ennyi pénzt???érthetetlen amitt Pep müvel komolyan mondom.
És az a szomorú hogy amikor Hleb idekerült az annak volt köszönhető hogy állitólag Pep preferálta azt hogy igazoljákle és akkor tessék pufff!! cserepad!!!........szép egy élmény lehet ez a fehérorosznak.Pep ezzel csak saját magátt hazudtolta meg szerintem.Pedig én szerintem a Hleb tudása összehasonlithatatlan ezzel a zöldfülü Busquet gyerekével, aki mostmár folyamatosan kezdő és ez számomra hihetetlen hiszen azért annyira nemjó a srácc legalábbis Alxandernél biztosan nem.
Ebben a felállásban én csak azt az egyett nemértem hogy mi a fenének vettük meg Hlebett???Barcelona: Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré, Busquets, Xavi – Messi, Iniesta és Eto’o.
A 90-s évek végén, és 2000-s évek elején volt szvsz a legerősebb a konkurencia. Pl. a tavalyi teljesitményükkel szvsz akkoriban nem játszhattunk volna BL-t. Akkor 4 klasszis csapat volt: a Real, a Barca, a Valencia, és a Depor, de a középcsapatok is igen kemények voltak.Rivaldo11 írta: Egyébként korszakos lehetett volna akár Van Gaal éra első fele is, ha a holland kompromisszumképesebb, mert olyan csapatunk volt 1998-2000 között, hogy ihajjj!