Barcaman1993 írta:Hát én nem tudom. Már évek óta gondolkoztat, hogy a Real már egy jó ideje egy komolyabb trófeát sem nyert és akkor 250 millát elköltenek úgy, hogy később sem kell spórolniuk, mint most nekünk, akik azért pár trófeát begyűjtöttünk az elmúlt pár évben. Ha jól tudom a spanyol miniszterelnök emellett nagy Barcelona szurkoló is. Nem tudom, hogy ezt meg tudják-e csinálni, hogy suttyomban invesztálják bele a pénzt. Azért ez már nem Franco rezsimje. Ha ilyen lenne sztem az már kiderült volna.
Azért azt se felejtsük el, hogy a Madrid még a 7 szűk esztendő elteltével is világviszonylatban a legnépszerűbb klub és a marketingbevételei meghaladják a Barcáét is.
A másik pedig, hogy Perec papa komoly hiteleket vett fel és abból tellett Cére meg Kakára.
A harmadik pedig, nem akarok ebbe nagyon belefolyni, de az ezredforduló környékén már volt, hogy csődközeli helyzetbe került a Real Madrid és akkor a madridi önkormányzat brutális nagy összegért vásárolta fel a régi, lepukkant edzőközpontjukat. Így lehet legálisan pénzt invesztálni egy klubba.
De elnézést az offért, ez nagyon nem tartozik már a topicba, én itt nem folytatom.