Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Holnap, döntő lesz, bár, ahogy mennek most a dolgok lehet, hogy az egész hét lesz az... Sok mindent el tudnék képzelni, de ennyi hír és pletyka után, hogy ne jöjjön Sánchez és Fabre (de legalább Sánchez), az rohadtul meglepne.barca99 írta:Jók ezek a spanyol lapvélemények, kár, hogy kitaláción alapszanak.Holnap meg majd jönnek a "mér nem mondja ki nyíltan", "ne is jöjjön a mocskos áruló", "jó, akkor maradjál, és ne nyerjél semmit
" kommentek egész hada.
![]()
Jeffren maradása viszont meglepne, jövőre ugye lejár a szerződése, ilyen előzmények után nem reális, hogy hosszabbítanak vele. Ebben az esetben lehetne annyira lojális, hogy belemegy az eladásába, hogy segítsen egy kicsit a csapatnak.
Csaknem. Szerintem Jeffrenben még bízik 1 évre a klub, hátha(gondolom az U21-es válogatott miatt). Hátha nagyot tudna robbantani, és akkor nincs kérdés. Mondjuk én ebben annyira nem hiszek, bár az is biztos, hogy Bojan távozásával többet játszana.kamaj írta:LM10 nézz körül alaposabban a topikok közt, és találni fogsz egyet
Egy dolgot nem értek. Jeffren miért marad? Ez azt jelentené, hogy Sanchez nem jön, és már ezzel is számolnak? Tartok tőle, hogy egy csatár se fog ide igazolni. :S
Megvárjuk mig ingyen odadják őket.barcaaa91 írta:Lassan ott tartok, hogy se Cesc, se Sánchez nem jön. Olyan régóta húzódik, hogy már nem lehet tudni mi lesz. A végén a 'B' csapatot jobban fogjuk megerősíteni, mint a felnőttkeretet
Ja így világos akkor.Alberto10 írta:Pár napja, az AS azt írta a Daily Mail-re hivatkozva, hogy a MU bár emelte volna az ajánlatát 39 millió euróra Sanchezért, Ferguson feladta a játékos megszerzését, ugyanis Alexis csak a Barcába kíván igazolni és ezt be kellett látnia skót menedzsernek is.
forrás: http://www.as.com/futbol/articulo/fergu ... sftb_5/Tes
Szerintem ezeknek a felröppenő híreknek nem sok a valószínűsége, az AS-es hír se bizonyíték értékű, sőt...De én úgy látom a helyzet alapján, hogy Sanchez alá fog írni a Barcához, ez csak idő kérdése. De majd elválik, hogy igazam lesz-e.
Pár napja, az AS azt írta a Daily Mail-re hivatkozva, hogy a MU bár emelte volna az ajánlatát 39 millió euróra Sanchezért, Ferguson feladta a játékos megszerzését, ugyanis Alexis csak a Barcába kíván igazolni és ezt be kellett látnia skót menedzsernek is.
http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... alive.aspxpalesz77 írta:Ennek amúgy van valami alapja is - azon kívül hogy hosszasan tárgyalunk a részletekről -, vagy csak egy megérzés? Csak mert Sanchez egyértelműen kijelentette, hogy ide akar jönni, a tárgyalások sem haladnak rosszul, csak lassan - elvileg -, őszintén csodálkoznék ha nem jönne létre a transzfer...Tdavid írta:Amúgy van egy olyan megérzésem már pár napja hogy Alexis nem fog megérkezni...
Nem csodálkoznék ha menne Manchesterbe.
Ennek amúgy van valami alapja is - azon kívül hogy hosszasan tárgyalunk a részletekről -, vagy csak egy megérzés? Csak mert Sanchez egyértelműen kijelentette, hogy ide akar jönni, a tárgyalások sem haladnak rosszul, csak lassan - elvileg -, őszintén csodálkoznék ha nem jönne létre a transzfer...Tdavid írta:Amúgy van egy olyan megérzésem már pár napja hogy Alexis nem fog megérkezni...
Nem csodálkoznék ha menne Manchesterbe.
Varatrix írta:Jót nevettem!
Mundo Deportivo:
"Pastore nem megy a Barcába. A favorit a Real Madrid és a Málaga."
Amúgy az elnök mondta nem Pastore.
http://www.mundodeportivo.com/20110704/ ... 31045.html
Így van, attól, hogy beleölt a tulaj sok pénzt és vett meg jó nevű játékosokat, még nincs vége a munkának. Egységes csapattá kell őket gyúrni és akkor már jöhetnek a eredmények. Addig nem kell őket egyből a Barcelona és a Real szintjén emlegetni. Igenis, ma még furcsa, ha van egy sztárjátékos, akit a Málagával említenek egy lapon. Attól persze még nem lenézendő, csak furcsa.messideco írta:Az egyéniségek megvannak, de egyelőre még nem alakult ki közösség. Az első évben nem lehet csodákat várni a csapattól, max az első 10-es helyezést szerintem.
Egyre jobban offolok