2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kivásárlási ára 15 millió körül mozog, én nem hinném, hogy a Barcának sokkal többet kellene érte fizetni. Szerintem Pastore sem akar minden hónapban más edzővel dolgozni, valamint semmit sem nyerni, úgy hogy a csapat legtehetségesebb játékosa.Robcsyy írta:12misiért Zamparini elküldi neked a mezét, a dedikált van vagy 20 körülrosivagyok írta:Minek Fabregas? Vigyük 12 misiért Javier Pastorét, azt még lehet jobban is járunk!
12misiért Zamparini elküldi neked a mezét, a dedikált van vagy 20 körülrosivagyok írta:Minek Fabregas? Vigyük 12 misiért Javier Pastorét, azt még lehet jobban is járunk!
angliában elborult klubvezetők vannak, eddig is tudtam... ezért a pénzért el lehetne küldeni Thiago agyonhasznált zokniját...Robcsyy írta:Thiago Boltonban köthet ki?
nagyon remélem, hogy egy rossz vicc... nem hiszem, hogy a csodás bolton olyan jó választás lenne számára
Ez pedig a másik. Ahogyan mondtad, Pep már régóta le akarja igazolni. Ezért követett el egy, még az elsőnél is nagyobb hibát Cesc. Először oké 16 éves volt, egy gyereknek tele lehet beszélni a fejét. Legyen. Viszont tisztában volt azzal, hogy a Barca le akarja igazolni. Miért hosszabbított másfél-két éve az Arsenallal, ha vissza akart jönni, mert már akkor is egyértelmű volt az érdeklődésünk iránta.Az edzőnké pedig az hogy szükség van rá.
Így van. Ez a te álláspontod. Az edzőnké pedig az hogy szükség van rá. Én bízom a felkészültségében, mert nem adott okot az ellenkezőjére. STOP.mindorokke_barca írta:Azért hoztam fel ezt a példát, hogy Fabregast is csak akkor hoznám ha ennyiért ideadnák, mert jelen pillanatban közel sem létszükség. Erre még rátesz egy lapáttal az is, hogy saját nevelésért főleg nem adnék sokat. Mindegy, ez az én álláspontom.
Kösz a felvilágosítást, de tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy mi Piqué és Fabregas helyzete közötti különbség. Nem beszélve arról, hogy az egyik védő, a másik középpályás, az értékben ez az elsődleges szempont. Ezzel csak azt sugalltam, hogy Fabregas sem égetően szükséges, mint ahogyan anno Piquét sem volt az. Olcsón vissza lehetett vásárolni ezért megtette ezt a klub. Az más dolog, hogy Ferguson azóta is veri a fejét a falba emiatt. Arra Pep sem számított, hogy így be fog robbanni.Pique azért került mindössze 5misibe mert Vidic és Ferdinand mögött mindössze kb. 10 meccset tudott játszani 3 év alatt, míg Fabregas az Arsenal csékája évek óta...
Valami olyasmi dereng tavalyról, hogy mintha 15-20 millió az az összeg amiért ezt megtehetné. Ez úgysem valósul meg, 8 éve van az Arsenalnal, nem fogja őket hátbatámadni.Előre leszögezném,h lehet hülyeséget írok, mert nem tudom, h működik a Bosman szabály, de Fabregas nem vásárolhatja ki magát!?
Szövegértés...A másik meg mennyien leírták már,hogy valóban a spanyol szabályok miatt,nem kapott itt profi szerződést,de ha ő nem akar az Arsenalba menni akkor nem ment volna...SuperMessi írta:Pique azért került mindössze 5misibe mert Vidic és Ferdinand mögött mindössze kb. 10 meccset tudott játszani 3 év alatt, míg Fabregas az Arsenal csékája évek óta...Egy játékos árát ez határozza meg és nem az hogy adok egy ötöst mert a Piké is annyi volt és mi nem adunk többet mert itt nevelkedett punktum...Cesc-t a spanyol szabályozás miatt tudták elvinni anno tőlünk, most viszont olyan játékossá nőtte ki magát, akire nagy szükségünk van az edzőnk szerint, 3 éve ő az elsőszámú kiszemeltje. Nyilván irreális összeget nem adunk érte, ahogy nem is adtunk az elmúlt években, de ha 40-ért most odaadják akkor 35 körül el is fogjuk hozni és ez így is van rendjén. És majd az edzőnk tudja hol a helye a csapatban.
Előre leszögezném,h lehet hülyeséget írok, mert nem tudom, h működik a Bosman szabály, de Fabregas nem vásárolhatja ki magát!?mindorokke_barca írta:A mundo szerint az Arsenal kész eladni Fabregast viszont nem kérik cserealapként sem Bojant, sem Thiagot, ők kézpénzt szeretnének kapni érte.
Nah, Piquét 5 millióért vettük vissza. Annyit ajánlanék Fabregasért is. Saját nevelésért többet biztos nem. Ha nem tetszik az Arsenalnak, várja meg míg lejár a szerződése, vagy mivel úgyis azért ment el, hogy profi szerződése legyen már 16 évesen, profi fizetéssel, volt ideje gyűjtögetni, fizesse ki a különbözetet. Nem érdekel, hogy lenne-e helye a csapatban a rotálásnak köszönhetően, de ne köpjük már saját magunkat szembe azzal, hogy 40 milliókat adunk a saját neveléseinkért. blöeah
Így van!Amúgy nekem egyre ellenszenvesebb az arc...Sőt az is kezd uncsi lenni,hogy Xavi,Puyol,Piqué meg már Villa is nyalja...mindorokke_barca írta:A mundo szerint az Arsenal kész eladni Fabregast viszont nem kérik cserealapként sem Bojant, sem Thiagot, ők kézpénzt szeretnének kapni érte.
Nah, Piquét 5 millióért vettük vissza. Annyit ajánlanék Fabregasért is. Saját nevelésért többet biztos nem. Ha nem tetszik az Arsenalnak, várja meg míg lejár a szerződése, vagy mivel úgyis azért ment el, hogy profi szerződése legyen már 16 évesen, profi fizetéssel, volt ideje gyűjtögetni, fizesse ki a különbözetet. Nem érdekel, hogy lenne-e helye a csapatban a rotálásnak köszönhetően, de ne köpjük már saját magunkat szembe azzal, hogy 40 milliókat adunk a saját neveléseinkért. blöeah
Ennyi erővel veyük meg c ronaldot vagy 200 misiért. Nem azért mert kell csak mert akkor vagy 3-4 évre nem lesz több gondunk a pénz elherdálásával. Mellesleg ha csatárra elmegy 30, márpedig sanchez nem 20-ért jön majd, fabregasert meg 40-45, akkor már 75 körül vagyunk és akkor se tehetséges occcsó balbekk se álves-pótlék, se semmi nincs még és házalhatunk a fiataljainkal, hogy kitömjük azt a 25-30 millás űrt. Itt teszem hozzá, hogy mindenki tudja a pénzügyi helyzetünket és ha jóelőre lenullázzuk magunkat az nem egy jó tárgyalási alap, amikor jeffrent, bojant esetleg sorianot árusítjuk ki, mindez csakazért, hogy legyen egy fabregasunk aki igazán nem is kell.d írta:Jön egy támadó, valószínű Sanchez, esetleg Rossi, ha úgy alakul valaki más is. Innentől kezdve mire tudnánk "jobban" elkölteni a pénzt, mint Fabregasra? Vegyünk hátvédet? Nagy szükség nincs rá, amikor három csapatnyi tehetséges hátvéd vár a sorára a B-ben és ha igazak a fel(nem)merülő pletykák, akkor középhátvédet nem is nagyon keresgélünk. Vagy törlesszünk hitelt? Nem mondom, hogy szükség van egy Fabregasra minden áron, de nem nagyon érzem úgy, hogy bármilyen más poszt megerősítésére égető szükség van (bár én szívesen látnék egy Alves-pótlékot, de úgy tűnik erre nem hajlunk és Pep másként oldja majd meg.) Szóval ennyi erővel akár kicsengethetjük a lóvét Fabregasért is, most már eléggé lejárattuk magunkat az átigazolási piacon, sokkal rosszabb üzenetet ez sem fog hordozni.
Az a rész nem csak neked szólt, hanem mindenkire értettem, legközelebb odaírom.marquez2 írta:Kicsit gyakori téma fab? Ez is igaz. Hogy a hsz-ek mindig ugyanazok? És ez nem unalmas-e? Hát ha innen nézzük azt hiszem ezt én is kérdezhettem volna és akkor talán az ellentábornak is van némi köze ahhoz, hogy úgy érzed gyakran ismétlődnek a hsz-ek. Vagy nincs igazam?
Erre mondom én, hogy +1. Tökéletesen egyetértek. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy, ha nem is menne a játék, akkor a többiek ne tudnák felpezsdíteni a játékát vagy csak a mentalitását. Nem csak a kiváló középpályást vennénk (vissza), hanem egyben a csapategységet is acélosabbá kovácsolja (ami így sem gyenge nálunk).Zozzy 5 írta:fabregas témához annyit, hogy nem tudom mi alapján gondolja itt pár ember, hogy egy szezont ahol adott egy ilyen terhelés legalább 3 porondon 11 kezdőjátékossal le lehet játszani. kumma nagy szerencsénk volt idén, hogy ezt a szűk keretet elkerülték a sérülések. véleményem szerint ha azoknak a fiataloknak, akikben itt sokan vakon megbíznak a jövőt illetően idén fontos meccseken kell bizonyítaniuk, akkor biza nem érjük el ezeket a dolgokat. thiagoval gyengülünk ha xavi vagy iniesta helyett ő játszik? igen. na és fabregassal? már kevésbé...ennyi, a korszakos bajnoknál igenis legyen egy ilyen elvárás és 1-2 klasszis a padon (akinek nem mindig fabregasnak kell lenni). ettől persze még thiagonak nem kell elmenni...
felesleges lázadozni fabregas ellen, el kell fogadni, hogy a 4es mezt neki tartogatják. és majd meglátjátok, ha idejön és fontos meccseken kulcspasszokat ad majd vagy gólt lő, mindenki el fogja felejteni, hogy anno elment, meg, hogy mennyire "nem fér be erre a középpályára"...