Bob_Marley írta:Olvasgatva meg kell védenem Keitát, s nem is hiszem, hogy eladnák, esetleg jövőre!
Szépen teljesített Thiago, le a kalappal előtte, de még mindig elég labilis játékos, sokat kell még fejlődjön, kis izmot is pakolhatnak még rá, s a védekezésén is kellene csiszolni!
Nem hiszem, hogy előrébb lenne a sorban a mali játékosnál, aki szakmailag, s taktikailag is egyenlőre többet ad a csapatnak!Fabregas érkezésével nagyon érdekes szituáció áll fell, s véleményem szerint nem Mascherrano, hanem Busquets fog egyre többször feltűnni Pique párjaként!Meglesz a variációs lehetőség bőven, Afellay meg nem kp hanem szélsőt játszat vele Pep, több-kevesebb sikerrel!
Egy szó mint száz, növekedne a repertoár, de Keitának ebben a csapatban van helye, s nem azért mert Pep kedvence, hanem iszonyat kiegyensúlyozott játékot mutat be, s ez aranyat ér!
Teszem hozzá, én sem adnám el Keitát...de ha jön Cesc, és Keitát el akarja vinni valaki nagy pénzért...megfontolandó

Benne már nincs jövő, az Thiagoban van. Más kérdés, hogy a mali iszonyatosan szimpatikus, és én nem is tartom rossz játékosnak, az itteniek többségével ellentétben. Szerintem viszont Masch játszana védőt, Busquets jobb a kp-n. Ez esetben nem vennénk védőt...tehát ha jönne Fabregas és maradna Keita, akkor esetleg a mali játékos játszhatna Busquets helyén, bár az nem az ő szerepköre...itt leginkább a fejjátékát szoktuk kihasználni, év végén volt a nagy figura, hogy csatárok visszalépnek, Keita befut az üres területre és a fejére ívelik a labdát...fejelt is belőle egy gyönyörű gólt

Hát nem tudom, mindenesetre akkor nagyon sok jó játékosunk lenne a kp-ra, akiket mind játszatni kellene. Thiagoval nem csinálhatjuk meg azt, amit Bojannal, hogy egyszerűen nem adunk neki lehetőséget. Most érik be, egyre jobb, eddig fokozatosan is lett beépítve, most ne kerüljön háttérbe...