Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.18. 13:34:16

Etooka írta:Xbalix!

Új edzőnél mindenki meg akarja mutatni,hogy mit tud!Az teljesen más!Ez már önmagában egy motiváció!Ez saját tapasztalat is!Azonkívűl az még nagyobb motivácíó,hogyha jól teljesít,az a Pep fogja majd megdícsérni,aki Katalóniában ikonnak számít!A pénz meg egy buta dolog azon a szinten!Nyilván nem ingyért csinálja,de ez a mai világ rendje,attól még lehet klubhűség!Meg aki a pénzre hajt,az nem üle le a "B" csapat kispadjára!Mert ott aztán tényleg k.u.r.v.a sokat lehet keresni!Ha pénzért edzősködne,akkor már rég elment volna egy kiscsapathoz,mert ott többet keresett volna,mint a "B"-nél!
Katalóniában ikon már Puyol, Xavi sőt Valdes és sztem már Iniesta is... Amúgy meg tavaly is várható volt az edzőcsere, amikor Pep leült a B csapat padjára. És azért valljuk be nem volt már akkor sem elképzelhetetlen h ő üljön le majd a Barca padjára. Sőt sztem titkon ez meg is volt súgva neki, h lehet keresnivaló, ha Rijkaard megy... Szóval biztos van klubhűség de tény: Más első osztályú csapat padjára (a PD-ban) nem ültetnek le egy olyan edzőt akinek még 1 csapata sem volt. :D Legyen az akár Guardiola. Ha jól végiggondolod, nem igazán kaphatott volna, jobb állást (edzői múlt nem lévén) a B csapatnál. Ráadásul nem kellett sehova költözni sem...
Összegezve: Nem igazán volt egy átgondolt döntés Pepe leültetése a kispadra. Minden szép és jó amiket ígért, de a szavaiban aki egy kicsit is próbálta megérteni, mást mondott. Reményei szerint a Barca harcolni fog, nem lesz lélektelen játék. De egy szóval nem mondta h a Barca győzni fog és címeket nyerni!!! Amúgy én szurkolok neki a legjobban mert nagyon szerettem játékosként is. De én a legjobban annak örültem volna, ha jön egy jó szakember, aki már vmit letett az asztalra, mert sztem most erre van szükség. Pepet el tudtam volna képzelni mellette, másodedzőként (a B csapat után ez is megtiszteltetés). Ő lehetett volna a tréner jobb keze, aki ismeri a klubot, a játékosokat, és nem utolsósorban a B csapatot is! Maradhatott volna a B csapat edzője is sztem...
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.06.18. 11:42:47

Xbalix!

Új edzőnél mindenki meg akarja mutatni,hogy mit tud!Az teljesen más!Ez már önmagában egy motiváció!Ez saját tapasztalat is!Azonkívűl az még nagyobb motivácíó,hogyha jól teljesít,az a Pep fogja majd megdícsérni,aki Katalóniában ikonnak számít!A pénz meg egy buta dolog azon a szinten!Nyilván nem ingyért csinálja,de ez a mai világ rendje,attól még lehet klubhűség!Meg aki a pénzre hajt,az nem üle le a "B" csapat kispadjára!Mert ott aztán tényleg k.u.r.v.a sokat lehet keresni!Ha pénzért edzősködne,akkor már rég elment volna egy kiscsapathoz,mert ott többet keresett volna,mint a "B"-nél!
.
van Bommel
Capitá del Barça

2008.06.18. 11:06:47

Pep nem gatyázott, kimondta a tutit. Bár Eto'o-t nem értem, hogy ő miért nem kell. De mindegy, csak hozzunk még egy csatárt és egy középpályást. Előre nekem Villa kéne, ha ő nem, nekem Berbatov a favoritom. Középpályára meg Silva, Moutinho(ha már Lucho Gonzales tuti nem :shock: )
gonosz
Jugador d'estrella

2008.06.18. 10:55:36

Viszont..most a csapat döntő része megváltozik/kicserélődik...az is más!
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.18. 10:48:30

Etooka írta:
xbalix írta: Azért a pénzt se felejtsd el! Ő sem hülye, és egy ilyen ajánlatot bárki elvállalt volna. Ha nem sikerül, az sem lesz neki tragédia, a pénzét megkapja. Nem fogják megutálni, mindenki azt mondja majd h persze, még tapasztalatlan... Utána majd simán mehet egy kisebb csapathoz, vagy egy nagyhoz is akár, mégiscsak a Barcától megy. Szal ő most nem kockáztat semmit szinte, mert megbocsájtják ha nem sikerül, és a karrierjében ez hatalmas előrelépés bárhogy sül el. Pár év múlva ha máshol bizonyít, a Barcához is visszavárják majd, ebben biztos vok. Szavaimból kicseng h nem biztos h ő volt most a legjobb választás. Laportának egy név kellett, méghozzá gyorsan. Én jobban örültem volna ha egy keménykezű idősebb tréner jön, olyan aki fegyelmet tud tartani, akit magáznak a játékosok és akire felnéznek. Ő nem ilyen, mert még csak 37 éves és sokakkal együtt játszott. Ebben a helyzetben sztem a vasszigor kötelező lenne, a kiszivárgott hírek alapján. Amúgy ez még bekövetkezhet, mert sztem ha fél év után se jönnek az eredmények, váltás lesz. Kár h egy újabb sikertelen év lehet majd az ára. :? :(
Nem hiszem,hogy a pénzért csinálná!Keresett ő már annyit a játékoskorában,hogy nyugdíjas koráig elég lenne!A magázás meg abszurd!Mért ne lehetne úgy fegyelmet tartani,hogy tegeződik!Az emg a másik ,hogy fogalmunk sincs,hogy tényleg tegeződik-e :wink:
Aha akkor lehet eladományozza majd, az euromilliókat amit majd keres. Az egy dolog h keresett már sokat, de elég vicces lenne ha ingyen csinálná, klubhűség ide vagy oda. :D Lehet fegyelmet tartani tegeződve is, viszont eddig ez volt, te is láttad mi lett. Most egy keménykezű tréner kéne, mert páran kicsit elengedték magukat. Itt nem csak R10-re és társaira gondolok, az egész csapat kiengedett sajnos.
gonosz
Jugador d'estrella

2008.06.18. 10:41:04

Egyébként..ahogy így olvasgatok, mindíg arra hajaztok, hogy "mi van, ha nem fog menni?"...és mi van, ha sikerül és jó csapat lesz? Ilyen pesszimista szurkolótábort! Egyébként a bemutatásakor Pep is megmondta, hogy tapasztalatlan, de miért ne kaphatna egy esélyt? Én sokkal szívesebben látom a kispadon, mint egy Mourinhot! (Mondjuk Scolari tényleg más opció lenne, de már veszett fejsze nyele...) Valamit a nyilatkozatából szintén kitűnik, hogy fegyelmet próbál majd tartani, nem olyat, mint eddig..uh nemtom mit paráztok! Majd meglátjuk. Jó alkalom lesz a gyakorlásra/figyelésre a BL selejtezőkön! Sztem aztán kell majd félni/bizakodni, ha meglátjuk azoknak a meccseknek az eredményét! Addigis legyetek már kicsit pozitívabbak! :)
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.06.18. 10:40:04

xbalix írta: Azért a pénzt se felejtsd el! Ő sem hülye, és egy ilyen ajánlatot bárki elvállalt volna. Ha nem sikerül, az sem lesz neki tragédia, a pénzét megkapja. Nem fogják megutálni, mindenki azt mondja majd h persze, még tapasztalatlan... Utána majd simán mehet egy kisebb csapathoz, vagy egy nagyhoz is akár, mégiscsak a Barcától megy. Szal ő most nem kockáztat semmit szinte, mert megbocsájtják ha nem sikerül, és a karrierjében ez hatalmas előrelépés bárhogy sül el. Pár év múlva ha máshol bizonyít, a Barcához is visszavárják majd, ebben biztos vok. Szavaimból kicseng h nem biztos h ő volt most a legjobb választás. Laportának egy név kellett, méghozzá gyorsan. Én jobban örültem volna ha egy keménykezű idősebb tréner jön, olyan aki fegyelmet tud tartani, akit magáznak a játékosok és akire felnéznek. Ő nem ilyen, mert még csak 37 éves és sokakkal együtt játszott. Ebben a helyzetben sztem a vasszigor kötelező lenne, a kiszivárgott hírek alapján. Amúgy ez még bekövetkezhet, mert sztem ha fél év után se jönnek az eredmények, váltás lesz. Kár h egy újabb sikertelen év lehet majd az ára. :? :(
Nem hiszem,hogy a pénzért csinálná!Keresett ő már annyit a játékoskorában,hogy nyugdíjas koráig elég lenne!A magázás meg abszurd!Mért ne lehetne úgy fegyelmet tartani,hogy tegeződik!Az emg a másik ,hogy fogalmunk sincs,hogy tényleg tegeződik-e :wink:
.
Xavinho
Capitá del Barça

2008.06.18. 10:12:41

xbalix írta:Azért a pénzt se felejtsd el! Ő sem hülye, és egy ilyen ajánlatot bárki elvállalt volna. Ha nem sikerül, az sem lesz neki tragédia, a pénzét megkapja. Nem fogják megutálni, mindenki azt mondja majd h persze, még tapasztalatlan... Utána majd simán mehet egy kisebb csapathoz, vagy egy nagyhoz is akár, mégiscsak a Barcától megy. Szal ő most nem kockáztat semmit szinte, mert megbocsájtják ha nem sikerül, és a karrierjében ez hatalmas előrelépés bárhogy sül el. Pár év múlva ha máshol bizonyít, a Barcához is visszavárják majd, ebben biztos vok. Szavaimból kicseng h nem biztos h ő volt most a legjobb választás. Laportának egy név kellett, méghozzá gyorsan. Én jobban örültem volna ha egy keménykezű idősebb tréner jön, olyan aki fegyelmet tud tartani, akit magáznak a játékosok és akire felnéznek. Ő nem ilyen, mert még csak 37 éves és sokakkal együtt játszott. Ebben a helyzetben sztem a vasszigor kötelező lenne, a kiszivárgott hírek alapján. Amúgy ez még bekövetkezhet, mert sztem ha fél év után se jönnek az eredmények, váltás lesz. Kár h egy újabb sikertelen év lehet majd az ára. :? :(
Én ezzel teljesen egyetértek. KB. olyan a helyzet,mint Olegueré.Sokan szidták(joggal) amikor játszott,de ennek ellenére ő sosem vt hibás.Az edző jelölte a kezdőbe és elég nyilvánvaló ,h senki sem mondja,h "bocs,én alkalmatlan vok",ha ilyen nagy lehetőséget kap. Guardiolát Laporta kérte,h legyen edző,ő meg nincs olyan hülye,h azt mondja,h "még tapasztalatlan vok".
Ha puskát adsz egy csimpánznak és az lelő vkit,akkor nem a majom a hibás... :roll:
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.18. 10:09:36

Alacsony fizetéssel??? LOL :lol: Akkor ugye kevesebbet keres a B csapatban keresettnél is? :o Ja meg a 2 éves szerződés hülyeség, mert 1 év alatt eldől h jó lesz-e vagy nem. Aztán meg fizethetnek neki Laportáék ha mégis leváltják idő előtt...
norbert55
Entrenador del Barça

2008.06.18. 10:05:25

xbalix írta:
bandi06 írta:Nyugodjatok meg!Guardiola igaz Katalán és nem válalta volna el a csapatott ha nen érezné hogy képes visszavezetni minket a dicsőségbe!Koemanhoz ne hasonlitsátok mert Guardi nagyon jól ismeri a klubbot évek óta itt van itt is játszott!!!!!!!Elolvastam a beszédét és nagyon jó ötletnek tartom hogy összetartó csapatot akar,és nem kellenek neki az olyan egyének akkikel mindig csak a baj van.Aláássák a csapat morálját.Neveket nem emlit de tudjuk kikről van szó. :shock: Én sok sikert kivánok neki,remélem eredményes szezonnak nézünk elébe. :P
Azért a pénzt se felejtsd el! Ő sem hülye, és egy ilyen ajánlatot bárki elvállalt volna. Ha nem sikerül, az sem lesz neki tragédia, a pénzét megkapja. Nem fogják megutálni, mindenki azt mondja majd h persze, még tapasztalatlan... Utána majd simán mehet egy kisebb csapathoz, vagy egy nagyhoz is akár, mégiscsak a Barcától megy. Szal ő most nem kockáztat semmit szinte, mert megbocsájtják ha nem sikerül, és a karrierjében ez hatalmas előrelépés bárhogy sül el. Pár év múlva ha máshol bizonyít, a Barcához is visszavárják majd, ebben biztos vok. Szavaimból kicseng h nem biztos h ő volt most a legjobb választás. Laportának egy név kellett, méghozzá gyorsan. Én jobban örültem volna ha egy keménykezű idősebb tréner jön, olyan aki fegyelmet tud tartani, akit magáznak a játékosok és akire felnéznek. Ő nem ilyen, mert még csak 37 éves és sokakkal együtt játszott. Ebben a helyzetben sztem a vasszigor kötelező lenne, a kiszivárgott hírek alapján. Amúgy ez még bekövetkezhet, mert sztem ha fél év után se jönnek az eredmények, váltás lesz. Kár h egy újabb sikertelen év lehet majd az ára. :? :(
A vezetőség direkt csak 2 évre kötöttek vele szerződést alacsony fizetéssel és teljesítménye folyamán nő neki a lóvé.
Am meg Guardiola nem bukik meg.Jó edző lesz nálunk.
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.18. 10:00:28

bandi06 írta:Nyugodjatok meg!Guardiola igaz Katalán és nem válalta volna el a csapatott ha nen érezné hogy képes visszavezetni minket a dicsőségbe!Koemanhoz ne hasonlitsátok mert Guardi nagyon jól ismeri a klubbot évek óta itt van itt is játszott!!!!!!!Elolvastam a beszédét és nagyon jó ötletnek tartom hogy összetartó csapatot akar,és nem kellenek neki az olyan egyének akkikel mindig csak a baj van.Aláássák a csapat morálját.Neveket nem emlit de tudjuk kikről van szó. :shock: Én sok sikert kivánok neki,remélem eredményes szezonnak nézünk elébe. :P
Azért a pénzt se felejtsd el! Ő sem hülye, és egy ilyen ajánlatot bárki elvállalt volna. Ha nem sikerül, az sem lesz neki tragédia, a pénzét megkapja. Nem fogják megutálni, mindenki azt mondja majd h persze, még tapasztalatlan... Utána majd simán mehet egy kisebb csapathoz, vagy egy nagyhoz is akár, mégiscsak a Barcától megy. Szal ő most nem kockáztat semmit szinte, mert megbocsájtják ha nem sikerül, és a karrierjében ez hatalmas előrelépés bárhogy sül el. Pár év múlva ha máshol bizonyít, a Barcához is visszavárják majd, ebben biztos vok. Szavaimból kicseng h nem biztos h ő volt most a legjobb választás. Laportának egy név kellett, méghozzá gyorsan. Én jobban örültem volna ha egy keménykezű idősebb tréner jön, olyan aki fegyelmet tud tartani, akit magáznak a játékosok és akire felnéznek. Ő nem ilyen, mert még csak 37 éves és sokakkal együtt játszott. Ebben a helyzetben sztem a vasszigor kötelező lenne, a kiszivárgott hírek alapján. Amúgy ez még bekövetkezhet, mert sztem ha fél év után se jönnek az eredmények, váltás lesz. Kár h egy újabb sikertelen év lehet majd az ára. :? :(
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.18. 09:44:59

gonosz írta:Hát talán ne írd le a szezon előtt...semmit nem tudunk/tudsz még a sajnálatos Eto'oval kapcsolatos kijelentésén kívül...viszont valamilyen szempontból az is értehető...meglátjuk mit hoz ki belőle és milyen lesz a csapat...mindíg ez a bizalmatlankodás...f... kivan!
Ha visszaolvasol kicsit, ugyanezt irtam VT-nek, hogy nem kell leírni még senkit rögtön. Én nem is írtam le, csak sztem Scolari jobb lett volna.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
gonosz
Jugador d'estrella

2008.06.18. 09:23:37

G-Jay írta:Azon gondolkodom, hogy ők arra mért nem jöttek rá, arra amire a Chelsea, hogy Scolari nyáron már elérhető? Nemtom, de sztem inkább hozzánk jött volna. Bár lehet pénz diktál nála is, de tuti jobb lett volna Pep-nél. Nyah mind1, ez már így maradt.

G.
Hát talán ne írd le a szezon előtt...semmit nem tudunk/tudsz még a sajnálatos Eto'oval kapcsolatos kijelentésén kívül...viszont valamilyen szempontból az is értehető...meglátjuk mit hoz ki belőle és milyen lesz a csapat...mindíg ez a bizalmatlankodás...f... kivan!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.18. 09:19:08

Azon gondolkodom, hogy ők arra mért nem jöttek rá, arra amire a Chelsea, hogy Scolari nyáron már elérhető? Nemtom, de sztem inkább hozzánk jött volna. Bár lehet pénz diktál nála is, de tuti jobb lett volna Pep-nél. Nyah mind1, ez már így maradt.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.06.18. 09:15:46

gekkodan írta:. De ha Samuel szeretete, elhivatottsága és hűsége megvan, egy jó lélekmosással könnyen visszanyerhettük volna.

Ismered Eto'o-t?Mert amit nyilatkozik,az teljesen más,mintha személyesen találkozol vele!A nyilvánosság előtt mindenki moderálja magát !Szerintem!Én bízok Pepben,viszont Laportában nem naggyon!Kinevez egy eredmény nélküli edzőt akkor,amikor az elnöki pozíciója forog kockán!Szerintem ez nem volt egy értelemes lépés,azonkívűl szerintem már a ténnyel,hogy leszerződtetett volna egy klasszis edzőt,az év végi eredményektől függetlenül(szerintem),már azzal maradhatott volna a posztján!

Na mindegy,én bízok Pepben
:!:
.
bandi06
Barça B

2008.06.18. 09:15:18

Nyugodjatok meg!Guardiola igaz Katalán és nem válalta volna el a csapatott ha nen érezné hogy képes visszavezetni minket a dicsőségbe!Koemanhoz ne hasonlitsátok mert Guardi nagyon jól ismeri a klubbot évek óta itt van itt is játszott!!!!!!!Elolvastam a beszédét és nagyon jó ötletnek tartom hogy összetartó csapatot akar,és nem kellenek neki az olyan egyének akkikel mindig csak a baj van.Aláássák a csapat morálját.Neveket nem emlit de tudjuk kikről van szó. :shock: Én sok sikert kivánok neki,remélem eredményes szezonnak nézünk elébe. :P
MOCSKOS REAL
matyi02
Entrenador del Barça

2008.06.18. 09:06:18

Én drukolok guardiolának szerintem jó ezdő lehet :D
Kép
Sergi
Jugador del Barça

2008.06.18. 08:53:33

Hát gyerekek, én egyelőre anti "Guardiolista" vok...Szkeptikus maradok mindaddig amíg ezek a ténykedései folynak, és amíg nem látok vmit a pályán...Mert lehet hogy elűzi a "kerékkötőket", de van hogy visszanyal a fagyi... :roll:
Fernando
Llegenda del Barça

2008.06.18. 08:21:27

Guardiola évek óta ottvan a csapat körül és tudja - nagyon jol látja - mi folyik ott. Ő végig a színfalak mögül szemlélődött. Koeman hol volt a Valenciánál?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Subinho
Director del Fútbol

2008.06.18. 08:19:36

csak nehogy nekünk is legyen guardiolavál egy "ronald koomanunk"...
kicsit félek ettől az 1 napot nem voltam még a csapattal és nem beszéltem a játékosokkal, de kib*szok mindenkit... előbb talán fel kellett volna mérni a terepet!!! nem baj, ugorjunk csak megint fejjel a betonba!!! deco és R10 amúgy is elmenne, eto'o-t meg nem kéne elzavargatni, mert ki is jön a helyére??? benzema, aki 0 gólt lőtt az EB-n és sz*rul játszott, vagy majd henry játszik eto'o helyén, aki ugyanúgy 0 volt az EB-n és tavaly sem volt sok jó meccse??? ezek ha ketten lőnek összesen 15-20 gólt a szezonban, sokat mondok!!!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.06.17. 23:51:36

Most még én sem tartom jó ötletnek Eto'o "elküldését", ám ezt is valahogy túl fogja élni a csapat.

Mert a Barca örök, viszont egy játékos sem az.

Forca!
Xavinho
Capitá del Barça

2008.06.17. 23:35:15

Ez a Guardiola nem normális.Nem látott még Barca- meccset? :lol:
Komolyan mondom,hogy ha akár egy indokot is fel tud hozni (akárki),hogy miért nem tart rá igényt,akkor megértem. De azt,amit Pep csinál,azt egy komoly edző nem csinálja.
A klub 3 kulcsjátékosára nem tart igényt csak úgy....talán,mert nem tetszik a fejük... :roll: Ez nem igaz...
Ronaldinho és Deco esetében még érthető,ha nem indokol,mert az elmúlt idényben ez a két játékos ( az én véleményem szerint inkább csak R10,de mind1) rászolgált arra,hogy megváljon tőlük a klub.Az ő esetükben érvek felhozása sincs szükség.
Eto'o viszont teljesen más kategória.Ha nem hátráltatja sérülés, akkor megint a gólkirályi cím közelében lett volna,de gólátlaga így is félelmetes.Ilyen teljesítményre csakis igazi akarással és kőkemény munkával képes vki.
De akkor miért nem kell? Miért nem kell egy olyan csatár,aki eredményes,van benne akarás, kitartás és mindenre képes a klubért?
Az nem normális indok,hogy mert rossz magatartás meg stb. NEVETSÉGES :evil:
Ha a magatartás indok lenne,akkor Ronaldo már régen nem focizna komoly klubnál,de mondhatnám Drogbát,Ibrahimovich-ot,vagy Rooney-t.
Igenis meg kell érteni,hogy ezek az emberek nem egyetemi professzorok és akad köztük olyan,aki ki is mondja,amit gondol,de ettől még zseni.
A nagyszájúságon kívül pedig nem lehet mást felróni Eto'o-nak.
Nem vagyok a klub alkalmazottja,sőt még csak a közelében sem vagyok, de abban biztos vagyok,hogy ha Samu elmegy,akkor az Laporta elnöki székébe fog kerülni egy éven belül.
És ha érkezik majd Benzema v Trezeguet v Gomez v stb és majd idény közben nem jönnek a gólok meg gyenge teljesítmény meg stb,akkor majd lehet jönni ezekkel a "jajj,de kár vt" mondatokkal...
Ezzel megvan Guardiola első "rosszpontja" (nálam)
Grat,Pep =D> =D> =D> =D> =D> =D>
csak így tovább...Messi miért kell? Ő is túl jó? :evil:
barca99
Llegenda del Barça

2008.06.17. 23:01:09

Egyrészt érthető, hogy eredménykényszerben van a csapat, másrészt maradjunk a földön. Ha mindenkitől az első évében várunk majd' mindent, akkor van kb. 2-3 edző, aki szerencsével ezt megcsinálhatja. :roll:

Én egyelőre azzal is beérem, hogy a játékosok hozzáállása megváltozzon. De az nagyon. Viszont ha ez megvan, akkor van olyan keretünk, hogy nyerjünk vmit. :)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.17. 22:49:06

ozsimiki írta:
Perrero írta:
mondtam többször is, h Guardiola első idényében még megengedett részemről az, hogy ne legyen bajnok a csapat, eléggé kicseréli a keretet... anno Frank se nyert elsőre, bár az a tavasz nem volt gyenge :)
Én is ezt gondolom,és nemcsak Eto'o ügy miatt,hanem aki kicsit is reálisan szemléli a dolgokat,az tudhatja ,h elég ritka esetben nyer egyből egy csapat ilyen változások után,még azzal kapcsban sem vagyunk kélpbe,h Pep milyen mint edző,szntem 2-3 év még ismét aktívan Europa szűk élvonalába fogunk tartozni.
Nem hinném, hogy a sociók és a drukkerek kibekkelnének még 2-3 sikertelen, kísérletezgetős évet. Akkorra Laportát simán felkoncolják, vagy élve elégetik (képletesen). Az én elvárásom, hogy a következő idény végén: vagy PD-, vagy BL-elsőség, de a Copa del Rey-elsőséggel is elégedett lennék. Ha egyik sincs, Pep mehet, ill. mennie KELL.
Kép
Válasz küldése