Ez a Guardiola nem normális.Nem látott még Barca- meccset?
Komolyan mondom,hogy ha akár egy indokot is fel tud hozni (akárki),hogy miért nem tart rá igényt,akkor megértem. De azt,amit Pep csinál,azt egy komoly edző nem csinálja.
A klub 3 kulcsjátékosára nem tart igényt csak úgy....talán,mert nem tetszik a fejük...

Ez nem igaz...
Ronaldinho és Deco esetében még érthető,ha nem indokol,mert az elmúlt idényben ez a két játékos ( az én véleményem szerint inkább csak R10,de mind1) rászolgált arra,hogy megváljon tőlük a klub.Az ő esetükben érvek felhozása sincs szükség.
Eto'o viszont teljesen más kategória.Ha nem hátráltatja sérülés, akkor megint a gólkirályi cím közelében lett volna,de gólátlaga így is félelmetes.Ilyen teljesítményre csakis igazi akarással és kőkemény munkával képes vki.
De akkor miért nem kell? Miért nem kell egy olyan csatár,aki eredményes,van benne akarás, kitartás és mindenre képes a klubért?
Az nem normális indok,hogy mert rossz magatartás meg stb. NEVETSÉGES
Ha a magatartás indok lenne,akkor Ronaldo már régen nem focizna komoly klubnál,de mondhatnám Drogbát,Ibrahimovich-ot,vagy Rooney-t.
Igenis meg kell érteni,hogy ezek az emberek nem egyetemi professzorok és akad köztük olyan,aki ki is mondja,amit gondol,de ettől még zseni.
A nagyszájúságon kívül pedig nem lehet mást felróni Eto'o-nak.
Nem vagyok a klub alkalmazottja,sőt még csak a közelében sem vagyok, de abban biztos vagyok,hogy ha Samu elmegy,akkor az Laporta elnöki székébe fog kerülni egy éven belül.
És ha érkezik majd Benzema v Trezeguet v Gomez v stb és majd idény közben nem jönnek a gólok meg gyenge teljesítmény meg stb,akkor majd lehet jönni ezekkel a "jajj,de kár vt" mondatokkal...
Ezzel megvan Guardiola első "rosszpontja" (nálam)
Grat,Pep

csak így tovább...Messi miért kell? Ő is túl jó?