Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Katalóniában ikon már Puyol, Xavi sőt Valdes és sztem már Iniesta is... Amúgy meg tavaly is várható volt az edzőcsere, amikor Pep leült a B csapat padjára. És azért valljuk be nem volt már akkor sem elképzelhetetlen h ő üljön le majd a Barca padjára. Sőt sztem titkon ez meg is volt súgva neki, h lehet keresnivaló, ha Rijkaard megy... Szóval biztos van klubhűség de tény: Más első osztályú csapat padjára (a PD-ban) nem ültetnek le egy olyan edzőt akinek még 1 csapata sem volt.Etooka írta:Xbalix!
Új edzőnél mindenki meg akarja mutatni,hogy mit tud!Az teljesen más!Ez már önmagában egy motiváció!Ez saját tapasztalat is!Azonkívűl az még nagyobb motivácíó,hogyha jól teljesít,az a Pep fogja majd megdícsérni,aki Katalóniában ikonnak számít!A pénz meg egy buta dolog azon a szinten!Nyilván nem ingyért csinálja,de ez a mai világ rendje,attól még lehet klubhűség!Meg aki a pénzre hajt,az nem üle le a "B" csapat kispadjára!Mert ott aztán tényleg k.u.r.v.a sokat lehet keresni!Ha pénzért edzősködne,akkor már rég elment volna egy kiscsapathoz,mert ott többet keresett volna,mint a "B"-nél!
Aha akkor lehet eladományozza majd, az euromilliókat amit majd keres. Az egy dolog h keresett már sokat, de elég vicces lenne ha ingyen csinálná, klubhűség ide vagy oda.Etooka írta:Nem hiszem,hogy a pénzért csinálná!Keresett ő már annyit a játékoskorában,hogy nyugdíjas koráig elég lenne!A magázás meg abszurd!Mért ne lehetne úgy fegyelmet tartani,hogy tegeződik!Az emg a másik ,hogy fogalmunk sincs,hogy tényleg tegeződik-exbalix írta: Azért a pénzt se felejtsd el! Ő sem hülye, és egy ilyen ajánlatot bárki elvállalt volna. Ha nem sikerül, az sem lesz neki tragédia, a pénzét megkapja. Nem fogják megutálni, mindenki azt mondja majd h persze, még tapasztalatlan... Utána majd simán mehet egy kisebb csapathoz, vagy egy nagyhoz is akár, mégiscsak a Barcától megy. Szal ő most nem kockáztat semmit szinte, mert megbocsájtják ha nem sikerül, és a karrierjében ez hatalmas előrelépés bárhogy sül el. Pár év múlva ha máshol bizonyít, a Barcához is visszavárják majd, ebben biztos vok. Szavaimból kicseng h nem biztos h ő volt most a legjobb választás. Laportának egy név kellett, méghozzá gyorsan. Én jobban örültem volna ha egy keménykezű idősebb tréner jön, olyan aki fegyelmet tud tartani, akit magáznak a játékosok és akire felnéznek. Ő nem ilyen, mert még csak 37 éves és sokakkal együtt játszott. Ebben a helyzetben sztem a vasszigor kötelező lenne, a kiszivárgott hírek alapján. Amúgy ez még bekövetkezhet, mert sztem ha fél év után se jönnek az eredmények, váltás lesz. Kár h egy újabb sikertelen év lehet majd az ára.![]()
Nem hiszem,hogy a pénzért csinálná!Keresett ő már annyit a játékoskorában,hogy nyugdíjas koráig elég lenne!A magázás meg abszurd!Mért ne lehetne úgy fegyelmet tartani,hogy tegeződik!Az emg a másik ,hogy fogalmunk sincs,hogy tényleg tegeződik-exbalix írta: Azért a pénzt se felejtsd el! Ő sem hülye, és egy ilyen ajánlatot bárki elvállalt volna. Ha nem sikerül, az sem lesz neki tragédia, a pénzét megkapja. Nem fogják megutálni, mindenki azt mondja majd h persze, még tapasztalatlan... Utána majd simán mehet egy kisebb csapathoz, vagy egy nagyhoz is akár, mégiscsak a Barcától megy. Szal ő most nem kockáztat semmit szinte, mert megbocsájtják ha nem sikerül, és a karrierjében ez hatalmas előrelépés bárhogy sül el. Pár év múlva ha máshol bizonyít, a Barcához is visszavárják majd, ebben biztos vok. Szavaimból kicseng h nem biztos h ő volt most a legjobb választás. Laportának egy név kellett, méghozzá gyorsan. Én jobban örültem volna ha egy keménykezű idősebb tréner jön, olyan aki fegyelmet tud tartani, akit magáznak a játékosok és akire felnéznek. Ő nem ilyen, mert még csak 37 éves és sokakkal együtt játszott. Ebben a helyzetben sztem a vasszigor kötelező lenne, a kiszivárgott hírek alapján. Amúgy ez még bekövetkezhet, mert sztem ha fél év után se jönnek az eredmények, váltás lesz. Kár h egy újabb sikertelen év lehet majd az ára.![]()
Én ezzel teljesen egyetértek. KB. olyan a helyzet,mint Olegueré.Sokan szidták(joggal) amikor játszott,de ennek ellenére ő sosem vt hibás.Az edző jelölte a kezdőbe és elég nyilvánvaló ,h senki sem mondja,h "bocs,én alkalmatlan vok",ha ilyen nagy lehetőséget kap. Guardiolát Laporta kérte,h legyen edző,ő meg nincs olyan hülye,h azt mondja,h "még tapasztalatlan vok".xbalix írta:Azért a pénzt se felejtsd el! Ő sem hülye, és egy ilyen ajánlatot bárki elvállalt volna. Ha nem sikerül, az sem lesz neki tragédia, a pénzét megkapja. Nem fogják megutálni, mindenki azt mondja majd h persze, még tapasztalatlan... Utána majd simán mehet egy kisebb csapathoz, vagy egy nagyhoz is akár, mégiscsak a Barcától megy. Szal ő most nem kockáztat semmit szinte, mert megbocsájtják ha nem sikerül, és a karrierjében ez hatalmas előrelépés bárhogy sül el. Pár év múlva ha máshol bizonyít, a Barcához is visszavárják majd, ebben biztos vok. Szavaimból kicseng h nem biztos h ő volt most a legjobb választás. Laportának egy név kellett, méghozzá gyorsan. Én jobban örültem volna ha egy keménykezű idősebb tréner jön, olyan aki fegyelmet tud tartani, akit magáznak a játékosok és akire felnéznek. Ő nem ilyen, mert még csak 37 éves és sokakkal együtt játszott. Ebben a helyzetben sztem a vasszigor kötelező lenne, a kiszivárgott hírek alapján. Amúgy ez még bekövetkezhet, mert sztem ha fél év után se jönnek az eredmények, váltás lesz. Kár h egy újabb sikertelen év lehet majd az ára.![]()
A vezetőség direkt csak 2 évre kötöttek vele szerződést alacsony fizetéssel és teljesítménye folyamán nő neki a lóvé.xbalix írta:Azért a pénzt se felejtsd el! Ő sem hülye, és egy ilyen ajánlatot bárki elvállalt volna. Ha nem sikerül, az sem lesz neki tragédia, a pénzét megkapja. Nem fogják megutálni, mindenki azt mondja majd h persze, még tapasztalatlan... Utána majd simán mehet egy kisebb csapathoz, vagy egy nagyhoz is akár, mégiscsak a Barcától megy. Szal ő most nem kockáztat semmit szinte, mert megbocsájtják ha nem sikerül, és a karrierjében ez hatalmas előrelépés bárhogy sül el. Pár év múlva ha máshol bizonyít, a Barcához is visszavárják majd, ebben biztos vok. Szavaimból kicseng h nem biztos h ő volt most a legjobb választás. Laportának egy név kellett, méghozzá gyorsan. Én jobban örültem volna ha egy keménykezű idősebb tréner jön, olyan aki fegyelmet tud tartani, akit magáznak a játékosok és akire felnéznek. Ő nem ilyen, mert még csak 37 éves és sokakkal együtt játszott. Ebben a helyzetben sztem a vasszigor kötelező lenne, a kiszivárgott hírek alapján. Amúgy ez még bekövetkezhet, mert sztem ha fél év után se jönnek az eredmények, váltás lesz. Kár h egy újabb sikertelen év lehet majd az ára.bandi06 írta:Nyugodjatok meg!Guardiola igaz Katalán és nem válalta volna el a csapatott ha nen érezné hogy képes visszavezetni minket a dicsőségbe!Koemanhoz ne hasonlitsátok mert Guardi nagyon jól ismeri a klubbot évek óta itt van itt is játszott!!!!!!!Elolvastam a beszédét és nagyon jó ötletnek tartom hogy összetartó csapatot akar,és nem kellenek neki az olyan egyének akkikel mindig csak a baj van.Aláássák a csapat morálját.Neveket nem emlit de tudjuk kikről van szó.Én sok sikert kivánok neki,remélem eredményes szezonnak nézünk elébe.
![]()
Azért a pénzt se felejtsd el! Ő sem hülye, és egy ilyen ajánlatot bárki elvállalt volna. Ha nem sikerül, az sem lesz neki tragédia, a pénzét megkapja. Nem fogják megutálni, mindenki azt mondja majd h persze, még tapasztalatlan... Utána majd simán mehet egy kisebb csapathoz, vagy egy nagyhoz is akár, mégiscsak a Barcától megy. Szal ő most nem kockáztat semmit szinte, mert megbocsájtják ha nem sikerül, és a karrierjében ez hatalmas előrelépés bárhogy sül el. Pár év múlva ha máshol bizonyít, a Barcához is visszavárják majd, ebben biztos vok. Szavaimból kicseng h nem biztos h ő volt most a legjobb választás. Laportának egy név kellett, méghozzá gyorsan. Én jobban örültem volna ha egy keménykezű idősebb tréner jön, olyan aki fegyelmet tud tartani, akit magáznak a játékosok és akire felnéznek. Ő nem ilyen, mert még csak 37 éves és sokakkal együtt játszott. Ebben a helyzetben sztem a vasszigor kötelező lenne, a kiszivárgott hírek alapján. Amúgy ez még bekövetkezhet, mert sztem ha fél év után se jönnek az eredmények, váltás lesz. Kár h egy újabb sikertelen év lehet majd az ára.bandi06 írta:Nyugodjatok meg!Guardiola igaz Katalán és nem válalta volna el a csapatott ha nen érezné hogy képes visszavezetni minket a dicsőségbe!Koemanhoz ne hasonlitsátok mert Guardi nagyon jól ismeri a klubbot évek óta itt van itt is játszott!!!!!!!Elolvastam a beszédét és nagyon jó ötletnek tartom hogy összetartó csapatot akar,és nem kellenek neki az olyan egyének akkikel mindig csak a baj van.Aláássák a csapat morálját.Neveket nem emlit de tudjuk kikről van szó.Én sok sikert kivánok neki,remélem eredményes szezonnak nézünk elébe.
Ha visszaolvasol kicsit, ugyanezt irtam VT-nek, hogy nem kell leírni még senkit rögtön. Én nem is írtam le, csak sztem Scolari jobb lett volna.gonosz írta:Hát talán ne írd le a szezon előtt...semmit nem tudunk/tudsz még a sajnálatos Eto'oval kapcsolatos kijelentésén kívül...viszont valamilyen szempontból az is értehető...meglátjuk mit hoz ki belőle és milyen lesz a csapat...mindíg ez a bizalmatlankodás...f... kivan!
Hát talán ne írd le a szezon előtt...semmit nem tudunk/tudsz még a sajnálatos Eto'oval kapcsolatos kijelentésén kívül...viszont valamilyen szempontból az is értehető...meglátjuk mit hoz ki belőle és milyen lesz a csapat...mindíg ez a bizalmatlankodás...f... kivan!G-Jay írta:Azon gondolkodom, hogy ők arra mért nem jöttek rá, arra amire a Chelsea, hogy Scolari nyáron már elérhető? Nemtom, de sztem inkább hozzánk jött volna. Bár lehet pénz diktál nála is, de tuti jobb lett volna Pep-nél. Nyah mind1, ez már így maradt.
G.
gekkodan írta:. De ha Samuel szeretete, elhivatottsága és hűsége megvan, egy jó lélekmosással könnyen visszanyerhettük volna.
Nem hinném, hogy a sociók és a drukkerek kibekkelnének még 2-3 sikertelen, kísérletezgetős évet. Akkorra Laportát simán felkoncolják, vagy élve elégetik (képletesen). Az én elvárásom, hogy a következő idény végén: vagy PD-, vagy BL-elsőség, de a Copa del Rey-elsőséggel is elégedett lennék. Ha egyik sincs, Pep mehet, ill. mennie KELL.ozsimiki írta:Én is ezt gondolom,és nemcsak Eto'o ügy miatt,hanem aki kicsit is reálisan szemléli a dolgokat,az tudhatja ,h elég ritka esetben nyer egyből egy csapat ilyen változások után,még azzal kapcsban sem vagyunk kélpbe,h Pep milyen mint edző,szntem 2-3 év még ismét aktívan Europa szűk élvonalába fogunk tartozni.Perrero írta:
mondtam többször is, h Guardiola első idényében még megengedett részemről az, hogy ne legyen bajnok a csapat, eléggé kicseréli a keretet... anno Frank se nyert elsőre, bár az a tavasz nem volt gyenge