Katalóniában ikon már Puyol, Xavi sőt Valdes és sztem már Iniesta is... Amúgy meg tavaly is várható volt az edzőcsere, amikor Pep leült a B csapat padjára. És azért valljuk be nem volt már akkor sem elképzelhetetlen h ő üljön le majd a Barca padjára. Sőt sztem titkon ez meg is volt súgva neki, h lehet keresnivaló, ha Rijkaard megy... Szóval biztos van klubhűség de tény: Más első osztályú csapat padjára (a PD-ban) nem ültetnek le egy olyan edzőt akinek még 1 csapata sem volt.Etooka írta:Xbalix!
Új edzőnél mindenki meg akarja mutatni,hogy mit tud!Az teljesen más!Ez már önmagában egy motiváció!Ez saját tapasztalat is!Azonkívűl az még nagyobb motivácíó,hogyha jól teljesít,az a Pep fogja majd megdícsérni,aki Katalóniában ikonnak számít!A pénz meg egy buta dolog azon a szinten!Nyilván nem ingyért csinálja,de ez a mai világ rendje,attól még lehet klubhűség!Meg aki a pénzre hajt,az nem üle le a "B" csapat kispadjára!Mert ott aztán tényleg k.u.r.v.a sokat lehet keresni!Ha pénzért edzősködne,akkor már rég elment volna egy kiscsapathoz,mert ott többet keresett volna,mint a "B"-nél!

Összegezve: Nem igazán volt egy átgondolt döntés Pepe leültetése a kispadra. Minden szép és jó amiket ígért, de a szavaiban aki egy kicsit is próbálta megérteni, mást mondott. Reményei szerint a Barca harcolni fog, nem lesz lélektelen játék. De egy szóval nem mondta h a Barca győzni fog és címeket nyerni!!! Amúgy én szurkolok neki a legjobban mert nagyon szerettem játékosként is. De én a legjobban annak örültem volna, ha jön egy jó szakember, aki már vmit letett az asztalra, mert sztem most erre van szükség. Pepet el tudtam volna képzelni mellette, másodedzőként (a B csapat után ez is megtiszteltetés). Ő lehetett volna a tréner jobb keze, aki ismeri a klubot, a játékosokat, és nem utolsósorban a B csapatot is! Maradhatott volna a B csapat edzője is sztem...