Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
https://www.youtube.com/watch?v=bc2PH47nZSc Panenka már piparecrea írta:Egy Panenkát meg egy sorfal alatti szabit várok még tőleAz se baj, ha góllal köti egybe
Off: egyszer láttam (soha többet) talán egy brazil gyerektől, tizi, meggurítja, alig éri el a gólvonalat, kapus másik irányba, labda becsorog, zseniális volt, valaki megkereshetné
Én úgy emlékszem, hogy már lőtt sorfal alatti szabadot, de lehet rosszul emlékszem...recrea írta:Egy Panenkát meg egy sorfal alatti szabit várok még tőleAz se baj, ha góllal köti egybe
Off: egyszer láttam (soha többet) talán egy brazil gyerektől, tizi, meggurítja, alig éri el a gólvonalat, kapus másik irányba, labda becsorog, zseniális volt, valaki megkereshetné
Jól tudod annak számít. A srácok ma nyomtak egy old school-t.Bob_Marley írta: Amúgy szerintem ez statisztikailag kimaradtnak számít.
Amúgy szerintem ez statisztikailag kimaradtnak számít.PCsabi írta:Ilyen gyengén lőni egy büntetőt...
off: a magyar orvosok a szakmájukban nagyon elismertnek számítanak.S.Agüero írta: Hát igen, Messit reméljük, nem magyar orvosok műtötték.
Igazából ez bármelyik orvossal előfordulhat, hogy hibázik egy rutinműtét során, haltak már bele mandula műtétbe is...Sajnos tévedni emberi dolog, és a profik is csak emberek.Hát igen, Messit reméljük, nem magyar orvosok műtötték.
Hát igen, Messit reméljük, nem magyar orvosok műtötték.Kash írta:Nenámnak is zúzták a követ, és azóta is szenved a darabkáitól, mivel ócska munkát végeztek.corol írta:Ma már edzett, úgyhogy rendben van. A széttört kő homokja meg majd kijön.
Remélem azért Messinél minden rendben ment.
Nenámnak is zúzták a követ, és azóta is szenved a darabkáitól, mivel ócska munkát végeztek.corol írta:Ma már edzett, úgyhogy rendben van. A széttört kő homokja meg majd kijön.
Valaki tud róla valamit?Messias2 írta:Messi didn't train today because he had tests after his renal colic in December. New kidney stones detected, but he has no discomfort [catr]
Remélem, semmi komoly.
recrea írta:Akkor bajban van.corol írta:Minél többet futna, annál hamarabb megszabadulna a kőtől.
Akkor bajban van.corol írta:Minél többet futna, annál hamarabb megszabadulna a kőtől.