Bob_Marley írta:Szerintem sem lesz nagy változás és nem is érzem indokoltnak. Van egy játékunk, azt kell megoldani, hogy az minél jobban működjön. Annyi, hogy simán eltudom képzelni, hogy Busquets-Mascherano-Rakitic középpálya és elől pedig Iniesta van. Felállásban nem hiszem, hogy lesz változás marad a 4-3-3. Ez amúgy is játék a számokkal, mert támadásban sokszor 4-2-4 míg védekezésben 3-4-3 is előfordul a feladatkörök a lényeg, egy megerősített középpálya logikus lenne. Vagy ezt a Mascherano-Busquets (láttuk, hogy ez nagyon jól tud működni) előre Iniesta felállást tudom elképzelni vagy pedig a klasszikus forgatókönyvet Munir/Sandro és 60-ik percben csere.
Igen ez működhetne,erre is gondoltam.
Csak hátra az a baj,hogy a jelenlegi Matyi kerülne szerintem, attól meg halálfélelmem lenne.
Meglátjuk, de a szerkezetet alapból nem bontanám meg....inkább egy fizikálisabb, megerősített kp lehet járható út.
A Munir/Sandro ötletet elvetném most, súlytalanok, az a védelem megeszi őket reggelire sajna.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."