recrea írta:Normandia írta:recrea írta:Ez a "huhogók" meg "ekézés", "rivalizálás napirenden tartása" egyrészt hatalmas ferdítés, másrészt degradáló, harmadrészt meg szövegértési problémát vet fel.
Emlékszem, anno Messi meg Ibra között is ment a nagy bevédés, aztán Ibra először a szélre, majd a padra került, meg is fogalmazta a könyvében világosan, h ennek jórészt Messi volt az oka. Tudom, hazudott....
Nem, nem mindenki érti.
Nem tudok.
Én csak az említett dolgokon akadtam fenn, ennyi.
Feltételezem azért jön elő, mert volt már rá példa.
Nem egészen értem mit "ferdítettem" és milyen "szövegértési problémáim" vannak. Ha a megjegyzésem "degradáló" volt, azért elnézést kérek attól, akit ez sértett.
Van egy szuper csatár triónk, akik ugyan más-más egyéniségek és eltérő képességeik vannak, de huzamos ideje látszik, hogy a pályán és a pályán kívül is remekül megértik, becsülik, elismerik egymást, örülnek a közös sikereknek. Semmi jele annak, amit itt néhányan időről, időre - igen - napirenden tartanak. Jelzem Cruyff mestertől eredt a gondolat, még akkor amikor csak szó volt Neymar leigazolásáról, nevezetesen hogy "két dudás" nem fér meg egy csárdában. Azóta három dudás van, akik remek összhangban fújják.
Ami Ibra és Messi között történhetett, az egy másik dimenzió, Ibrával nem sokan jönnének ki csapattársként, mint ahogy CR-el sem lehet könnyű.
Egyelőre semmi jele annak, hogy az MSN-en belül bármilyen rivalizálás lenne, amennyiben igen, a spanyol újságok már régen erről cikkeznének. A mérkőzéseken tapasztalt gesztusok (kulcspasszok, gólöröm, 11-es átadása, stb. ) is az ellenkezőjét igazolják.
Ennélfogva nem értem, miért kell problémát látni/keresni ott, ahol nincs, de néhányan úgy tűnik ezt a kiegyensúlyozott helyzetet nehezen viselik. Szívük joga egyébként az eltérő vélemény, de itt a Barca fórumon ezt újra és újra feldobni, számomra teljesen érthetetlen.