Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem egészen értem mit "ferdítettem" és milyen "szövegértési problémáim" vannak. Ha a megjegyzésem "degradáló" volt, azért elnézést kérek attól, akit ez sértett.recrea írta:Normandia írta:recrea írta:Ez a "huhogók" meg "ekézés", "rivalizálás napirenden tartása" egyrészt hatalmas ferdítés, másrészt degradáló, harmadrészt meg szövegértési problémát vet fel.
Emlékszem, anno Messi meg Ibra között is ment a nagy bevédés, aztán Ibra először a szélre, majd a padra került, meg is fogalmazta a könyvében világosan, h ennek jórészt Messi volt az oka. Tudom, hazudott....
Nem, nem mindenki érti.
Nem tudok.
Én csak az említett dolgokon akadtam fenn, ennyi.
Feltételezem azért jön elő, mert volt már rá példa.
Ibrát Messi üldözte el?recrea írta:A kispadon azért nem volt akkora egója, ha jól emlékszem.Normandia írta:De miért most jön elő? Nem értem. Megy a szekér, két nem akármilyen csapatot vertünk galaktikus játékkal. Ezt plagizáltam. Tehát mi az oka az ilyen előhozatalnak? Mi generálja, okozza embereknél, hogy az öröm pillanataiban, napjaiban ellentétet szimatoljon ott, ahol nincs?
Ibrát meg hagyjuk, mert tőle nem sok játékos rendelkezik nagyobb egoval.
Gondolom azért, mert Messi nélkül is ment a szekér, vagy mert Messinek megvan a hatalma, h edzőt vagy csapattársat buktasson, esetleg azért, mert most végre a közelébe ért valaki csapaton belül, hovatovább átvette a szerepét. Van indok bőven sztem, nem véletlenül nem tavaly jött elő, pedig akkor is volt tavasszal csúcsfoci, gondolom ezt Te is látod.
Én úgy gondolom, hogy mindenki tudja hol a helye és mit jelent neki a másik kettő. Sehol sem tudnák azt játszani, csapat szempontból, mint itt. Értem én, csak realitása nincsen. Ők hárman a valaha volt legjobb támadótrió és nem azért, mert a barcában játszanak. Egyénileg mind három ért el eredményt, de amit elérhetnek még közösen az a történelemkönyvek lapjaira való lehet. Nem vetélytársak, hanem kiegészìtik egymást. Abban biztos vagyok, hogy nem egy csapatból fogják szegreakasztani a stoplist, de még 2-3 év bennük lehet.recrea írta: A kispadon azért nem volt akkora egója, ha jól emlékszem.
Gondolom azért, mert Messi nélkül is ment a szekér, vagy mert Messinek megvan a hatalma, h edzőt vagy csapattársat buktasson, esetleg azért, mert most végre a közelébe ért valaki csapaton belül, hovatovább átvette a szerepét. Van indok bőven sztem, nem véletlenül nem tavaly jött elő, pedig akkor is volt tavasszal csúcsfoci, gondolom ezt Te is látod.
A kispadon azért nem volt akkora egója, ha jól emlékszem.Normandia írta:De miért most jön elő? Nem értem. Megy a szekér, két nem akármilyen csapatot vertünk galaktikus játékkal. Ezt plagizáltam. Tehát mi az oka az ilyen előhozatalnak? Mi generálja, okozza embereknél, hogy az öröm pillanataiban, napjaiban ellentétet szimatoljon ott, ahol nincs?recrea írta: Nem, nem mindenki érti.
Nem tudok.
Ibrát meg hagyjuk, mert tőle nem sok játékos rendelkezik nagyobb egoval.
De miért most jön elő? Nem értem. Megy a szekér, két nem akármilyen csapatot vertünk galaktikus játékkal. Ezt plagizáltam. Tehát mi az oka az ilyen előhozatalnak? Mi generálja, okozza embereknél, hogy az öröm pillanataiban, napjaiban ellentétet szimatoljon ott, ahol nincs?recrea írta: Nem, nem mindenki érti.
Nem tudok.
Nem, nem mindenki érti.Normandia írta:Ok ezt érti mindenki, de mi a lényege? Az, hogy csak idő kérdése a konfliktus? Egyszerűen az nem fér a fejünkbe itt egy párunknak, hogy minek kell ezzel előjönni mikor ez perpillanat nincsen. Tudsz valamit, amit mi nem?recrea írta:Ez a "huhogók" meg "ekézés", "rivalizálás napirenden tartása" egyrészt hatalmas ferdítés, másrészt degradáló, harmadrészt meg szövegértési problémát vet fel.
Emlékszem, anno Messi meg Ibra között is ment a nagy bevédés, aztán Ibra először a szélre, majd a padra került, meg is fogalmazta a könyvében világosan, h ennek jórészt Messi volt az oka. Tudom, hazudott....
Addig nagyon jóban voltak, amíg mindkettőnek ment a szekér, amikor meg nem, oda lett a nagy "barátság" és Messi volt az erősebb. Sokak számára ez egyértelmű.
Szóval, attól, h fel lett vetve egy másik opció, minthogy engedik leszivatni egymás feleségét a másiknak, még nek kell leoltani másokat....szerintem.
Ok ezt érti mindenki, de mi a lényege? Az, hogy csak idő kérdése a konfliktus? Egyszerűen az nem fér a fejünkbe itt egy párunknak, hogy minek kell ezzel előjönni mikor ez perpillanat nincsen. Tudsz valamit, amit mi nem?recrea írta:Ez a "huhogók" meg "ekézés", "rivalizálás napirenden tartása" egyrészt hatalmas ferdítés, másrészt degradáló, harmadrészt meg szövegértési problémát vet fel.
Addig nagyon jóban voltak, amíg mindkettőnek ment a szekér, amikor meg nem, oda lett a nagy "barátság" és Messi volt az erősebb. Sokak számára ez egyértelmű.
Szóval, attól, h fel lett vetve egy másik opció, minthogy engedik leszivatni egymás feleségét a másiknak, még nek kell leoltani másokat....szerintem.
Teljesen egyetértek Veled, ugyanígy láttam, látom jó ideje. Jó lenne, ha a "huhogók" itt a fórumon is abbahagynák az MSN ekézését, a köztük lévő - egyébként nem létező - rivalizálás állandó napirenden tartását.. Örüljünk, hogy nálunk játszik a világ három legjobb csatára és ilyen egységben, a társak irányában is önzetlenül, számolatlanul lövik a szebbnél szebb gólokat, alájátszanak egymásnak és örülnek a góloknak, függetlenül attól, hogy végül is melyikük lövi a kapuba. Korszakos játékosok egy korszakos csapatban. Remélem még sokáig láthatjuk őket így együtt.Chino írta:Persze még csak egy igazi meccs volt, és hosszútávon még rácáfolhat, de úgy tűnik az előzetesen félelmet kiváltó Neymar-Messi rivalizálásnak nyoma sincs.
Ugyanúgy keresték egymást, ahogy eddig, ugyanolyan önzetlenek voltak a csapatérdeket szem előtt tartva. Jó volt látni, hogy a szabálytalanul visszafújt gólunknál nem hőzöngött ő se, pedig akkor nem 4:0 volt az eredmény, elfogadta és ment vissza. A tizenegyesről nem is beszélve, pedig mesterhármast érhetett volna el. Ugyanígy Piqué góljánál. Ott is simán befejezhette volna egyedül.
Ami legjobban tetszett, ahogy a második félidőre jöttek ki. Sajnos csak egyszer mutatta a kamera, de úgy léptek ki, hogy együtt mosolyogtak meg nevettek mindhárman, pedig egy játékrész még hátra volt. Nekem a a tegnapi meccsen az a momentum tetszett a legjobban. Meg Neymarhoz is odament Messi a kihagyott tizi után és megsimogatta a fejét, hogy semmii gond.
Ha ilyen formában folytatják és Messi is ezt tudja hosszútávon hozni tényleg komoly esélyünk lehet a címvédésre, főleg, hogy a többi csapatrészünk (a védelmet leszámítva) szintén jól muzsikál. De ehhez tényleg az kell, hogy ne legyen nagy visszaesés és probléma.
Anno itt a forumon mar az U20as VB.n is sokan irtuk, hogy ebbol a gyerekbol valami nagyon komoly lesz, persze azt senki se gondolta volna hogy ennyire komolycorol írta:Igen, 2005-ben a Juve ellen a Gamper kupán tette be először hosszabb időre Rijkard. Azt se tudták az olaszok, ki az a kis vékony, szemtelen, villámgyors és nagyszerűen cselező gyerek.
Cannavaro és Capello is padlót fogtak, amit művelt a pályán 18 évesen. Történelem.
Ez a gól amúgy tökéletesen mutatja, hogy miért az MSN a legjobb trió jelenleg. Az, ahogy ott egyérintőbe sakk-mattra játszották a srácok.. Félelmetesen érzik egymást, mellé mindhárman top focisták. Hihetetlen nagy mákunk van velük.Bob_Marley írta:Második gólunk:
Köszi, ezt megspóroltad nekem.Bob_Marley írta:És szerintem erre a passzra gondoltatok:
https://pbs.twimg.com/tweet_video/CUmm5W2WIAAj1pp.mp4
Az valóban óriási volt, ahogy jobbal indított.kanty írta:Volt egy zseniális passza Neymarhoz az első félidőben, csak les miatt lefújták.
Palesz!Kérek egy giffet erről.
Ez tényleg ìgy van. Okosan és jól fociztak a srácok nélküle is, lehet archiválni a játékunkat arra az időre, amikor már nem lesz közöttünk. Az igazság az, hogy LE megtalálta SR-t, aki legalább 3 poszton bevethető. Kiváncsian várom, hogy mit fog játszatni vele, ha mindenki egészséges. Na de, hogy ne legyek off, Leoval jobbak leszünk, mert ennek a három támadónak nincsen párja a világon. Nyilván bele kell jönnie, ami nála nem lesz nehéz feladat.Cooh írta:Látom valaki vette a lapot és valaki nem...
Örülök a visszatérésének én is, de kell neki még idő mire újra felveszi a ritmust![]()
Aminek meg még jobban örülök (nem kell félre érteni), hogy nélküle is jól tudott játszott ez a barca.
végülis,lehetne az árából venni pár széket a stadionb,meg talán két három lábtörlőt is.Cooh írta:Szerintem eljött az ideje annak, hogy nyugodt szívvel eladhatjuk.
na evvel csak ne humorizáljunk, így is adnak elég gyomrost a gyengeelméjű apák.Cooh írta:Szerintem eljött az ideje annak, hogy nyugodt szívvel eladhatjuk.