ZBarca írta:Én is csak a második félidőben dobnám be egy 30 percre. Leo egészsége fontosabb ennél a meccsnél, egyébként is hosszú még a szezon, januárig csak annyi kell, hogy ne maradjunk le. Az ATMA ellen is nagyon jól toltuk a hiányában, miért ne lehetne most is így? Ráadásul a fáradt védők ellen még inkább tudna varázsolni és azért egy 6 hetes pihenő után pont egy Real elleni meccsen visszatérni nagyon komoly. Egyszóval én a Real ellen egyféle Jolly Jokerként számítanék rá, szerintem így érnénk vele a legtöbbet.
Vamos Leo!
Egyetértek, persze szívesen nézném egész meccsen, de a legfontosabb hogy teljesen felépüljön.
Lényeg,hogy mégha mozdulni se bír
(persze kis túlzás), akkor is üljön le a padra, mert mint ahogy említették már, maga a puszta jelenléte nagy pszichológiai nyomást jelent, azért nem nehéz telecsokizni a nadrágot ha épp azt látják, hogy bármikor bevethető, netán elkezd melegíteni
Simeone is lenyilatkozta, miután látványosan nem örült a vezető gólnak(márpedig ha valaki igazán szokott, akkor az ő

), ezt azért tette, mert látta hogy Messi épp melegít
Persze jó lenne,ha az utolsó 30 percre még meccsben lennénk, és nem vezetne a Real 2-3 góllal