Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nagyon remélem, hogy megnyerik, mert Leo megérdemelné. "A katalán" korábban ìgy hìvták és ezt nem jó értelemben tették. Persze azóta változott a világ.MessiNeymarSuarez írta: Remélem megnyerik, megérdemelnék már igazán.
Azért azok az utolsó sorok eléggé erős kifejezések...Mert ha esetleg nem nyernek akkor megint Messire lesz fogva az egész balhé, hogy "biztos az ő dirigálásai miatt kaptak ki" meg egyéb jelzőkkel lesz illetve...
Remélem megnyerik, megérdemelnék már igazán.
És mégis sokan azt állítják , hogy nem is érdekli annyira a válogatott....Sanama írta:Messi és a 11es párbaj
bakker tényleg azon szerencsések közé tatozom, akik már látták élőben játszaniMessiNeymarSuarez írta:Valami pályára lépése után 47 másodperc múlva állították ki.
Naigen, Magyarországba még az ő lába is belebicsaklikAlfa írta:Igen . Magyarország ellen volt a debütálása ( elég emlékezetesre sikeredett ) 2005-ben.Capon írta:A tegnapi volt Messi 100. válogatott mérkőzése?
Igen . Magyarország ellen volt a debütálása ( elég emlékezetesre sikeredett ) 2005-ben.Capon írta:A tegnapi volt Messi 100. válogatott mérkőzése?
Végem van.lui1698 írta:Mert nem az? Nézd meg azt a testet, azt a tökéletes pofit, az ádámcsutkáját, az almás-körtés cappy illatú kakáját, a lábkörmét, a csíkot a hajában... perfect! <3S.Agüero írta:Nem úgy volt, hogy Cé a tökéletes futballista?
Háát... igazából nagyon egysíkúak ezek a passzok, az összeset szinte csak beemeli a védelem mögé, nem nagy cucc. Jobb napjaimon én is megcsinálom. Most majd ezekre adják oda az aranylasztit... ha már az elépattanó bemakkolt gólokra nem is.[/quote]bence-barca írta: :
Háát... igazából nagyon egysíkúak ezek a passzok, az összeset szinte csak beemeli a védelem mögé, nem nagy cucc. Jobb napjaimon én is megcsinálom. Most majd ezekre adják oda az aranylasztit... ha már az elépattanó bemakkolt gólokra nem is.palesz77 írta:Áh, eszméletlen. Anno sok mindent hittem volna Messiről, de hogy olyan lasztikat szór majd - vagy jobbakat -, mint Dinho is tette, azt nem. Nagyon tetszik, hogy ilyen irányba ment el az évek során, a 08/09-es szélső Messivel nekem csak ez az idei javarészt szélső, de közben ilyen passzokat adó Leo veszi fel a versenyt. Örülök, hogy visszatért a gödörből, gratula neki! Remélem még sok ilyen labdát láthatok tőle az évek során..Gareth Tello írta:Lionel Messi - Best Passes 2014 / 2015
http://vimeo.com/130579703
:
Egy szó mint száz...így összegyűjtve egy valóságos égszergyűjtemény...Meccsenként is újra és újra ámulatba ejt ez a hihetetlen pontosság, könnyedség és tudatosság, de így...Van ember, aki szerint ezt lehetne jobban csinálni? Van olyan akinek ez nem tetszik? Van olyan, aki szerint bárki is képes ugyanerre?...palesz77 írta:Áh, eszméletlen. Anno sok mindent hittem volna Messiről, de hogy olyan lasztikat szór majd - vagy jobbakat -, mint Dinho is tette, azt nem. Nagyon tetszik, hogy ilyen irányba ment el az évek során, a 08/09-es szélső Messivel nekem csak ez az idei javarészt szélső, de közben ilyen passzokat adó Leo veszi fel a versenyt. Örülök, hogy visszatért a gödörből, gratula neki! Remélem még sok ilyen labdát láthatok tőle az évek során..Gareth Tello írta:Lionel Messi - Best Passes 2014 / 2015
Na ez viszont engem is érdekelne..Petr írta:szerk.: Milyen szám szól a videó alatt?
Amúgy kész, Messi passzvideó, az eddigi 4 kommentből 1,5 dicséri Messit, 3-ban meg szerepel CR..
Még a Shazam sem ismeri fel . Egyszer Schubertet írt utána mást, volt olyan is , hogy nem is ismerte fel.... Lehet , hogy örök ez rejtély maradpalesz77 írta:Na ez viszont engem is érdekelne..Petr írta:szerk.: Milyen szám szól a videó alatt?
Áh, eszméletlen. Anno sok mindent hittem volna Messiről, de hogy olyan lasztikat szór majd - vagy jobbakat -, mint Dinho is tette, azt nem. Nagyon tetszik, hogy ilyen irányba ment el az évek során, a 08/09-es szélső Messivel nekem csak ez az idei javarészt szélső, de közben ilyen passzokat adó Leo veszi fel a versenyt. Örülök, hogy visszatért a gödörből, gratula neki! Remélem még sok ilyen labdát láthatok tőle az évek során..Gareth Tello írta:Lionel Messi - Best Passes 2014 / 2015
Na ez viszont engem is érdekelne..Petr írta:szerk.: Milyen szám szól a videó alatt?
Mert nem az? Nézd meg azt a testet, azt a tökéletes pofit, az ádámcsutkáját, az almás-körtés cappy illatú kakáját, a lábkörmét, a csíkot a hajában... perfect! <3S.Agüero írta:Nem úgy volt, hogy Cé a tökéletes futballista?