Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Milyen kis SWAG lett. Neymar és Alves rossz hatással van rá
Ne vesszünk össze, de ez nem igaz, mert Nadal rendre megverte Federert régebben.messideco írta:"If we look at tennis, Ronaldo is like Nadal, and Messi is Federer." -Cassano
Igaza van
nagyon jó és kétségtelenül találó, valamint figyelem felkeltő az összeállítás jó volt megnézni...de: azért mint minden összeválogatott részlet ez is tendenciózus - lássuk be. így is lehet sőt kell! látni Messi szerepét szerintem ez annak a képi alátámasztása, hogy Tata nem ott és úgy használta őt ahogy az a leghatékonyabb lehetett volna. arról pedig én is írtam már, hogy akik itt mellette játszanak azokból enyhén szólva hiányzik az a fajta alázat ami a Barcában mellette játszókban megvan és ez nem csak egy Messi iránti gesztus, hanem az a bizonyos csapat szellem.(azt részesítem előnyben ami a csapatnak a legjobb) különösen kirívó volt ez Di Maríánál....Alfa írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... rt-2425393
Érdemes megnézni a cikkben lévő videót. Többet nem is fűznék hozzá....
Ott is nézik a barca meccseit. Nem a szurkolók ekézik, hanem a nagyonszakértő újságìrók egy része.Samper írta:Európában mindenki, akinek van szeme a látáshoz, tudja, hogy ki Messi a fociban. Egy argentin szurkolónál viszont lejöhet az, hogy Messivel nem jutott aranyhoz a válogatottjuk. Nem csodálkoznék, ha Leo megváltoztatná a régi tervét és aktív pályafutás befejeztével mégse költözne haza.
Én nem jelentem ki biztosan , hogy Messi érdemelte meg a legjobban ezt a díjat- mert nem láttam a Copa összes meccsét- de azt kimerem jelenteni ,hogy megérdemelte.Bob_Marley írta: Én nem láttam az összes meccsüket, így elfogadom, hogy neked van igazad, de 1 gólt rúgott a tornán és azt is tizenegyesből. Ez persze nem dönthet, mert a mezőnyjáték a fontos, de Chile 3 meccsét is láttam és azokon Vidal a mezőnyben is jó volt és mellette csak összekalapált 3 gólt a tornán. Pedig abszolút nem is ez a feladata.
Én azt látom, hogy Messinek egyszerűen nem fekszik az argentin stílus és játék. Ő nem tudja kellően felkarolni őket és nincs meg a kellő segítség sem hátulról. Lehet itt dobálózni a nevekkel, de nevek nem jelentenek semmit. Nincs koncepció, felépített játék (de ez megy jó régóta), ő meg egyedül kevés és a fontos szitukban meg el is tűnik. Ettől nem lesz rosszabb játékos, csupán nem passzol össze ő és Argentína. És akárhogy nézzük így viszont a legeslegmagasabb szinteken meg nem tud úgy teljesíteni. Mert mindenek a csúcsa a válogatott futball, amiben eddig nem sok babér termett. Van ilyen, de ez szerencsére az itteni pályafutását nem befolyásolja.
Az argentin korosztályos válogatottakba egy ideig nem hívták meg ezért a spanyolok megpróbálták magukhoz csábítani de ő nemet mondott. Az argentinoknak ebbe nem volt beleszólásuk Messi megtehette volna , hogy a spanyolokat választja.Wolfy11 írta:Én valami olyasmit hallottam, hogy nem engedték neki hogy a Spanyol válogatottba játsszon, ha jól tudom pont hogy a hazájába akarták tartani.
Ezzel nem értek egyet, a válogatott futball semmivel sincs magasabb szinten mint a klubfutball, sőt. A többit adom: valamiért tényleg nem jön össze neki a siker, és ebben azért ő is ludas.Bob_Marley írta: És akárhogy nézzük így viszont a legeslegmagasabb szinteken meg nem tud úgy teljesíteni. Mert mindenek a csúcsa a válogatott futball, amiben eddig nem sok babér termett. Van ilyen, de ez szerencsére az itteni pályafutását nem befolyásolja.