2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az a baj, ha Laportáék nem találnak ki megint valami bűvésztrükköt, jó eséllyel senki nem fog jönni, sőt az is nagy erőfeszítés lesz hogy pl Baldéval hosszabbítani tudjunk - ami szerintem top prioritás kell hogy legyen. 200 millió az 200 millió, az embertelen összeg. Legrosszabb esetben marad a jelenlegi keret, nyilván akkor sem távozó sem érkező nem lesz, max Abde vissza.barca0417 írta: ↑2023.03.03. 19:49:17Thuramot is ide venném. Baloldalon és középen jó, fiatal is. Jelenleg Ansu nem néz ki jól. Őt kölcsön kéne adni, de nem opcióval, meg nem ilyen megszabadulós kölcsön adás, hanem tényleg azért, hogy szedje össze magát, egy gyengébb csapatban, kisebb nyomással.
Ansu helyett Thuram, + Aubameyang. Ez így jó is lenne. De Abde is kaphatna egy esélyt.
Messiben kételkedem hogy jönne egyelőre.
Amúgy idén tényleg vannak jó ingyen igazolható játékosok a piacon, jó lenne okosan válogatni belőlük. Inigo, Ndicka, Tielemans, Gundogan, csak valami bevételt is kéne összekaparni.
Jogos.visca el barca írta: ↑2023.03.07. 13:34:30jo... es akkor most halljuk kik az ingyen megszerezhető gyilkos befejezők...![]()
Vele az a fő baj, hogy 1-2 jobb hullámát kivéve nem igazi gólvágó, nem befejező csatár. Inkább amolyan ész. Tök jó játékos, de én inkább hoznék egy kicsit gyengébb szintet, aki igazi befejező.Troym írta: ↑2023.03.07. 13:24:38Ő mitől lenne jobb, mint a jelenlegi jómadarak?DaVeR írta: ↑2023.03.07. 11:51:01Úgy néz ki, hogy Firmino tényleg nem fog hosszabbítani a Pool al.. Egyelőre csak az Atletico érdeklődését láttam, ha Xavi marad a 4-4-2 nél, de akár a 4-3-3 ban is eltudnám képzelni a csapatban. 31 éves, de szerintem a stílusa passzolna plusz kell előre a rutin és a variálási lehetőség. A baj, ahogy alattam is írtátok, hogy a kassza üres és én sem látom reális esélyét annak, hogy ez nyárig meglesz oldva :/
Öregebb is, plusz szerintem prime idejében is épphogy jó lett volna ide. Direkt megnéztem 250 PL meccsen van 79 gólja és nyilván nem felfelé vezet a karrierje ezután.
Nálam ő Griezmann 2.0 lenne.
Ő mitől lenne jobb, mint a jelenlegi jómadarak?DaVeR írta: ↑2023.03.07. 11:51:01Úgy néz ki, hogy Firmino tényleg nem fog hosszabbítani a Pool al.. Egyelőre csak az Atletico érdeklődését láttam, ha Xavi marad a 4-4-2 nél, de akár a 4-3-3 ban is eltudnám képzelni a csapatban. 31 éves, de szerintem a stílusa passzolna plusz kell előre a rutin és a variálási lehetőség. A baj, ahogy alattam is írtátok, hogy a kassza üres és én sem látom reális esélyét annak, hogy ez nyárig meglesz oldva :/
Sajnos erről szólnak a hírek, pedig több nagyon jó játékosnak lejár a szerződése nyáron. Pl. Gundogan, Firmino, Tielemans, Zaha, Kamada, Messi
Kluivert92 írta: ↑2023.03.02. 15:56:13Sztem a brazilok ot se engedik el 40m alatt, alvarez nem lenne jobb a citybol, allitolag nagyon menne tobb jateklehetoseg miatt? Egy eves kolcsont el tudnek kepzelni , aztan meglatnank mennyi penz lesz utana igazolasokraChino írta: ↑2023.03.02. 14:54:16
Szerintem ha a jövőben tervezünk középcsatárral számolni akkor a válasz: igen. Jövőre még Lewa rendben van, de utána jóccakát és a "kis Suarez" így tudna mögötte fejlődni, rutint szerezni. Annyi pénzünk a nkövetkező években úgysem lesz, hogy egy minőségi játékost hozzunk a posztra, a középkategória is 60-70-nél kezdődik, 10+ milliós fizuval. Nyilván rejt kockázatot magában, lehet, hogy megvesszük aztán egy új Keirrisson lesz (mondjuk akkora bukót, azért nem tudok elképzelni), de jó esély van rá, hogy nagyot akasztunk vele. Ha csak a felét hozza, mint Lajos jól jártunk. Nyilván Moukoku lehetett volna az igazi, de az a hajó elúszott.
"Roque won’t come cheap for any potential suitor though, with Atletico holding out for a club to activate his £53million release clause." Vagyis Roque is 60-ban lesz minimum.Chino írta: ↑2023.03.02. 14:54:16Szerintem ha a jövőben tervezünk középcsatárral számolni akkor a válasz: igen. Jövőre még Lewa rendben van, de utána jóccakát és a "kis Suarez" így tudna mögötte fejlődni, rutint szerezni. Annyi pénzünk a következő években úgysem lesz, hogy egy minőségi játékost hozzunk a posztra, a középkategória is 60-70-nél kezdődik, 10+ milliós fizuval.
Sztem a brazilok ot se engedik el 40m alatt, alvarez nem lenne jobb a citybol, allitolag nagyon menne tobb jateklehetoseg miatt? Egy eves kolcsont el tudnek kepzelni , aztan meglatnank mennyi penz lesz utana igazolasokraChino írta: ↑2023.03.02. 14:54:16Szerintem ha a jövőben tervezünk középcsatárral számolni akkor a válasz: igen. Jövőre még Lewa rendben van, de utána jóccakát és a "kis Suarez" így tudna mögötte fejlődni, rutint szerezni. Annyi pénzünk a nkövetkező években úgysem lesz, hogy egy minőségi játékost hozzunk a posztra, a középkategória is 60-70-nél kezdődik, 10+ milliós fizuval. Nyilván rejt kockázatot magában, lehet, hogy megvesszük aztán egy új Keirrisson lesz (mondjuk akkora bukót, azért nem tudok elképzelni), de jó esély van rá, hogy nagyot akasztunk vele. Ha csak a felét hozza, mint Lajos jól jártunk. Nyilván Moukoku lehetett volna az igazi, de az a hajó elúszott.Kluivert92 írta: ↑2023.03.02. 13:35:05Olvastam tobb helyen h ez a Vitor Roque srac hozzank szeretne igazolni. Megerne erte meg lejjebb sullyedni az adossagban?
Amúgy vele mi van? Én nem láttam hivatalos infót, hogy hosszabbított volna, viszont nem is igazán játszik.
Szerintem ha a jövőben tervezünk középcsatárral számolni akkor a válasz: igen. Jövőre még Lewa rendben van, de utána jóccakát és a "kis Suarez" így tudna mögötte fejlődni, rutint szerezni. Annyi pénzünk a nkövetkező években úgysem lesz, hogy egy minőségi játékost hozzunk a posztra, a középkategória is 60-70-nél kezdődik, 10+ milliós fizuval. Nyilván rejt kockázatot magában, lehet, hogy megvesszük aztán egy új Keirrisson lesz (mondjuk akkora bukót, azért nem tudok elképzelni), de jó esély van rá, hogy nagyot akasztunk vele. Ha csak a felét hozza, mint Lajos jól jártunk. Nyilván Moukoku lehetett volna az igazi, de az a hajó elúszott.Kluivert92 írta: ↑2023.03.02. 13:35:05Olvastam tobb helyen h ez a Vitor Roque srac hozzank szeretne igazolni. Megerne erte meg lejjebb sullyedni az adossagban?
Vélhetően így van, másképpen kizártnak gondolnám, hogy ez az összeg kijöhetne.Troym írta: ↑2023.03.01. 14:43:41Szerintem ebben még van 2-3 edző bére, akit már kirúgtak, a teljes stábokkal együtt, az összes mostani edző, szertáros, akárki. Plusz gondolom benne vannak még tételek olyan játékosok felé, akik már elmentek, de a covid elején itt voltak és beleegyeztek pénzek későbbi kifizetésébe. Amúgy meg 5-6milliós bruttó bére szerintem mindenkinek van a nagycsapatnál prémiumokkal együtt.
Szerintem ebben még van 2-3 edző bére, akit már kirúgtak, a teljes stábokkal együtt, az összes mostani edző, szertáros, akárki. Plusz gondolom benne vannak még tételek olyan játékosok felé, akik már elmentek, de a covid elején itt voltak és beleegyeztek pénzek későbbi kifizetésébe. Amúgy meg 5-6milliós bruttó bére szerintem mindenkinek van a nagycsapatnál prémiumokkal együtt.Peter írta: ↑2023.02.28. 14:02:55
Ez a cikk szerint "csak és kizárólag" bértömeg csökkentéséről szól, ami kimondottan durván hangzik és elég furcsán hatalmas összeg a jelenlegi keretet figyelembe véve.
Durva, felületes matek : legyen ez bruttó 200, ami netto 100.....harminc (30) igazolt játékosra vetítve ez egyenként brutto 6,6 milla, netto 3,3.....fejenként, átlagosan 30 játékosra terítve
Valami valahol nagyon nem stimm.....
persze azt csak a jó isten tudja, hogy a kiket és mennyivel fizetünk még a múltból....
FFP miatt új igazolásokat nem tudunk bejelenteni, csak a (mindig változó) 40%-os szabály szerint...Peter írta: ↑2023.02.28. 14:02:55Ez a cikk szerint "csak és kizárólag" bértömeg csökkentéséről szól, ami kimondottan durván hangzik és elég furcsán hatalmas összeg a jelenlegi keretet figyelembe véve.
Durva, felületes matek : legyen ez bruttó 200, ami netto 100.....harminc (30) igazolt játékosra vetítve ez egyenként brutto 6,6 milla, netto 3,3.....fejenként, átlagosan 30 játékosra terítve
Valami valahol nagyon nem stimm.....
persze azt csak a jó isten tudja, hogy a kiket és mennyivel fizetünk még a múltból....
Ez a cikk szerint "csak és kizárólag" bértömeg csökkentéséről szól, ami kimondottan durván hangzik és elég furcsán hatalmas összeg a jelenlegi keretet figyelembe véve.