Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vannak részek, amikkel egyetértek, de mondjuk ez pont ironikus, mert Messi 2014-ben 66 meccsen 21 gólpasszt adott, CR meg 60-on 22-t..tothnandor1 írta: Hány gólpassza volt ebben az évben, és hány Leónak?
Tavaly Ronaldo döntőben az őszi teljesítményére kapta meg a laszitRivaldo11 írta:
Az őszi teljesítményére kaphatna akár aranylasztit-ehhez minimum az egész szezont így kéne lehoznia-de ne feledjük azt sem, hogy két ilyen emberke vetélkedésében ha az aranylasztiról van szó, fontos, hogy ki mit nyer...ha egyikük trófeával zár, a másik nem, az nagyjából döntő.
Leonak hasonló játék mellé kellene trófea jövőre, hogy lehessen miről beszélni-vagy Ronaldo se nyerjen semmit, hogy legyen egál ez a mutató.
Ezt az év fórumozója címet újra megkéne szavazni már nem vagyok annyira biztos benne , hogy jól döntöttempalesz77 írta: Ennek ellenére nagyon szeretem a játékát, csak én nem vagyok annyira elnéző vele mint mások..Mondjuk Zolanal még így is jobb vagyok.
![]()
Egyértelmű , hogy Ronaldo többet fut mint Messi . De mostanában egy szavunk sem lehet az argentinra mert tényleg hajt. Gyorsan lekopogom kopp-koppNormandia írta:
Most mondtam egy számot, a lényeg, hogy Ronaldó átlagban jóval több kilóméterrel abszolválja a meccseit. Leo-nak vannak meccsei mikor társai, vagy az ellenfél játékosai majdnem kétszer annyit futnak, ettől még nem gondolom azt, hogy rosszabb játékos lenne, sőt.
A VB döntőn, illetve az elődöntőn tett ki magáért igazán, de akkor sem volt az első 9 legtöbbet futó Argentin játékos között a maga 8,6 km-vel![]()
Őt nem azért szeretjük mert szétfutja magát.
Nem is neked ment, csak gondoltam linkelek egy gólt, amilyet Messi képes lőni CR meg nem.palesz77 írta:Persze, én jobban is szeretem Messi góljait, csak Normandia azt mondta, hogy CR nem tud olyat lőni, amilyet Leo ne tudna, azért linkeltem ezeket..ZBarca írta:Viszont CR nem tud ilyen gólt lőni.![]()
Csatlakozok hozzátok, a kedvenc CR gólörömöm ez.palesz77 írta:Ezzel meg nem vagy egyedül..S.Agüero írta:Pont emiatt utálják sokan, amit a gól után csinálni. Engem például rohadtul irritál ez a nagyképűség...
Az őszi teljesítményére kaphatna akár aranylasztit-ehhez minimum az egész szezont így kéne lehoznia-de ne feledjük azt sem, hogy két ilyen emberke vetélkedésében ha az aranylasztiról van szó, fontos, hogy ki mit nyer...ha egyikük trófeával zár, a másik nem, az nagyjából döntő.ZBarca írta:Úgy érzem, ideje, hogy megnyilvánuljak!![]()
Mint hatalmas Messi-fan, szerintem sem érdemel idén Leo aranylabdát. Igaz őszre feljavult a játéka, de a tavasza beárnyékolja az évét. Viszont a statisztikái még így is irigylésre méltóak.![]()
Ha jövőre is az igazi Messit látjuk majd - mert szerintem a mostanit lehet így nevezni - , akkor az aranylabda tuti, hogy hozzá került majd!![]()
Persze, én jobban is szeretem Messi góljait, csak Normandia azt mondta, hogy CR nem tud olyat lőni, amilyet Leo ne tudna, azért linkeltem ezeket..ZBarca írta:Viszont CR nem tud ilyen gólt lőni.
Ezzel meg nem vagy egyedül..S.Agüero írta:Pont emiatt utálják sokan, amit a gól után csinálni. Engem például rohadtul irritál ez a nagyképűség...
Persze, de akkor is többet lőtt eddig 40-ről, mint Messi, szóval a kategóriába belefér.Normandia írta:Na jó 40-ről azért nem sűrűn lő CR sem. Messi sarkazására meg itt egy példa. A lassítás zseniális.
https://www.youtube.com/watch?v=8rdHQTDdOSI" target="_blank
Na jó 40-ről azért nem sűrűn lő CR sem. Messi sarkazására meg itt egy példa. A lassítás zseniális.palesz77 írta:Pl:Normandia írta:Milyen gólokat lő CR, amit Leo még nem tett meg, ez tényleg érdekelne?
https://www.youtube.com/watch?v=EpBmBbZtVJY
https://www.youtube.com/watch?v=Mtrdg1qMMF0 - gyengébb lábon van a hangsúly
https://www.youtube.com/watch?v=P1xH3cyl2XM
https://www.youtube.com/watch?v=gHhzI5yEAcg
Pont emiatt utálják sokan, amit a gól után csinálni. Engem például rohadtul irritál ez a nagyképűség...palesz77 írta:Pl:Normandia írta:Milyen gólokat lő CR, amit Leo még nem tett meg, ez tényleg érdekelne?
Normandia írta:Milyen gólokat lő CR, amit Leo még nem tett meg, ez tényleg érdekelne?
Viszont CR nem tud ilyen gólt lőni.palesz77 írta:Pl:
https://www.youtube.com/watch?v=EpBmBbZtVJY
https://www.youtube.com/watch?v=Mtrdg1qMMF0 - gyengébb lábon van a hangsúly
https://www.youtube.com/watch?v=P1xH3cyl2XM
Ezzel egyetértek. És tudom, hogy valahogy így is van, csak nálam nem fér bele, hogy sokszor nincs kedve játszani, és emiatt komoly meccseket bukunk/szenvedünk rajtuk.Normandia írta:Leo idei teljesítménye is csak önmagához mérten gyengébb, ez is mutatja korszakos tudását, hogy fanyalgunk, meg minden, de azért ilyen stadtokkal bármelyik klub futbalistája és tulajdonosa boldog lenne. Ő nem egy gép és igen néha nincsen kedve, hogyan is írta Rivaldo11 ? " az ösztönös zsenik sajátja".
Pl:Normandia írta:Milyen gólokat lő CR, amit Leo még nem tett meg, ez tényleg érdekelne?
Félre értettél, illetve nem a lényeget ragadtad ki. Nem mondom, hogy neki kell nyerni, mert nyilván CR mindent megtett érte, hogy bővitse a galériát még egy bogyóval. Én azt mondom és függetlenítsünk el a számoktól, hogy Leot sohasem azért szerettük mert szétfutja magát, hanem azért amit a pályán a labdával művel. CR hihetetlen szorgalommal akarattal hajtja magát, hogy felzárkózzon Leo mellé és ennek a célnak érdekében mindent alárendel, ami ahhoz kell, hogy nyerjen, még a csapatot is ennek fényében küldik pályára.palesz77 írta:Ezek a futómennyiségek elég kevesek, max egy félidőre pontosak. De amúgy alapból nem igaz amit írsz, anno mezőnyben is sokat dolgozott, és idén is elég sokat képes futni, védekezni, amikor van kedve. Persze nem egy Koke, de azért 8 km felett bőven képes még most is teljesíteni. Olyan keveset meg, mint amit az Atletico ellen szerintem sose futott, pedig elég fontos meccs volt.Normandia írta:Már ne haragudj, de ezen az alapon Messi egyszer sem érdemelte volna meg az aranylabdát. Soha nem volt futógép és legtöbbször a 4 km sem éri el a futómennyisége meccsenként. Még akkor sem érte el, amikor szerintetek a legjobb volt. Ő nem ilyen játékos és nem erre találta ki a mindenható. CR pontosan annyival fut többet (5 km felett), hogy a hátrányát le tudja dolgozni, kompenzálni tudja.
...
Persze lehet mondani, hogy benne mindig benne van a veszély, és hogy olyan gólokat tud lőni, amilyet CR nem - mondjuk ez fordítva is igaz, szóval ezt nem hoznám fel oknak -, de szerintem ez nem olyan teljesítmény volt tőle idén, amire összességében büszke lehet.
Most mondtam egy számot, a lényeg, hogy Ronaldó átlagban jóval több kilóméterrel abszolválja a meccseit. Leo-nak vannak meccsei mikor társai, vagy az ellenfél játékosai majdnem kétszer annyit futnak, ettől még nem gondolom azt, hogy rosszabb játékos lenne, sőt.Alfa írta: Azért az a 4km nagyon nem állja meg a helyét. Sokkal többet fut annál , főleg idén . De a többi évben is többet futott attól még persze nem az a futógép de minden meccsen 6-7km fölöt táll meg a "számláló" nála.
Ezek a futómennyiségek elég kevesek, max egy félidőre pontosak. De amúgy alapból nem igaz amit írsz, anno mezőnyben is sokat dolgozott, és idén is elég sokat képes futni, védekezni, amikor van kedve. Persze nem egy Koke, de azért 8 km felett bőven képes még most is teljesíteni. Olyan keveset meg, mint amit az Atletico ellen szerintem sose futott, pedig elég fontos meccs volt.Normandia írta:Már ne haragudj, de ezen az alapon Messi egyszer sem érdemelte volna meg az aranylabdát. Soha nem volt futógép és legtöbbször a 4 km sem éri el a futómennyisége meccsenként. Még akkor sem érte el, amikor szerintetek a legjobb volt. Ő nem ilyen játékos és nem erre találta ki a mindenható. CR pontosan annyival fut többet (5 km felett), hogy a hátrányát le tudja dolgozni, kompenzálni tudja.
...
ezzel rohadtul nem értek egyet, nonszensz, hogy így ledegradálod a kapusokat, kb azt mondtad, hogy ők nem is focisták bazzeg... egy csapat egyik legfontosabb tagja a kapus és ha olyan teljesítményt nyújt igenis kaphasson Aranylabdát.Subinho írta:Neuer meg... jó kapus meg minden, DE egy kapusról beszélünk, mint a világ legjobb focistájáról! Nem érzi senki ezt az ellentmondást??? Miért nincs külön díj erre? Nem lehet egy kapus a világ legjobb focistája! Még ha állandóan kijön mezőnybe söprögetni...
Azért az a 4km nagyon nem állja meg a helyét. Sokkal többet fut annál , főleg idén . De a többi évben is többet futott attól még persze nem az a futógép de minden meccsen 6-7km fölöt táll meg a "számláló" nála.Normandia írta:Már ne haragudj, de ezen az alapon Messi egyszer sem érdemelte volna meg az aranylabdát. Soha nem volt futógép és legtöbbször a 4 km sem éri el a futómennyisége meccsenként. Még akkor sem érte el, amikor szerintetek a legjobb volt. Ő nem ilyen játékos és nem erre találta ki a mindenható. CR pontosan annyival fut többet (5 km felett), hogy a hátrányát le tudja dolgozni, kompenzálni tudja. Csak vegyük az utolsó meccsünket a Cordóba ellen. "Semmit" sem csinált Leo egész meccsen, sétált meg "sz@rt bele" stb, de vágott két remek gólt, a második egy csoda, amit CR az életében jó ha egyszer meglő majd. Messitől a váratlan mindig minden meccsen, játszon akárhogyan, benne van és hogy őszinte legyek, nekem ne hátul szereljen, hanem elől varázsoljon, azt meg nagyeséllyel megteszi szinte minden meccsünkön. Két teljesen különböző játékost vetünk itt össze nap mint nap, hogy ki a jobb és ki érdemli az aranylabdát. Az egyik mindent megtesz, hogy partiba maradjon a korszak legnagyobbjával. Ezért minden dícséret megilleti, mert rengeteg energiát fektet bele. A másik meg azt teszi, amit a legjobban szeret, játszik és szórakoztat, hogy e mellé még díjazzák is az neki csak mellékes.palesz77 írta: A "szarok bele" hozzáállására gondolok itt Messinek, nem a statokra. De aki egy Bl negyeddöntőben - vagy elődöntő, nem emlékszem már - alig fut többet, mint egy kapus, és láthatóan tojik magasról a dolgokra, az nálam nem érdemel Aranylabdát.. CR meg lehet, hogy a Bl döntőn sem villogott, de Bale gólja előt - ha jól emlékszem - pont ő volt az, aki a saját 16-osa körül visszasprintelve szerelte a támadót, és indította a kontrát. Hozzáállásban idén sajnos verte a Portugál Leot, és ilyen azonos mutatók mellett ezt is figyelembe veszem én.
Na, én pont ezért adnám CR-nek, mert ha azt Messi megkapta - teljesen jogosan -, akkor ezt meg elvileg CR-nek "illene", lévén a szabályok ugyan azok maradtak..
Egyébként na0421-el értek egyet. Neuer-nek kellene nyerni, mert a legkiegyensúlyozottabb volt egész évben. VB-t , bajnokságot, kupát nyert. Nem volt hullámzó a teljesítménye, ugyan Ő is sétálgat, de ez megbocsájtható neki
Már ne haragudj, de ezen az alapon Messi egyszer sem érdemelte volna meg az aranylabdát. Soha nem volt futógép és legtöbbször a 4 km sem éri el a futómennyisége meccsenként. Még akkor sem érte el, amikor szerintetek a legjobb volt. Ő nem ilyen játékos és nem erre találta ki a mindenható. CR pontosan annyival fut többet (5 km felett), hogy a hátrányát le tudja dolgozni, kompenzálni tudja. Csak vegyük az utolsó meccsünket a Cordóba ellen. "Semmit" sem csinált Leo egész meccsen, sétált meg "sz@rt bele" stb, de vágott két remek gólt, a második egy csoda, amit CR az életében jó ha egyszer meglő majd. Messitől a váratlan mindig minden meccsen, játszon akárhogyan, benne van és hogy őszinte legyek, nekem ne hátul szereljen, hanem elől varázsoljon, azt meg nagyeséllyel megteszi szinte minden meccsünkön. Két teljesen különböző játékost vetünk itt össze nap mint nap, hogy ki a jobb és ki érdemli az aranylabdát. Az egyik mindent megtesz, hogy partiba maradjon a korszak legnagyobbjával. Ezért minden dícséret megilleti, mert rengeteg energiát fektet bele. A másik meg azt teszi, amit a legjobban szeret, játszik és szórakoztat, hogy e mellé még díjazzák is az neki csak mellékes.palesz77 írta: A "szarok bele" hozzáállására gondolok itt Messinek, nem a statokra. De aki egy Bl negyeddöntőben - vagy elődöntő, nem emlékszem már - alig fut többet, mint egy kapus, és láthatóan tojik magasról a dolgokra, az nálam nem érdemel Aranylabdát.. CR meg lehet, hogy a Bl döntőn sem villogott, de Bale gólja előt - ha jól emlékszem - pont ő volt az, aki a saját 16-osa körül visszasprintelve szerelte a támadót, és indította a kontrát. Hozzáállásban idén sajnos verte a Portugál Leot, és ilyen azonos mutatók mellett ezt is figyelembe veszem én.
Na, én pont ezért adnám CR-nek, mert ha azt Messi megkapta - teljesen jogosan -, akkor ezt meg elvileg CR-nek "illene", lévén a szabályok ugyan azok maradtak..
na0421 írta:áruld már el nekem, hogy Cr-nek egyénileg miért is sikerült jobban a tavasza?
Na, én pont ezért adnám CR-nek, mert ha azt Messi megkapta - teljesen jogosan -, akkor ezt meg elvileg CR-nek "illene", lévén a szabályok ugyan azok maradtak..na0421 írta:amúgy én ezen az egész aranylabda történeten azért röhögök, mert többek között a madridisták és messi gyűlölők, szinte vért pisilve bizonygatják immár négy éve hogy messi 2010-es aranylabdája mekkora kamu, és annál nagyobb szégyene nincs is a futballtörténelemnek, mert vb... ehhez képest most Cr aranylabdája megkérdőjelezhetetlen.![]()
Szerintem ebbe ne legyél olyan biztos, én minden évben azt hiszem, hogy ennél durvább már nem lehet, aztán mégis..na0421 írta:mondjuk nekem évek óta az aranylabda díjátadó annyit jelent, hogy meglesem messi újabb divatkatasztrófáját.kíváncsi vagyok, idén mivel fognak előrukkolni a sztájlisztok, de azt a tavalyi mulatós öltönyt az aranycipő átadón szerintem semmi nem tudja überelni.