Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk aztán 1 napra rá CR meg megdönti majd Messiét gondolom, szóval utána megint futhat a rekord után..Koko1998 írta:Jót tett nagyon Messinek ez a rekorddöntés, de ha holnap ő dönti meg a BL rekordot is, akkor plusz még egy hatalmasat lendítene a teljesítményén.
Alfa írta:Simán eltudom képzelni , hogy Messi direkt nyilatkozta ezt az "elmenős" dolgot , hogy a média ezzel foglalkozzon és a rekorddal kevesebbet . De aztán lehet , hogy csak véletlen egybeesés
Én ezt nem hiszem. Párszor már nyilatkozta , hogy megviselik a kritikák főleg amit a VB után kapott a Argentínában. Ezt a rekordot is nagyon felfújták és szerintem túlságosan rá is görcsölt , szezon elején amikor még csak néha-néha megemlítették , hogy közel van a rekordhoz felszabadultan játszott főleg kiszolgált . De amikor elkezdték nyomatni , hogy már csak 2 gól kell neki annyira rágörcsölt , hogy zsinórban 3 meccsen nem sikerült gól szereznie .zola8787 írta:Szerintem meg magasról sz@rik a médiára.Alfa írta:Simán eltudom képzelni , hogy Messi direkt nyilatkozta ezt az "elmenős" dolgot , hogy a média ezzel foglalkozzon és a rekorddal kevesebbet . De aztán lehet , hogy csak véletlen egybeesés
Szerintem meg magasról sz@rik a médiára.Alfa írta:Simán eltudom képzelni , hogy Messi direkt nyilatkozta ezt az "elmenős" dolgot , hogy a média ezzel foglalkozzon és a rekorddal kevesebbet . De aztán lehet , hogy csak véletlen egybeesés
Megerősítelek, hogy jól látod, szerintem is így van.Chino írta:Az lenne szép, ha holnap ő döntené meg a BL-rekordot CR előtt. Minden esélye megvan rá. Pár napon belül két ilyen rekorddöntés. Az önbizalmának biztos jót tenne.
Amúgy nem tudom ki figyelte, de szombaton a középkezdésnél úgy mosolygott, ahogy elég rég láthattuk. Remélem visszatalál a helyes útra, habár a tavalyi szezonhoz képest már klasszisokkal jobb és látszik, hogy élvezi a focit. Egy-egy elrontott helyzetnél, passznál nem duzzog és sótlanul sétál visszafelé, hanem valami olyan van az arcára írva, hogy "nem baj, csináljuk, a következő bemegy". Lehet hogy túlmisztifikálom és olyat látok bele ami nincs, de nekem ez így tűnik.
Ráadásul már nem lesz rajta az a nyomás, hogy meg kell döntenie a rekordot. Remélem ez pozitív hatással lesz rá. Hál' Istennek Cruyff-nak nem lett igaza (eddig) miszerint két dudás nem fér meg egy csárdában, Neymarral félelmetes párost alkotnak.
Az pedig külön öröm, hogy egy ilyen meccsen döntötte meg a rekordot, otthon, egy erős ellenfél ellen.
Mondjuk egy 3:2-es verségnél nem tudom, hogyan jött volna le neki és a csapatnak. Biztos nem lett volna ilyen emlékezetes.
Na ez a gond. Látod te is leírod ezt. Nem akarok senkit megbántani és Barca-szurkoló vs Real szurkoló vitát indítani, de senki sem állítja, hogy Messi szent stb.dzsihad írta: Boixos: Te is tudod,hogy a hozzászólásom nagy részben neked(vagy a magadfajtához) szólt és nem annak aki feltette a kérdést... A legnagyobb gond továbbra is,hogy sokan erkölcsi vitát csináltok a labdarúgásból.Aki Messi-nek szurkol az csak jó ember lehet mert ő szerény tele jó tulajdonsággal,aki meg Cé-t látja jobbnak az egy rossz ember mert CR csúnya és gonosz és beképzelt...
Csak a tisztánlátás végett, a Barcelona első és második BL győzelme között 14 év telt el.A Bayern negyedik és ötödik győzelme között 12 év, benne 2 bukott döntővel és az egyik hazai pályán.(itt 92ig nem vagy hajlandó visszatekinteni a múltba)Cseri írta:Érdekesek a madridisták, tizen valahány év után leesett nekik a bl és itt huszárkodnak,jelzem még nem védték meg a címet.Érdekes lelkivilága lehet annak a "szurkolónak" is,aki bevallja,hogy utálja a rivális csapatot,én speciel sosem drukkolnék olyan csapatnak,amely egy fasiszta diktátor kegyeltje volt...de ez nem utálat, ettől még a habcsókok a világ egyik legnagyobb klubja.Messi rekord kapcsán Crezni, meg hát, sajátos...