Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Deus
Boixos Nois

2014.11.25. 21:33:29

Messi új rekordja meg is van! 72 gól a BLben 8)

Nekem az tetszett a legjobban az első félidőben, hogy visszament szerelni egészen a szögletsarokig, Rakiticcel

Grat! Vamos Lioooo!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2014.11.25. 21:34:24-kor.
KépKép
Ronal.10
Entrenador del Barça

2014.11.25. 19:59:39

jó látni nevetni..Suarezzel elég jóba lehetnek :P
http://youtu.be/QBGD3dWu_as" target="_blank
(boccs ha már volt)
Leon
Director del Fútbol

2014.11.24. 20:14:01

CR már a Liverpool ellen is nagyon görcsös volt és nem is rúgott gólt,képzelem majd akkor milyen lesz ha Leo holnap megdönti a BL rekordot! 8)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.11.24. 18:20:21

Koko1998 írta:Jót tett nagyon Messinek ez a rekorddöntés, de ha holnap ő dönti meg a BL rekordot is, akkor plusz még egy hatalmasat lendítene a teljesítményén. :D
Mondjuk aztán 1 napra rá CR meg megdönti majd Messiét gondolom, szóval utána megint futhat a rekord után.. :D De amúgy szerintem is meglátszott a teljesítményén, meg az egész csapatén is ez a rekordhajhászás, mostanában csak rá volt kihegyezve minden. De most, hogy meglett a rekord, újra jöhet a kiegyensúlyozottabb támadóhármas! 8) (remélem..)

u.i.: Jó az avatar-aláírás kombód! :D
Koko1998
Barça C

2014.11.24. 18:01:53

Jót tett nagyon Messinek ez a rekorddöntés, de ha holnap ő dönti meg a BL rekordot is, akkor plusz még egy hatalmasat lendítene a teljesítményén. :D Szerintem is eléggé "rágörcsölt" erre a rekorddöntésre, de pont jókor jött fontos meccsen nyertek kiütéssel és még a Camp Nou-ban is történt ez. És ne feledjük szép gólok is voltak amiket lőtt, persze ezek szép támadásokból indultak. :) :)
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.11.24. 17:35:39

Alfa írta:Simán eltudom képzelni , hogy Messi direkt nyilatkozta ezt az "elmenős" dolgot , hogy a média ezzel foglalkozzon és a rekorddal kevesebbet . De aztán lehet , hogy csak véletlen egybeesés :)

Szerintem semmi ilyen "elmenős" dolog nem volt a nyilatkozatban. Egyszerűen fel lett fújva. Ilyen a média. Ha valamit ki lehet ragadni egy nyilatkozatból azt felfújják, a többi nem érdekes, főleg, ha Messiről van szó. Amúgy is kötve hiszem, hogy ezt így a média felé tálalná.
Folyamatosan ilyen nyilatkozatokat hallunk mindenkitől. "itt képzelem el a pályafutásomat, jelenleg xy klub az életem, de nem tudni mit hoz a jövő stb." Cr-nél is hány és hány ilyen nyilatkozat volt. Jelenleg a Real-ra koncentrálok, a jövő nem érdekel; Szeretem a MU-t de most itt akarok címeket nyerni stb.
Folyamatosan ez megy. Csak Messinél ez hatványozottabban, mivel saját nevelés + az előző szezonja sem sikerült jól, egyből mennek a pletykák.
Nem kell ezzel foglalkozni. Főleg, hogy egyből meg is cáfolták.
Forca Barca!!!!
Alfa
Entrenador del Barça

2014.11.24. 17:14:09

zola8787 írta:
Alfa írta:Simán eltudom képzelni , hogy Messi direkt nyilatkozta ezt az "elmenős" dolgot , hogy a média ezzel foglalkozzon és a rekorddal kevesebbet . De aztán lehet , hogy csak véletlen egybeesés :)
Szerintem meg magasról sz@rik a médiára.
Én ezt nem hiszem. Párszor már nyilatkozta , hogy megviselik a kritikák főleg amit a VB után kapott a Argentínában. Ezt a rekordot is nagyon felfújták és szerintem túlságosan rá is görcsölt , szezon elején amikor még csak néha-néha megemlítették , hogy közel van a rekordhoz felszabadultan játszott főleg kiszolgált . De amikor elkezdték nyomatni , hogy már csak 2 gól kell neki annyira rágörcsölt , hogy zsinórban 3 meccsen nem sikerült gól szereznie .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
zola8787
Director del Fútbol

2014.11.24. 17:00:39

Szerintem meg magasról sz@rik a médiára.
Alfa
Entrenador del Barça

2014.11.24. 16:46:11

Simán eltudom képzelni , hogy Messi direkt nyilatkozta ezt az "elmenős" dolgot , hogy a média ezzel foglalkozzon és a rekorddal kevesebbet . De aztán lehet , hogy csak véletlen egybeesés :)
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
hank1ee
Director del Fútbol

2014.11.24. 16:06:53

Chino írta:Az lenne szép, ha holnap ő döntené meg a BL-rekordot CR előtt. Minden esélye megvan rá. Pár napon belül két ilyen rekorddöntés. Az önbizalmának biztos jót tenne.
Amúgy nem tudom ki figyelte, de szombaton a középkezdésnél úgy mosolygott, ahogy elég rég láthattuk. Remélem visszatalál a helyes útra, habár a tavalyi szezonhoz képest már klasszisokkal jobb és látszik, hogy élvezi a focit. Egy-egy elrontott helyzetnél, passznál nem duzzog és sótlanul sétál visszafelé, hanem valami olyan van az arcára írva, hogy "nem baj, csináljuk, a következő bemegy". Lehet hogy túlmisztifikálom és olyat látok bele ami nincs, de nekem ez így tűnik.

Ráadásul már nem lesz rajta az a nyomás, hogy meg kell döntenie a rekordot. Remélem ez pozitív hatással lesz rá. Hál' Istennek Cruyff-nak nem lett igaza (eddig) miszerint két dudás nem fér meg egy csárdában, Neymarral félelmetes párost alkotnak.

Az pedig külön öröm, hogy egy ilyen meccsen döntötte meg a rekordot, otthon, egy erős ellenfél ellen.
Mondjuk egy 3:2-es verségnél nem tudom, hogyan jött volna le neki és a csapatnak. Biztos nem lett volna ilyen emlékezetes.
Megerősítelek, hogy jól látod, szerintem is így van.

Neymar-Messi: Az öregre nagyon pipa voltam, amikor dumált, de jobban belegondolva lehet azért csinálta, hogy bizonyítsák be, nem úgy van, ahogy mondja - bár kicsit fura lenne, de szerintem van realitása. Az ütős pároshoz egyébként Neymarnak kellett jobban alkalmazkodni, ő volt az új, szupertehetséges srác, Messi még neki is más szint. Szerencsére a srác emberileg nagyon a helyén van, nem akar folyton a középpontban lenni és sztároltatni magát, azt teszi a pályán, ami a csapatnak jó. Imádom a játékát! 8)
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Chino
Llegenda del Barça

2014.11.24. 15:59:03

Az lenne szép, ha holnap ő döntené meg a BL-rekordot CR előtt. Minden esélye megvan rá. Pár napon belül két ilyen rekorddöntés. Az önbizalmának biztos jót tenne.
Amúgy nem tudom ki figyelte, de szombaton a középkezdésnél úgy mosolygott, ahogy elég rég láthattuk. Remélem visszatalál a helyes útra, habár a tavalyi szezonhoz képest már klasszisokkal jobb és látszik, hogy élvezi a focit. Egy-egy elrontott helyzetnél, passznál nem duzzog és sótlanul sétál visszafelé, hanem valami olyan van az arcára írva, hogy "nem baj, csináljuk, a következő bemegy". Lehet hogy túlmisztifikálom és olyat látok bele ami nincs, de nekem ez így tűnik.

Ráadásul már nem lesz rajta az a nyomás, hogy meg kell döntenie a rekordot. Remélem ez pozitív hatással lesz rá. Hál' Istennek Cruyff-nak nem lett igaza (eddig) miszerint két dudás nem fér meg egy csárdában, Neymarral félelmetes párost alkotnak.

Az pedig külön öröm, hogy egy ilyen meccsen döntötte meg a rekordot, otthon, egy erős ellenfél ellen.
Mondjuk egy 3:2-es verségnél nem tudom, hogyan jött volna le neki és a csapatnak. Biztos nem lett volna ilyen emlékezetes.
Forca Barca!!!!
mess2009
Director del Fútbol

2014.11.24. 08:27:08

ami a szurkolást illeti az egy érzelmi állapot. ahogy valaki nem szereti a mákos tésztát(pedig mások szerint az milyen jó!) ugyanúgy nem szeretem én ha CR. bármit jól csinál. (viszont ez nem jelenti azt, hogy bármit nem csinálhat jól)
Messi rekordjáról: így utólag nagyon jól látható amit előtte csak találgattunk : de mennyire, hogy érdekelte a dolog! ha pedig így van az is belátható, hogy mennyire hatással lehetett a teljesítményére!! innen a görcsös akarás, aztán a (átmeneti)kudarc, a kritikák....stb.
innen az a nyilvánvaló tény, hogy mennyire arra utaztak a társai (is!) hogy végre sikerüljön neki....
sok kritikát megfogalmaztunk, találgattunk, mert láttuk, hogy valami nem ok. de ezért szép a foci, ezért olyan zseni Leo hogy, ha kell, ha teheti , mindent cáfoljon, mindent vigyen....
így kerek a világ.
culinho
Capitá del Barça

2014.11.24. 08:16:53

Most néztem vissza a meccs utáni ünneplést, feltűnő, hogy a Bolha milyen zavarban volt. Ilyenkor látszik, hogy továbbra is egy normális srác, aki imád focizni és a mai napig nem tudja megszokni, ha 90.000 ember csak őt élteti.
Lenne, aki pólóját letépve, izmait villogtatva istenítettné magát hasonló szituációban. Messi emberibb és épp ezért szeretik annyian.

Emlékszem az első góljára: Dinho belöbbölte a labdát a védők mögé, Messi átemelt. A bíró les miatt lefújta, de pár perc múlva eljátszották újra, ezt már megadta.
Ekkoriban még Giuly játszott a jobb szélen, szimpatikus csávó volt, de minden meccsen azt vártam, hogy mikor hozzák már le, mikor jön a 17 éves srác, aki átszalad minden védelmen.

Bravo Leo, további sikerekben gazdag éveket Barcelonában!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.11.24. 00:04:38

http://interactius.ara.cat/messi/en" target="_blank

Palesz, szerintem neked különösen tetszeni fog ez az oldal, de a többieknek is csak ajánlani tudom.
Alfa
Entrenador del Barça

2014.11.23. 20:41:28

https://www.youtube.com/watch?v=U14ewK8OBCM
elég rossz a videó minősége viszont ezt a kommentátort imádom 8) Gundel tanulhatna tőle :D
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Boixos
Llegenda del Barça

2014.11.23. 17:49:54

dzsihádnak, csak egy uccsó.
sajnálom, h kiborultál, csak örültem, h a mostani, valamivel szolídabb messi-időszakban végre történt olyasmi, amiben ő a legjobb. barcelona szurkolóként (nem 2000 óta), ez sztem érthető.
mivel vizuális típus vagyok, beugrott a legnagyobb mostani riválisa arca amikor lát egy messi-ünneplést és ennek is örültem. nem szándékoztam erkölcsi vitát kreálni ebből, egyszerűen szeretem a barcelonát és az alkalmazottjait, a madridot és az odavalókat meg nem.
tök fölösleges ebből messzemenő következtetéseket levonnod, pláne, h egyébként sem fogunk egymással egyetérteni, csak a problémákat gerjeszted itt az igasságosizomtiborkodásoddal.
mégegyszer sajnálom, h ennek a részese voltam.
ennyi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Normandia
Director del Fútbol

2014.11.23. 17:36:12

Könyörgöm hagyjuk már a CR-t békén, ez a Messi topic. Mi a fenét foglalkozunk vele? Nem veszitek észre, hogy csak rombolják ezt az egészet a felesleges hasonlítgatásokkal és beírásokkal.
Tény:
Messi megdöntötte Zarra rekordját, pont. Gratula neki és várom, hogy a BL csúcsot mikor fogja túlszárnyalni.

Annak örüljünk, hogy remélhetőleg megtalálta a góllövő cipőjét.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Chino
Llegenda del Barça

2014.11.23. 16:46:06

dzsihad írta: Boixos: Te is tudod,hogy a hozzászólásom nagy részben neked(vagy a magadfajtához) szólt és nem annak aki feltette a kérdést... A legnagyobb gond továbbra is,hogy sokan erkölcsi vitát csináltok a labdarúgásból.Aki Messi-nek szurkol az csak jó ember lehet mert ő szerény tele jó tulajdonsággal,aki meg Cé-t látja jobbnak az egy rossz ember mert CR csúnya és gonosz és beképzelt...
Na ez a gond. Látod te is leírod ezt. Nem akarok senkit megbántani és Barca-szurkoló vs Real szurkoló vitát indítani, de senki sem állítja, hogy Messi szent stb.
Csak sajnos én nálatok azt látom, hogy van egy önjelölt próféta, akinek ez a fixa ideaja és ezt elindítja, rengetegen pedig egyből vakon követik.
Van aki számára Messi a valaha volt legjobb játékos. Nálatok ugyanez Cr-el. Személy szerint nálam Rivaldonak egyik se köthetné a cipőjét, kis túlzással élve persze. De mondjuk Ronaldinhot is mondhatnám csak azok közül akiket láttam. (amúgy meg, természetesen teljesen szubjektíven, Neymar két múlva szerintem már túl fogja szárnyalni mindkettőjüket)
És te lehet, hogy nem látod antikrisztusnak Messit és ez így helyes, de sajnos sok más szurkoló igen. Ezért nem lehet egyik szurkolótáborról sem elmondani, hogy jobb vagy rosszabb.
Jelenleg mondjuk én Cr-t egy jobb formában lévő játékosnak tartom és abban rohadtul nincs igazad, hogy nem ismerjük el. Csak felteszem nem olvasgatod rendszeresen a fórumot, ami nyilván érthető, de akkor ne állíts valótlant, ne adj ki nem mondott szavakat mások szájába
És igen van aki túlzásba esik az egészséges rivalizáláson túl pedig sajnos megesik. A túlnyomó többség nem ért vele egyet, de ez van, itt is ott is megesik.

De, hogy ne legyen off.
Először is grat Messinek a rekordhoz, tényleg emberfeletti amit véghez, kíváncsi vagyok hol fog megállni, ha itt befejezi pályafutását.
Az külön tetszett, hogy egy olyan Messit láttunk, aki nagyon akar és küzd. A saját tizenhatosunkig vissza jött szerelni. Ráadásul kezdi megszokni ezt az új pozíciót, sokkal többet van szélen, több teret engedve Suareznek. LE végre meghúzta ezt, mert eddig nem nagyon tudták/merték az előző edzők.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.23. 14:54:01

és íme, az összes gólja

https://www.youtube.com/watch?v=IYpt0AtWcVI" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
dzsihad
Barça C

2014.11.23. 13:25:20

Cseri írta:Érdekesek a madridisták, tizen valahány év után leesett nekik a bl és itt huszárkodnak,jelzem még nem védték meg a címet.Érdekes lelkivilága lehet annak a "szurkolónak" is,aki bevallja,hogy utálja a rivális csapatot,én speciel sosem drukkolnék olyan csapatnak,amely egy fasiszta diktátor kegyeltje volt...de ez nem utálat, ettől még a habcsókok a világ egyik legnagyobb klubja.Messi rekord kapcsán Crezni, meg hát, sajátos...
Csak a tisztánlátás végett, a Barcelona első és második BL győzelme között 14 év telt el.A Bayern negyedik és ötödik győzelme között 12 év, benne 2 bukott döntővel és az egyik hazai pályán.(itt 92ig nem vagy hajlandó visszatekinteni a múltba)

A bajnokok ligája címvédés, meg nem realitás.Az egy opció,egy lehetőség.Idén amit elvárok a csapatomtól a realitás talaján maradva az a bajnoki cím meg egy bl elődöntő(onnan meg bármi lehet).

Nyilván nem vagy álszent amikor felettem és a lelkivilágom felett ítélkezel mert nyíltan kimondom ,hogy nem csipázom kedvenc klubodat, de te burkoltan,fasiszta diktátorozol amikor a Real Madridról van szó és a végére odahánysz egy:"de ez nem utálat" szlogent.(de itt természetesen hajlandó vagy az 50es évekig visszatekinteni a múltba :D )

Boixos: Te is tudod,hogy a hozzászólásom nagy részben neked(vagy a magadfajtához) szólt és nem annak aki feltette a kérdést... A legnagyobb gond továbbra is,hogy sokan erkölcsi vitát csináltok a labdarúgásból.Aki Messi-nek szurkol az csak jó ember lehet mert ő szerény tele jó tulajdonsággal,aki meg Cé-t látja jobbnak az egy rossz ember mert CR csúnya és gonosz és beképzelt... Én 2 focistát látok tele jó és rossz tulajdonságokkal,nem gondolom Messit az antikrisztusnak mert belebikázta a Bernabeu közönségébe a labdát, szimplán emberből van és csinál marhaságokat,ugyanez igaz Cére is. Csak míg a Madridizmus többségének mindamellett,hogy CR-t legendaként kezelik(ami jár is neki) eszébe nem jut előhozni a valahavolt legjobb dumát, addig nálatok a többség olyan marhaságokkal áll elő ,hogy Messi a Bestever ami abszúrd annak tudatában,hogy 80%otok vagy 2009ben vagy 2005-06ban csatlakozott a klubhoz.Én 2000ben kezdtem el focit nézni,a legjobb focista akit 15 év alatt láttam a brazil Ronaldo volt mégsem beszélek olyan blődségeket,hogy Bestever mert amellett,hogy ezt nehéz eldönteni csúnyán lemaradtam 100 évnyi labdarúgásról...

Összességében a "kisebbségi komplexuson" akadtam fenn.El nem tudom képzelni mely párhuzamos univerzumban kéne egy Real Madrid szurkolónak vergődnie veletek szemben(főleg most,de összességében sincs semmi ok erre,rossz időszakai minden klubnak vannak ti ezzel mostanában ismerkedtek meg)...

Elnézést,hogy belezavartam a töménytelen GOD,meg BESTEVER hozzászólásba. :D Messinek meg tényleg grat,szép rekord, meg tegnap jól is tolta. =D>
messideco
Presidente del Barça

2014.11.23. 11:55:33

Pontosan v.e.b.

253 gól. Ennyit elég is írni. 8)
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.23. 11:48:39

a szerénysége csak a média elferdítése. emlékszel még azokra az időkre, amikor arbeola terhes nőjét verte a parkolóházban vérben forgó szemekkel meg habzó szájjal? az az igazi messi.

amúgy is tudjuk, hogy a gonosz média leosztotta a szerepeket: messi good boy, ronaldo badboy. az a rohadt sajtó tehet mindig mindenről.

annyira szánalmasan kapálóznak ilyen esetekben h valami félelmetes. itt jobb esetben van 2-3 ember aki folyamatosan fikázza a madridot, odaát, meg színre lép a két vezér és nekilódul egyből mindenki bégetésbe kezd...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2014.11.23. 13:36:43-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tivornya
Capitá del Barça

2014.11.23. 11:30:04

Gratulálok Leonak az újabb rekord megdöntéséhez!
Amilyen szerényen beszélt erről, annál inkább mást mutat a valóság, hisz R10 is a hátára vette, mikor az 1. gólját lőtte(ilyen jelenetet nem csak a Barca, de a többi topklub ifjú góllövője sem mondhat el magáról). Sokan tudták(tudtuk, éreztük), hogy hatalmas játékos lesz, az újabb és újabb rekordok nem is okoznak meglepetést, csak megerősítést a hitünkben :P :D
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.23. 11:24:49

gratulálok a kisgyereknek, ügyes volt, csak így tovább. még 5-6 évig megrúgja a maga évenkénti 20 gólját, olyan rekordot állít fel, amit soha senki nem fog megdönteni...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.11.23. 10:26:32

Végre megéltük, gratulálok neki a rekordhoz.

off: lehetne kérni, hogy a linkek mindenki számára elérhető Youtube vagy más linkek legyenek?
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése