Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Erxy
Entrenador del Barça

2014.10.26. 16:56:54

hajnesz írta:Örülök,hogy egyesek még mindig az edzőben látják a hibát,Messiben meg nem. Roura( ),Tata,Enrique. Három edző,egyik sem volt képes motiválni Messit egy szezonon át. Kérdem én,akkor az edző a hibás?
Messi motiválatlan lenne ebben a szezonban? ez nekem új.
tegnap 3-1 után az egész csapat feladta amúgy.
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2014.10.26. 16:55:40

hajnesz írta:Örülök,hogy egyesek még mindig az edzőben látják a hibát,Messiben meg nem. Roura( :twisted: ),Tata,Enrique. Három edző,egyik sem volt képes motiválni Messit egy szezonon át. Kérdem én,akkor az edző a hibás?
Nem akarom az ő nyakába varni a tegnapi vereséget,de azért tőle sokkal többet vártam. Legyünk őszinték. Ő az egyedüli játékos a keretben,akinek csak akkor kell védekeznie amikor kedve tartja,igy igenis elvárom tőle,hogy ha helyzetbe kerül lőjje be,vagy húzza meg a váratlant(végülis elég váratlan volt,hogy mellélőtte,de nem erre gondolok). 2-0ról nem lett volna visszaút, de mégegyszer leirom,hogy nem teszem meg fő felelősnek a vereségért,mert Benzemának is volt egy nagy helyzete az elején. Egyszerüen csak több kell tőle.
Mentségére legyen mondva, bár ez lehet kritika is, hogy összesen 2 helyzete volt. Az egyik kb Neymar góljának távolságából eleresztett lövés, amit abszolvált a kapus, a másik volt a kihagyhatatlan, Suarez beadásából. Ennyi és nem több. :(
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
hajnesz
Entrenador del Barça

2014.10.26. 16:48:31

Örülök,hogy egyesek még mindig az edzőben látják a hibát,Messiben meg nem. Roura( :twisted: ),Tata,Enrique. Három edző,egyik sem volt képes motiválni Messit egy szezonon át. Kérdem én,akkor az edző a hibás?
Nem akarom az ő nyakába varni a tegnapi vereséget,de azért tőle sokkal többet vártam. Legyünk őszinték. Ő az egyedüli játékos a keretben,akinek csak akkor kell védekeznie amikor kedve tartja,igy igenis elvárom tőle,hogy ha helyzetbe kerül lőjje be,vagy húzza meg a váratlant(végülis elég váratlan volt,hogy mellélőtte,de nem erre gondolok). 2-0ról nem lett volna visszaút, de mégegyszer leirom,hogy nem teszem meg fő felelősnek a vereségért,mert Benzemának is volt egy nagy helyzete az elején. Egyszerüen csak több kell tőle.
mess2009
Director del Fútbol

2014.10.26. 08:54:03

a fejétől bűzlika......,nem Messsit okolom, hanem LE.-t! ez az ember gyenge egy világsztárhoz, gyenge a Barcelonához!
az egy dolog, hogy egy jó képességű játékos több helyen is játszhat, de az már nem, hogy ott ahol éppen akar!? LE. ha nem mondja meg Messinek hogy mit és hol kell játszania akkor nem való edzőnek. Messi hol túlságosan távol, hol túlságosan a betömörül védelem gyűrűjében vergődik és ez mégegyszer mondom: nem az ő hibája.
kedvetlenség: évek óta figyelem, a mostano meccs előőt(is) konkrétan leírtam, ha a meccs elején nem jön össze neki a gól és folyamatosan gyötrik, egy idő után feladja! ez nem új jelenség nála.
van persze új dolog is -sajnos - bizony veszített a gyorsaságából, a koncentrációs képességéből és ezáltal a hatékonyságából is! és ez ismét az edzőre mutat!! ha már nem minden lövése gól több lehetőséget kell adni neki, úgy kell játszatni, hogy erre módja legyen, és nyilván lelkileg is rá kellene tréningezni erre az új helyzetre. (ne adja fel olyan könnyen)
még csak annyit hogy ez a gól rekord körüli média hajcíhő önmagában is elég , hogy valaki görcsösen reagáljon és lehet hogy ezt (is) láttuk tegnap.
Normandia
Director del Fútbol

2014.10.26. 08:33:39

Nem teszem meg én sem bűnbaknak, de a kedvetlensége az nagyon idegesít. Ok, hogy daráló meg minden, de azért ettől többet vártam tőle. A második félidőben szinte momentuma sem volt, ennyi pontatlan labdája sem volt már régen. Aggódom, mert ez a tegnapi másodikfélideji játéka olyan volt mint a tavaszi. Sétálgatás, semmi bevállalás, hihetetlenül rossz elképzelések és passzok. Remélem nem lesz tartós, bár ha egy klasico nem dobja fel, akkor micsoda. Nyilván a meccs nem rajta ment el, de azért sem tett sokat, hogy visszahozza játékba a Barcát. Annak ellenére írom ezt, hogay kevesen elfogultabbak vele szemben, mint én.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Samper
Director del Fútbol

2014.10.26. 03:28:01

Örülök, hogy nem mindenki Messit teszi meg bűnbaknak, de tény, hogy ha mostani bajnoki átlagformáját tudta volna hozni a Classicon, akkor egy másik meccset láttunk volna. Ha ő rossz napot fog ki, akkor kiderül, hogy a középpályán most nincs vezéregyéniség. akár olyan se, int Cesc volt. Xavi - Iniestaban már nincs ennyi, Rakitic meg nem ezt a szerepet kapta. SR-nek a csapat közelében se szabadna lenni. Persze egy jobb napot kifogó Messi képes mindezt elfedni.
danianevem
Entrenador del Barça

2014.10.25. 20:42:34

A meccs utolsó harmadában talán ő volt a leghitevesztettebb. Ez pedig nagyon nincs rendben. Nem várja el tőle az ember, hogy vállára vegye a csapatot mentálisan - erre vannak más játékosok a csapaton belül-, de igenis küzdjön amíg pályán van. Harcoljon meg a labdákért, ha másért nem legalább a rekordért...
actommy
Barça C

2014.10.25. 00:48:46

Sziasztok,

Van négy jegyem a Barcelona - Celta meccsre jövő szombatra, amelyre időpontáthelyezés miatt nem tudunk elmenni. Szeretném eladni valakinek, akár 25% kedvezménnyel is, az eredeti ár 41,5 EUR. Ha érdekel kérlek itt jelentkezz: actommy@gmail.com

Köszi!
Erxy
Entrenador del Barça

2014.10.24. 22:45:18

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... el-4501587" target="_blank

Kun a könyvében ír Messiről is. :D
Kép
P.G.D.
Barça B

2014.10.23. 22:11:12

Az a vicces, hogy lassan a Barca szurkolók jobban izgulnak és ellenzik az ünneplést, mint a Madridisták. Ráadásul fölöslegesen,Messi mostani formájában és Enrique illetve a csapat idei arcát nézve szinte kizártnak tartom hogy Messi 2t vágjon a Bernabeuban. Persze ő Messi tőle minden kitellik(pláne ha rúghat 2 tizit mint a múltkor) de szinte lehetetlen. Ismerve a Madridot kb a takarítónő meg a parkolóőr is őt fogja fogni, így nem lesz könnyű dolga.
Ha azonban mégis sikerül akkor meg igenis ünnepeljék meg. Az elmúlt évek áskálódása,undorító beszólásai és momentumai után(tudom a Barcánál is voltak rossz momentumok) egy ilyen kis fricska jól jönne.Én magam őszintén szólva magas ívben tojok rá, hogy a madridisták csak jobban fogják utálni Leot meg a Barcát. Nagyobb bajom sose legyen :D.
Magamat nyugodt embernek tartom, félénk típus vagyok - Luis Suárez. :)
No Bajner,No Party!
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2014.10.23. 19:00:30

Ha meglövi a két gólját, akkor szerintem le kellene fújni a meccset, hogy nyugodtan tudjanak bulizni a srácok! Természetesen a 3 pont minket illetne a mérkőzés állásától függetlenül.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.10.23. 18:25:01

csak aztán nehogy az legyen, hogy majd a gólvonalról is visszapasszolunk csak hogy messi rúgja a gólt :D :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.10.23. 18:15:56

Iniesta nyilatkozata a rekorddal kapcsolatban amire a Real ellen esély is van:

- Furcsának találnám megállítani a játékot emiatt. De mindenképp szeretném, ha sikerülne neki a csúcsdöntés, az egyben akkora erőt adna a csapatunknak, hogy akár el is dönthetné a mérkőzést a mi javunkra. Ez egy olyan egyedülálló rekord, amit nem biztos, hogy utána bárki meg tudna ismételni .
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Chino
Llegenda del Barça

2014.10.23. 17:44:51

Nem hiszem, hogy tovább kellene szítani az indulatokat. Ha itthon játszanánk az más lenne, de a Bernabeu-ban nem ugyanaz a helyzet. Így is nagyon feszült a két csapat és a két szurkolótábor közti kapcsolat.
Játsszuk le a meccset, nyerjünk aztán lehet itthon ünnepelni. Ráadásul könnyen visszájára is fordulhat a helyzet. Ha megdönti a rekordot, de mégis a Real vezet nem venné ki jól magát.
Forca Barca!!!!
Leon
Director del Fútbol

2014.10.23. 16:43:52

shutterisland írta:én remélem, hogy csak akkor dönti meg a rekordot, ha pontot is szerzünk, máskülönben inkább majd a következő, hazai bajnokin lenne jó.
elég fájó lenne tényleg 4-2-nél "ünnepelni", körbe röhögne minket a világ.

maga az ünneplés pedig szerintem is felesleges, max mondják be a bemondóba, meccs után kapjon egy oklevelet azt kész.
Vagy a La liga aranylabdáját,h már a VB-n is kapott!Ha kifogytak belőle akkor majd CR odaadja az egyik aranybogyeszát kárpótlásul! :mrgreen:

Egyébként tényleg elég hülyén venné ki magát ha ott meccs közben -állástól függetlenül- menne az ünneplés.Szerintem csak annyit kéne tenni,hogy a kivetítőn kiírnák,hogy meg van a rekord mint amikor a Camp Nouban ő lett a Barca legeredményesebb játékosa! :)

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
shutterisland
Director del Fútbol

2014.10.23. 16:26:09

én remélem, hogy csak akkor dönti meg a rekordot, ha pontot is szerzünk, máskülönben inkább majd a következő, hazai bajnokin lenne jó.
elég fájó lenne tényleg 4-2-nél "ünnepelni", körbe röhögne minket a világ.

maga az ünneplés pedig szerintem is felesleges, max mondják be a bemondóba, meccs után kapjon egy oklevelet azt kész.
roby122
Entrenador del Barça

2014.10.23. 13:50:54

bujna írta:Csinálhatnak akár tűzijátékot is Messi ünneplésére, de kérdem én, mi van akkor ha ez ne adj isten 3-nullás madridi vezetésnél történik? Van olyan Barca drukker aki a rekordnak szívből fog örülni?
Az , hogy mi nem örülünk/nem örülünk neki az csak egy dolog , de hogy Messinek milyen kedve lesz , az már más kérdés. Szerintem olyan érzése lehet majd , mint amikor a VB aranylabdát megkapta , ott állt mint egy szerencsétlenség , lehajtott fejjel. Bár ne is beszéljünk erről , mert nyerni megyünk Madridba. =D>
Leon
Director del Fútbol

2014.10.23. 11:54:56

bujna írta:Csinálhatnak akár tűzijátékot is Messi ünneplésére, de kérdem én, mi van akkor ha ez ne adj isten 3-nullás madridi vezetésnél történik? Van olyan Barca drukker aki a rekordnak szívből fog örülni?
Ha 11esből szerzi Messi akkor igen! :mrgreen:

L4wandowski

Grácies Messi!
bujna
Barça B

2014.10.23. 11:19:56

Csinálhatnak akár tűzijátékot is Messi ünneplésére, de kérdem én, mi van akkor ha ez ne adj isten 3-nullás madridi vezetésnél történik? Van olyan Barca drukker aki a rekordnak szívből fog örülni?
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.10.22. 22:27:04

palesz77 írta:Ja ezt nem neked szántam, értettem, hogy te hogy értetted, én azon akadok ki, hogy ilyen elmebeteg ötlet kinek jut eszébe.. A hab a tortán még az lenne, ha bemutatnák az összes Realnak lőtt gólját is közbe. :roll:
Nem is neked szántam, csak eszembe jutott, hogy nem írtam le, mit értek ünneplés címszó alatt. :mrgreen:
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.10.22. 22:20:53

ZBarca írta:Akkor most tisztára mosom magamat; ünneplés szó alatt a mikrofonos bemondást értettem.
Ja ezt nem neked szántam, értettem, hogy te hogy értetted, én azon akadok ki, hogy ilyen elmebeteg ötlet kinek jut eszébe.. A hab a tortán még az lenne, ha bemutatnák az összes Realnak lőtt gólját is közbe. :roll:
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.10.22. 22:12:00

Akkor most tisztára mosom magamat; ünneplés szó alatt a mikrofonos bemondást értettem.
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2014.10.22. 22:11:02

MessiNeymarSuarez írta: sokszor haláluk kívánása .
Ezt már leírtad párszor. Sok cifrát írnak, engem is idegesít, de ilyet nem láttam. Leírhatnád privátban, hogy mikor, és ki.
Sajnos sokan csinálják mindkét oldalon, hogy visszamennek a sajátjukra, és olyanokat írnak, amik nem is hangzottak el, vagy teljesen kiforgatják az eredetit.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2014.10.22. 21:56:19

Amúgy érdekes, hogy például a mai meccsen is a mindenki Ronaldotol elnézést kér folyamatosan ha valamit nem tökéletesen csinál, és Messi van beállítva zsarnoknak a sajtó meg egyes realosok által :mrgreen:
Érdekes, hogy például ilyeneket nem kap fel a sajtó,csak azt ha Messi nem megy le, vagy nem pacsizik rögtön az edzővel miután lement.

defender3: De, van az moderálva, csak annyi hogy a Barcásokat tiltják ki ha le "zselézik" Ronaldot, miközben éjjel-nappal megy a Barca játékosok nagyondurva szídása, sokszor haláluk kívánása meg egyéb ilyen kultúrált minősítése .
defender3
Entrenador del Barça

2014.10.22. 21:54:21

Néztem a madridi fórumot és ott sokkal többet kihoztak belőle, h ha esetleg megdönti a rekordot akkor lehet, h megállítják a meccset. Mennyire jó is lenne ha Madridban sikerülne megdönteni egy újabb rekordot :twisted: de nem örülnék annak ha meccs közbe lenne ünneplés, mert az mégjobban szítaná az indulatokat a 2 tábor között.

OFF: sajnos ahogy néztem kicsit rosszul van moderálva ott a fórum. Itt nehezen tudnám elképzelni az anyázásokat meg hasonlókat, aminek nagyon örülök, h az itteni fórumozók próbálnak normális hangnemben írni.
Válasz küldése