Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De ez nem magyarázza azt, amit MNS is írt, hogy valami nem klappol vele, és ezért nem ülnek már annyira a cselei..ZBarca írta:Szerintem meg csak megváltozott a játéka. Ma már több asszisztot oszt, mint régebben, de sajnos kevesebb gólt is lő.MessiNeymarSuarez írta:Kérdés, hogy ennek az oka fejben van, vagy fizikailag nem bírja.
Én arra tippelnék, hogy mentálisan van valami vele, elment a kedve stb, mert még csak 27 éves, a legjobb korba lép be.Remélem magára talál.
Ennek ellenére szerintem még egy jó ideig benne lesz a top 3-ban.
Szerintem meg csak megváltozott a játéka. Ma már több asszisztot oszt, mint régebben, de sajnos kevesebb gólt is lő.MessiNeymarSuarez írta:Kérdés, hogy ennek az oka fejben van, vagy fizikailag nem bírja.
Én arra tippelnék, hogy mentálisan van valami vele, elment a kedve stb, mert még csak 27 éves, a legjobb korba lép be.Remélem magára talál.
Kérdés, hogy ennek az oka fejben van, vagy fizikailag nem bírja.palesz77 írta:Nem csak szerinted, 3 oldallal ezelőtt már én is felvetettem ezt.nagyiibarca írta: csak nekem tűnik úgy, hogy kevesebb csel jön be neki, mint korábban?A robbanékonysága kicsit romlott, szerintem ez az oka. Manapság sokszor már az első ember meg tudja állítani, amire anno szinte sosem volt példa.. Persze a videóból látszik, hogy még most is vannak szólói - jobbak szerintem, mint tavaly -, de sokkal kevesebb jön már be neki a cselekből, mint anno.
palesz77 írta: Nem csak szerinted, 3 oldallal ezelőtt már én is felvetettem ezt.A robbanékonysága kicsit romlott, szerintem ez az oka. Manapság sokszor már az első ember meg tudja állítani, amire anno szinte sosem volt példa.. Persze a videóból látszik, hogy még most is vannak szólói - jobbak szerintem, mint tavaly -, de sokkal kevesebb jön már be neki a cselekből, mint anno.
Nem csak szerinted, 3 oldallal ezelőtt már én is felvetettem ezt.nagyiibarca írta: csak nekem tűnik úgy, hogy kevesebb csel jön be neki, mint korábban?
palesz77 írta:Lionel Messi ● Amazing Skills Show ● 2014-2015
hajnesz írta:Ezért irtam Tatát,és nem Tito-t. Ott alakult valami,de sosem tudjuk meg,hogy mi lett volna a végkifejlet.Gerd Müller rekordját biztos , hogy már Tito edzősködésének idején döntötte meg. És ha jól emlékszem 50 góllal ő lett a gólkirály ( de lehet , hogy csak 46-ott lőtt )
Ha nem gond csak ezt emeltem ki a hozzászólásodból . Tito-t valóban nem említetted meg de Rourát viszont igenhajnesz írta: Roura(),Tata,Enrique.
Ezért irtam Tatát,és nem Tito-t. Ott alakult valami,de sosem tudjuk meg,hogy mi lett volna a végkifejlet.Gerd Müller rekordját biztos , hogy már Tito edzősködésének idején döntötte meg. És ha jól emlékszem 50 góllal ő lett a gólkirály ( de lehet , hogy csak 46-ott lőtt )
Két élű ez a fegyver. Rásérül, vagy használhatatlanná válik, mint szombaton a második-félidőben.Leon írta:Messi 2012- 2013ban 50 bajnokit lőtt!![]()
Egyébként én "megértem" hogy játszatták ugyanis egy klasszikust "nem" lehet kihagyni!![]()
A vereséget nem lehet az ő nyakába varrni,ugyanis középpálya nélkül nehéz meccset nyerni...
Res írta:Emlékeim szerint utoljára a Bayern elleni odavágón voltak hasonló hírek. Mármint, hogy beinjekciózva játszott... Ott ugyebár jól kikaptunk. Szóval ha igaz a hír, akkor mindenki aki így döntött szégyellheti magát. Persze, hogy a játékos játszani akar, de az edzőnek, vagy az orvosnak kell, hogy legyen annyi esze, hogy kiálljon a játékosért akár a szponzorokkal, akár a szurkolókkal, (akár magával a játékossal) szemben.MQuC írta:...
Egyébként ezt a dolgot sosem fogom megérteni. Minek kell kockáztatni egy szaros meccs miatt egy hosszabb sérülést? Persze költői a kérdés.
Emlékeim szerint utoljára a Bayern elleni odavágón voltak hasonló hírek. Mármint, hogy beinjekciózva játszott... Ott ugyebár jól kikaptunk. Szóval ha igaz a hír, akkor mindenki aki így döntött szégyellheti magát. Persze, hogy a játékos játszani akar, de az edzőnek, vagy az orvosnak kell, hogy legyen annyi esze, hogy kiálljon a játékosért akár a szponzorokkal, akár a szurkolókkal, (akár magával a játékossal) szemben.MQuC írta:...
Egyébként ezt a dolgot sosem fogom megérteni. Minek kell kockáztatni egy szaros meccs miatt egy hosszabb sérülést? Persze költői a kérdés.
Gerd Müller rekordját biztos , hogy már Tito edzősködésének idején döntötte meg. És ha jól emlékszem 50 góllal ő lett a gólkirály ( de lehet , hogy csak 46-ott lőtt )hank1ee írta:Akkor még Pep volt az edző, de szerintem ez tök lényegtelen.Alfa írta: Roura és Tito nem tudta motiválni???? Végülis teljesen igazad van megdöntötte Gerd Müller rekordját 50 gólt rúgott csak a bajnokságban de egyébként teljesen motiválatlan volt egyszerűen förtelem rögtön el kellett volna adni...
Akkor még Pep volt az edző, de szerintem ez tök lényegtelen.Alfa írta: Roura és Tito nem tudta motiválni???? Végülis teljesen igazad van megdöntötte Gerd Müller rekordját 50 gólt rúgott csak a bajnokságban de egyébként teljesen motiválatlan volt egyszerűen förtelem rögtön el kellett volna adni...
Még az elsőfélidőben Ok, amit írsz, de a másodikban nagyon eltünt. Most olvastam, hogy bokasérüléssel játszott, nos ha ez igaz, akkor meg Lucso volt analfabéta, hogy játszatta a másodikfélidőben is.Alfa írta:Milyen érdekes , hogy eddig mindenki istenítette Messit de most ahogy jön egy rosszabb meccs hirtelen máris egy kis senki aki nem vezéralkat aki lesz@arja csapatot , motiválatlan és stb. Könyörgöm egy meccs után ne akarjuk már megint eladni.Roura és Tito nem tudat motiválnihajnesz írta:Örülök,hogy egyesek még mindig az edzőben látják a hibát,Messiben meg nem. Roura(),Tata,Enrique. Három edző,egyik sem volt képes motiválni Messit egy szezonon át. Kérdem én,akkor az edző a hibás?
Nem akarom az ő nyakába varni a tegnapi vereséget,de azért tőle sokkal többet vártam. Legyünk őszinték. Ő az egyedüli játékos a keretben,akinek csak akkor kell védekeznie amikor kedve tartja,igy igenis elvárom tőle,hogy ha helyzetbe kerül lőjje be,vagy húzza meg a váratlant(végülis elég váratlan volt,hogy mellélőtte,de nem erre gondolok). 2-0ról nem lett volna visszaút, de mégegyszer leirom,hogy nem teszem meg fő felelősnek a vereségért,mert Benzemának is volt egy nagy helyzete az elején. Egyszerüen csak több kell tőle.???? Végülis teljesen igazad van megdöntötte Gerd Müller rekordját 50 gólt rúgott csak a bajnokságban de egyébként teljesen motiválatlan volt egyszerűen förtelem rögtön el kellett volna adni...
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2372513 csak egy apró kis megjegyzés
Szerintem Messi egyáltalán nem játszott rosszul. Látszott , hogy hajtott , szerelt ( az elején talán egy kicsit túl hevesen is ) volt nem egy szólója is . De ha megnézitek a meccset nem volt olyan akivel összetudott volna játszani Neymar a gólja után olyan szinten eltűnt , hogy én azt hittem , hogy megunta és lement a pályáról de itt akár kiemelhetném a komplett középpályát is . Félreértés ne essék nem azt mondom , hogy Messi volt a legjobb de én nem nagyon láttam , hogy például neymar topicjában ekkora szidalom áradat lenne pedig semmivel sem játszott rosszabbul mint messi sőt szerintem rosszabb volt . Én azt hiszem rászolgált arra , hogy egy rosszabb meccs után ne legyen 2 oldalnyi( kicsit persze túlzok) szidalom a topicjában
Ez a mai világban nem ilyen egyszerű már szerintem. A szponzori nyomás hatalmas, többek között.MQuC írta: Minek kell kockáztatni egy szaros meccs miatt egy hosszabb sérülést? Persze költői a kérdés.
Roura és Tito nem tudat motiválnihajnesz írta:Örülök,hogy egyesek még mindig az edzőben látják a hibát,Messiben meg nem. Roura(),Tata,Enrique. Három edző,egyik sem volt képes motiválni Messit egy szezonon át. Kérdem én,akkor az edző a hibás?
Nem akarom az ő nyakába varni a tegnapi vereséget,de azért tőle sokkal többet vártam. Legyünk őszinték. Ő az egyedüli játékos a keretben,akinek csak akkor kell védekeznie amikor kedve tartja,igy igenis elvárom tőle,hogy ha helyzetbe kerül lőjje be,vagy húzza meg a váratlant(végülis elég váratlan volt,hogy mellélőtte,de nem erre gondolok). 2-0ról nem lett volna visszaút, de mégegyszer leirom,hogy nem teszem meg fő felelősnek a vereségért,mert Benzemának is volt egy nagy helyzete az elején. Egyszerüen csak több kell tőle.
Nagyon egyetértek ezzel, mármint hogy Masch-nak kellene a csapatkapitányi szalag. A VB-n sem a kapitányt hallgatták a játékosok a hosszabbításban, hanem Masch-ot. Ő erre nagyon alkalmas lenne még a Barcánál is.roby122 írta:danianevem írta:Ez nem menti fel Leot, főleg mivel -ahogy hajnesz is írta-, addigra már csak ő maradt a "nagyok" közül a pályán. Nem tudom, hogy a CR elleni párharcba unt-e bele, vagy csak elment a kedve addigra, de valami kell legyen e mögött.Erxy írta:tegnap 3-1 után az egész csapat feladta amúgy.
Idén még ez volt az első ilyen meccse, mindenesetre engem aggaszt...
Ez általában így szokott lenni , amint vesztésre áll a csapat , ő el akar tűnni a pályáról , ezt főleg nagy csapatoknál lehet észrevenni. Gondolom azért , mert ez rossz fényt vetít rá , vagy nem tudom. Pont , hogy neki lett volna Kutya kötelessége , felrázni a csapatot , ordítani() , és teperni mint az állat , de ehelyett a lehajtott fej szokásosan. Messinek sajnos nem való az a karszalag , méltó rá , mert megérdemli , csak fogalma sincs arról mit is jelent az , hogy az a karján van. Ezért is kellett volna Iniesta után Masch.nak adni azt a karszalagot.
Nincs vezére ennek a csapatnak. Amíg nincs vezére ennek a csapatnak , addig csak egy liga első hely lesz a cél. És ez még csak 1 probléma amit meg kéne oldani.
danianevem írta:Ez nem menti fel Leot, főleg mivel -ahogy hajnesz is írta-, addigra már csak ő maradt a "nagyok" közül a pályán. Nem tudom, hogy a CR elleni párharcba unt-e bele, vagy csak elment a kedve addigra, de valami kell legyen e mögött.Erxy írta:tegnap 3-1 után az egész csapat feladta amúgy.
Idén még ez volt az első ilyen meccse, mindenesetre engem aggaszt...