Josep Guardiola
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Sokan itt azt gondoljátok, hogy Pep szét akarja szedni a Barcát meg azokat elviszi akiket ő hívott ide. De szerintem sokan nem tudnak elvonatkoztatni attól, hogy ő Barca edző volt. Az az idő eljárt. Itt volt szép volt jó volt de ennyi. Ő most egy teljesen más közegben van/lesz, teljesen más emberekkel. Van a Barcelona meg van a Bayern. Mért gondolja mindenki azt, hogy a Barca játékosaival fogja megtölteni a Bayern keretét? Világszinvonalú egyrészt a német utánpótlás másrészt nem hiszem hogy nagyon jó szemmel néznék a bajor szurkolók, hogy katalánok vagy legalább is spanyolokkal töltené meg a mindig is német( legalább is főként ) csapatot.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Mivel már pár éve nem követem olyan szinten a többi bajnokságot és a nagyobb csapatok meccseit, mint régen, így a Bayernről se tudok már kb semmit.
Ma viszont gondolkoztam, hogy kiket vihetne magával Pep az új csapatába. A régi "emberei" közül 3 jutott eszembe a felnőtt keretből. 2 még most is aktív játékos (Villa vagy Sanchez) és egy exbarcás (Keita).
Biztos lesz valamiféle takarítás ott is, mint amilyen volt nálunk 2008 nyarán. Ebből kiindulva arra gondolok, hogy Robben tuti lép, és az ő helyén, valamelyik pár sorral fentebb említett csatárunkat el tudnám ott képzelni.
Akit valószínűbbnek tartok az Sanchez. Ő még fiatal, akár benne is lehetne a jövő Bayernjében. A Barcában nyújtott rapszodikus teljesítménye miatt, már lassan nem is bánnám, ha más csapatban próbálkozna. Villa már lassan kiöregszik, nem biztos, hogy neki egy másik top csapathoz kellene mennie.
Várom már nagyon a következő évet, biztosan le fogok ülni pár BM meccs elé! Kíváncsi vagyok, mit tud alkotni Pep. Remélem ott is maradandót!
Ma viszont gondolkoztam, hogy kiket vihetne magával Pep az új csapatába. A régi "emberei" közül 3 jutott eszembe a felnőtt keretből. 2 még most is aktív játékos (Villa vagy Sanchez) és egy exbarcás (Keita).
Biztos lesz valamiféle takarítás ott is, mint amilyen volt nálunk 2008 nyarán. Ebből kiindulva arra gondolok, hogy Robben tuti lép, és az ő helyén, valamelyik pár sorral fentebb említett csatárunkat el tudnám ott képzelni.
Akit valószínűbbnek tartok az Sanchez. Ő még fiatal, akár benne is lehetne a jövő Bayernjében. A Barcában nyújtott rapszodikus teljesítménye miatt, már lassan nem is bánnám, ha más csapatban próbálkozna. Villa már lassan kiöregszik, nem biztos, hogy neki egy másik top csapathoz kellene mennie.
Várom már nagyon a következő évet, biztosan le fogok ülni pár BM meccs elé! Kíváncsi vagyok, mit tud alkotni Pep. Remélem ott is maradandót!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cali 2013.01.17. 20:02:41-kor.
Robben lesz az új fals 9-es Münchenben, Gomez pedig megy a Milanba.
- Capon
- Llegenda del Barça
Hát szerintem is Robben napjai meg vannak számlálva. Nem hinném, hogy együtt akar majd vele dolgozni akár egy percig is.Deus írta:Nagy összegekben fogadok, hogy Robbent kirakja Pep.S.Agüero írta:Kíváncsi vagyok kiket takarít el onnan. Szerintem az ilyen Robben féléknek kampec lesz ott, vagy megjavulnak vagy tipli.
Nem hiszem, hogy a nagy csapatból vinne el játékosokat főleg nem meghatározóakat, de a Barca B-ben akár előszeretettel kotorászhat.
Mondjuk most kifejezetten jó a német utánpótlás így lehet nem lesz szüksége senkire a B-ből.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Én úgy vagyok vele, hogy ha már edző lesz valahol, akkor az legyen a Bayern. Nem közvetlen rivális, nem utált csapat, stb-stb. Sok sikert neki!
Azért ezt talán mégsem kéne.Barcaman14 írta:...De ha esetleg megnyerik idén a BL-t...

Segítsünk Pep-nek abban, h ne a legmagasabb lécet kelljen átugrania első évében, és egyébként is spóroljon csak Münchenben a BL győzelmekkel.
Nem is tudom hova tenni ezt a Bayernt, már hogy oda "igazolt". Münchenben azért tudnak tárgyalni, pár csapatot beelőztek, nagyon szimpatikus és vélhetően sikeres üzleti modell működik náluk.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Van pár hónapja kigondolni a következő idényt, kitalálni a legütősebb tervet és ismerve Pep kvalitásait ez sikerülni is fog.
A salátástál idén szinte garantált a bajoroknak, a kupában is állnak még, bár ott a Dortmund a következő ellenfél. De ha esetleg megnyerik idén a BL-t, akkor nagyon magasan lesz a léc és nagyon nehéz lesz megugrani Pepnek. Persze számára megoldható, de nagyon nehéz feladat lesz.
Eddig is csíptem a Bundesligát, de Pep még inkább érdekessé teszi majd minden szempontból. Merem remélni, hogy jövőre is az Eurosport 2 adja!
A salátástál idén szinte garantált a bajoroknak, a kupában is állnak még, bár ott a Dortmund a következő ellenfél. De ha esetleg megnyerik idén a BL-t, akkor nagyon magasan lesz a léc és nagyon nehéz lesz megugrani Pepnek. Persze számára megoldható, de nagyon nehéz feladat lesz.
Eddig is csíptem a Bundesligát, de Pep még inkább érdekessé teszi majd minden szempontból. Merem remélni, hogy jövőre is az Eurosport 2 adja!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Barca - Bayern:
A két "labdaéhes" csapat. Kettejük párharcából az jönne ki győztesen aki jobban tudja a tiki-takát azaz a labdát megtartani. 1 év alatt Pep nem fog olyan focit csinálni mint itt Barcelonában, mert ott nincs olyan generáció a középpályán (Busquets Xavi Ini Fabre), másrészt meg ezt a mi fiaink kiskoruk óta nyomatják és még így is akad hiba a gépezetbe, nemhogy egy év alatt.
Emelett szerintem Pep nem konkrétan ugyanazt akarja játszani mint a Barcával mert ott nincs Messi. 4 évből 3ba rá volt kijátszva minden. Az első évben mikor tényleg 4-3-3ba játszottunk akkor volt három igazi csatárunk. Szerintem valami hasonlót képzel el ő is oda. Butaság is lenne megpróbálni a Barca féle játékot (mármint amit ma 2013-ba játszik a csapat, a labdatartósdi oké.), de szerintem ezt tudja ő is.
Ha pedig a Barca jönne ki jobban a labdatartásból akkor Pepnek csakis a kontra lenne az esélye, azt még nem láttuk tőle, hogy csinálja a kontrázós csapatot. De biztos szüksége lesz rá.
A két "labdaéhes" csapat. Kettejük párharcából az jönne ki győztesen aki jobban tudja a tiki-takát azaz a labdát megtartani. 1 év alatt Pep nem fog olyan focit csinálni mint itt Barcelonában, mert ott nincs olyan generáció a középpályán (Busquets Xavi Ini Fabre), másrészt meg ezt a mi fiaink kiskoruk óta nyomatják és még így is akad hiba a gépezetbe, nemhogy egy év alatt.
Emelett szerintem Pep nem konkrétan ugyanazt akarja játszani mint a Barcával mert ott nincs Messi. 4 évből 3ba rá volt kijátszva minden. Az első évben mikor tényleg 4-3-3ba játszottunk akkor volt három igazi csatárunk. Szerintem valami hasonlót képzel el ő is oda. Butaság is lenne megpróbálni a Barca féle játékot (mármint amit ma 2013-ba játszik a csapat, a labdatartósdi oké.), de szerintem ezt tudja ő is.
Ha pedig a Barca jönne ki jobban a labdatartásból akkor Pepnek csakis a kontra lenne az esélye, azt még nem láttuk tőle, hogy csinálja a kontrázós csapatot. De biztos szüksége lesz rá.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
-
- Jugador d'estrella
Amúgy meg ide a rozsdás bököt, hogy jövőre a BL-ben összehoznak egy Barca-Bayernt a nyolcaddöntőkbe, vagy a negyeddöntőkbe.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
Csak én vagyok iszonyat "csalódott" amiatt, hogy más csapatnál lesz edző pep? Oké, teljesen érthető, hogy nem csak egy csapatból áll a karrierje, de mégis baromira rossz érzés már a tudat is, hogy lehet, hogy más klubnál fog sikereket elérni és hódítani a futballjával a MI edzőnk. Mert ő ezután a csodálatos 4 év után örökre a "mi" edzőnk marad számomra.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
-
- Jugador del Barça
A poszt írója szépen odapörkölt ezzel az írással a AntiPepfanatikusoknak...
Amúgy iszonyat fura a gondolat, hogy összejöhet egy Barca-Bayern találkozó a jövőben...avagy Pep VS Tito...
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
Nem feltétlenül kell vitákra gondolni, lehet, hogy csak klubot szeretett volna vAltani, de nem akart egyből mert mindenki átkozná ezért várt kicsit. Az egy éves szerződés hosszabbítás szerintem csak azért volt , mert nem szerette volna ha a Barca elindul a lejtőn, hogy ő legyen a hibás. Így egy gyengébb év végén mehetett volna.Ronaldinho&Barca írta:Hasonlóra gondolok én is, illetve talán még a felsőbb vezetéssel voltak nézet eltérései, nem egyeztek meg a gondolataik, ezt sose fogjuk már megtudni. Mert ahogy a mondás tartja, van az a pénz, amiért korpás a hajam. Aztán lehet az amit Te mondasz, örök titokcsababarca írta: Az egy óriási kamu volt, hogy elfáradt,maszlag,semmi több. valami más volt a háttérben,talán érezte,hogy nem fogja tudni motiválni a játékosokat,és ezért váltott.
Viszont gratulálok és sok sikert az új csapatához, jól választott!
Hajrá Pep!
-
- aka Game90
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Llegenda del Barça
Barcaman14 írta: Ebben pedig van valami:
Egy dolog viszont problémát jelenthet Guardiolának, kíváncsi vagyok, mikét tud együtt működni a felette dolgozókkal. A sportigazgatóra, Matthias Sammerre, az alelnökre, Karl-Heinz Rummeniggére és az elnökre, Uli Hoenessre gondolok. Nem beszélve Franz Beckenbauerről. Guardiolának nehéz lesz kezelni mindannyiukat, mert valamennyien másképp gondolkoznak és eltérő véleményt alkotnak, mint ő.-Schuster
nem tudom, mennyire van realitása az örök meg-nem-értett-zseni suszter meglátásának. a fent említett emberek, gondolom, jól megfontolt döntése volt pep szerződtetése és nyilván tisztában vannak vele, h kit, milyen eredményekkel, háttérrel visznek a csapatukhoz. nem szabó géza fog érkezni a megyekettőből. a németeknél egyébként sincs nagy hagyománya a - spanyolországban mondjuk megszokott -, "vezérkarbeleugatmindenbe" és az "elnökrakjaösszeabrigádot" jellegű megoldásoknak.
nem lesz ebből probléma.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ugyanazt a játékot nyilván nem fogja tudni megvalósítani mint nálunk. Akármilyen játékosokat is fog igazolni vagy küld el, ez lehetetlen. Persze lehet, hogy ugyanerre az alapra fog építkezni, de szerintem ő is tudja, hogy valami újat kell kitalálni, valami olyat ami tökéletesen fekszik a Bayernnek.
Ezenkívül nyilván ott is az lesz az alapelv, hogy a játékosok maximálisan megbízzanak benne és valamilyen szinten rendeljék alá magukat a csapatnak. Így valószínűleg lesz 1-2 távozó, ahogy itt is volt.
Egyébként nem lennék meglepve, ha Pep odacsábítani Keitát. Nagy kedvence volt mindig is, a Bayern pedig ha jól tudom korábban is kiszemelte magának.
Ebben pedig van valami:
Egy dolog viszont problémát jelenthet Guardiolának, kíváncsi vagyok, mikét tud együtt működni a felette dolgozókkal. A sportigazgatóra, Matthias Sammerre, az alelnökre, Karl-Heinz Rummeniggére és az elnökre, Uli Hoenessre gondolok. Nem beszélve Franz Beckenbauerről. Guardiolának nehéz lesz kezelni mindannyiukat, mert valamennyien másképp gondolkoznak és eltérő véleményt alkotnak, mint ő.-Schuster
Ezenkívül nyilván ott is az lesz az alapelv, hogy a játékosok maximálisan megbízzanak benne és valamilyen szinten rendeljék alá magukat a csapatnak. Így valószínűleg lesz 1-2 távozó, ahogy itt is volt.
Egyébként nem lennék meglepve, ha Pep odacsábítani Keitát. Nagy kedvence volt mindig is, a Bayern pedig ha jól tudom korábban is kiszemelte magának.
Ebben pedig van valami:

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem az hogy meglepett, hanem ledöbbenés szívroham stb.
Németeket utálom, Bayern sem kivétel, de ha már Budesliga akkor nekik "szurkolok", Én titkon nagyon bíztam benne, hogy Olaszország felé veszi az irányt mint anno, s Milánó szebbik kék-fekete oldalát választja, bár Stramaccioni nagy arc, s imádom őt, de nagyon feküdt volna neki az inter, meg hát szeretem is őket, na mindegy.
Számomra a "legizgalmasabb" hogy milyen utat fog választani, mert itt sokan írták, hogy így a passzolós rendszer, úgy a passzolós rendszer meg, Robben stb, véleményem szerint meg pont hogy nem azt kell várni mint nálunk.
Nagyon kíváncsian várom, milyen felállás, taktika lesz a Bayernnél, választásnak remek, nagy múltú klub, sok német játékossal, nyugodt háttér, ideális a munkához.De emészteni kell a dolgokat, s persze sok sikert neki, borzasztó kíváncsi vagyok mit fog elérni a gatyásokkal.
Németeket utálom, Bayern sem kivétel, de ha már Budesliga akkor nekik "szurkolok", Én titkon nagyon bíztam benne, hogy Olaszország felé veszi az irányt mint anno, s Milánó szebbik kék-fekete oldalát választja, bár Stramaccioni nagy arc, s imádom őt, de nagyon feküdt volna neki az inter, meg hát szeretem is őket, na mindegy.
Számomra a "legizgalmasabb" hogy milyen utat fog választani, mert itt sokan írták, hogy így a passzolós rendszer, úgy a passzolós rendszer meg, Robben stb, véleményem szerint meg pont hogy nem azt kell várni mint nálunk.
Nagyon kíváncsian várom, milyen felállás, taktika lesz a Bayernnél, választásnak remek, nagy múltú klub, sok német játékossal, nyugodt háttér, ideális a munkához.De emészteni kell a dolgokat, s persze sok sikert neki, borzasztó kíváncsi vagyok mit fog elérni a gatyásokkal.

Arra nem gondoltatok, h mivel 2016-ig írt alá, ezért ott kitölti a szerződését aztán irány a MU? Akár meg is valósulhat szerintem, bár Fergusont az Old Traffordon fogják eltemetni..

“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
- Subinho
- Director del Fútbol
érdekes ez a Bayern dolog... oda aztán végképp nem vártam...
tippeim voltak: anglia, chelsea, vagy pool (ott volt már egy spanyolos siker korszak), vagy vissza olaszba, a roma, inter, milan bármelyike... az inter most építget fiatal csapatot...
hát, nemtom... majd meglátjuk...
sok sikert neki!!! 
tippeim voltak: anglia, chelsea, vagy pool (ott volt már egy spanyolos siker korszak), vagy vissza olaszba, a roma, inter, milan bármelyike... az inter most építget fiatal csapatot...
hát, nemtom... majd meglátjuk...

azt vártam volna, hogy egy olyan csapathoz megy ahol több a kihívás.
a bayern most is kiemelkedik a német bajnokságból, ezért ez alapkövetelmény lesz tőle is gondolom... az egyetlen cél a bl lehet, de még ott is állnak idén, szóval itt azért nehéz lesz nagy különbséget tenni!
a bayern most is kiemelkedik a német bajnokságból, ezért ez alapkövetelmény lesz tőle is gondolom... az egyetlen cél a bl lehet, de még ott is állnak idén, szóval itt azért nehéz lesz nagy különbséget tenni!
Pep azért ment Münchenbe, mert ott 90 % esély a bajnoki címre...
Angiába meg necces mivel SAF maradni fog s MU-ba..
Kupák tekintetében jó döntés
Angiába meg necces mivel SAF maradni fog s MU-ba..
Kupák tekintetében jó döntés

- Alexis9Sánchez
- Jugador del Barça
azt hittem már, hogy senki se veszi észresjd írta:(Gondoltam szólok, mielőtt beleélitek magatokat)Alexis9Sánchez írta:Josep Maria Orobitg (agent Guardiola): "Former Real Madrid player Raul will be Guardiola's assistant at Bayern? No, that is not true." [efe]

Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Talán azét nem Anglia, mert egyik olyan csapatnál sem inog edző alatt a pad, amely Guardiola ízlésének megfelel. Egyesületi értékekben - ami Guardiolának is fontos - a Bayern jó választás.
A németek fegyelmezettek és ebből a szempontból biztos fekszik majd Pepnek. A sok passzos játék kicsit húzósabb, de nem lehetetlen. Gondolom pár fiatal német tehetséggel fogják frissíteni a keretet.
A németek fegyelmezettek és ebből a szempontból biztos fekszik majd Pepnek. A sok passzos játék kicsit húzósabb, de nem lehetetlen. Gondolom pár fiatal német tehetséggel fogják frissíteni a keretet.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!