Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel általában nagyon egyet tudok érteni, egyszerűen fel kellene fognia, hogy valamilyen szinten képviseli a Barcát és pont nem szítania kéne a feszültséget, nem kellene nagy mellel odamondania az ellennek, és főleg nem kellene bunkó, neveletlen, éretlen tinédzser módjára viselkednie és megnyilvánulnia.Bob_Marley írta:Azért az kicsit más, hogy mit mond egy szurkoló meg mit mond egy játékos, aki alkalmazásban áll egy klubnál. Viccesnek gondolta, de Nero jól leírta lejjebb. Az elmúlt három évben a BL-ben mindháromszor a Real Madrid állította meg az Atletico Madridot, ellenben minket meg kétszer ütöttek ki a matracosok. Talán nem azzal kellene foglalkozni hogy a szomszédban mi van, meg kárörvendeni hanem a feladatra figyelni. Jobb győzni mint kárörvendően a másik bukását kívánni. Főleg hogy egy "cég arca". Igenis vannak íratlan szabályok, hogyan kell nyilatkozni.
Egyetértek. Viszont Reus nem mondott sosem ilyet, csak a Madridos oldalak kezdték ezt terjeszteni. Ellenben egy pár éves tweetje még mindig megtalálható a hivatalos Twitterén, amiben azt írta hogy "Vamos Barca", és sokkal több olyan hír terjengett hogy Barca az álma, mint olyan hogy ilyeneket nyilatkozott volna, szóval eleve miért mondott volna ilyet?Kash írta: Attól még az, amit Piqué nyilatkozott, vicces és én is ugyanígy szeretném. Tudom, kinek szúrt oda és azt is, hogy miért, az Atletico nem összehasonlítható a Wolfsburggal, de még a City-vel sem.
Valamelyik nap pont olvasgattam a fórumot és valaki említette, hogy a mi Gomesünknek sikerült egy szép sablonos, közhelyekkel megfűszerezett nyilatkozatot tennie...Azt senki ne várja, hogy Piqué majd szépen cirógatja az ellenfelek és a riválisok pocakját. Elment Alves, óriási egyénisége volt a klubnak, ő is mindig megmondta a frankót és mindig igaza volt, Piqué-nek is, pont ez fáj mindenkinek. A stílusába belekötni meg felesleges, ezen lovagolunk már 5-6 éve, hogy milyen nyilatkozatokat tesz.
Sportszerűség kérdését pedig nem a Madriddal szemben fogjuk eldönteni, ha ők pályán kívül "talán" nem is, azon belül nagyot alkottak az elmúlt évek során.
Nekem Reus nyiltakozata "tetszett" annó a legjobban, idézem; "A Barcelona csak egy kis része a Real Madrid történelmének" - Na, ez bicskanyitogató, nem az, amit Piqué mond...Ti nem szeretnétek töltelék csapatokon keresztül BL-t nyerni?
Attól még az, amit Piqué nyilatkozott, vicces és én is ugyanígy szeretném. Tudom, kinek szúrt oda és azt is, hogy miért, az Atletico nem összehasonlítható a Wolfsburggal, de még a City-vel sem.Nero. írta:Egyáltalán nem ezt mondtam, de minden esélyünk megvolt hogy megakadályozzuk hogy ne vigyék el a 11. BL-címüket. Ezek a beszólogatások meg annyira sportszerűtlenek hogy nem igaz.S.Agüero írta:Nyilván csak rajta múlt.
Egyáltalán nem ezt mondtam, de minden esélyünk megvolt hogy megakadályozzuk hogy ne vigyék el a 11. BL-címüket. Ezek a beszólogatások meg annyira sportszerűtlenek hogy nem igaz.S.Agüero írta:Nyilván csak rajta múlt.
Pedig van abban igazság, amit ír. Én is annak a híve vagyok, h a pályán kell visszavágni...intelligens trollkodás, szarkazmus tetszik, de kisstílűség nekem sem jön át.S.Agüero írta:Nyilván csak rajta múlt.
Áprilisba kellett volna megfognod a Torres-Griezmann párost barátom, és akkor most nem kéne szájalni. Nekem valahogy kicsit unalmas már ez, de lehet nem nem csak nekem és ezért nem kerül a CSK szalag közelébe se.MessiNeymarSuarez írta:Piqué twitter:
Question: Which CL draw would you prefer?
Piqué: an easy group, Italy's 3RD RO16, Germany's 8th in quarters, English 4th in semi. 2nd at always at home
Nem bírom ezt az embert.MessiNeymarSuarez írta:Piqué twitter:
Question: Which CL draw would you prefer?
Piqué: an easy group, Italy's 3RD RO16, Germany's 8th in quarters, English 4th in semi. 2nd at always at home
S.Agüero írta:Madridi újságíró: "Szerinted idén is nagy küzdelem lesz a Real Madriddal a trófeák megszerzéséért?"
Piqué: "Minden szezon elején ezt kérdezitek, de végül mindig az van, hogy az elnökötök nem engedi meg, hogy a Bernabéuban játsszuk le a döntőnket, nincs igazam?"
![]()
![]()
Csodálkozom, hogy a túloldalt még nem sírtak emiatt.
Nem maradtál le semmiről, konkrétan Maschal úgy leszedték Viettot hogy csak akkor tudtam hogy játszik mikor lecseréltékP.U.Y.O.L. írta:Bár a meccs közben azért pilláztam a vívást is rendesen, de szerintem ő is nagyon jó volt. Én rá is szavaztam, aztán majd úgyis írjátok, ha lemaradtam pár ordító hibájáról...
Szegénynek derossz dolga van....Tromort77 írta:Ismételten csak azt tudom írni, hogyha bárkivé újjászülethetnék én Pique lennék.
https://twitter.com/shakira/status/736337731350110212