Josep Guardiola
amúgy nem értem, miért kéne kihívást keresnie? Ha nagyon azt akarna, akkor az üzbég másodosztályba ment volna. Arról nem is beszélve, hogy épp elég nagy kihívás megfelelni egy ilyen nagy klub elvárásainak.
A Bayernben van egy normális vezetőség, háttér, utánpótlásképzés, keret, tökéletes hely egy edzőnek. Szemben mondjuk a FIFAzó sejkekkel/Abramoviccsal, Balotellikkel stb. Én is ezt választottam volna a helyében.
A Bayernben van egy normális vezetőség, háttér, utánpótlásképzés, keret, tökéletes hely egy edzőnek. Szemben mondjuk a FIFAzó sejkekkel/Abramoviccsal, Balotellikkel stb. Én is ezt választottam volna a helyében.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Szerintem Robben lapát, de lehet, hogy Ribery is! Előbbi nem fog beállni a sorba és Guardiola a Barcánál sem szerette az ilyen játékosokat... Takarítás lesz és fiatalításGareth Tello írta:És Bayern.
Perfekt! PEP GUARDIOLA (41) ab Juli bis 2016 neuer Trainer des FC Bayern!
Végül is nem rossz választás, alapvetően adva vannak tiki-takához valamennyire konyító játékosok (Robben, Gomez), a német bajnokság folyamatosan fejlődik, a környezettel nem lesz probléma.
Kíváncsi vagyok, mire megy a bajorokkal, illetve hogy fog-e csemegézni a Masía ékköveiből...
Azért durva lesz, ha összefutunk velük jövőre a BL-ben. Pep a Camp Nouban - az ellenfél edzőjeként... Furcsa látvány lehet.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
elég nehéz eldönteni,hogy idegbajos vagy vagy lehet veled beszélgetni. azért megpróbálomshutterisland írta: de rohadt mindegy amúgy, aki bele akar kötni, az úgyis beleköt, szinte bármelyik nagyobb vagy pénzesebb csapathoz megy.

azért írtam a legkevesebb kihívást,mert itt kész van minden. utánpótlás,keret,játék. így a pénznek kisebb a szerepe,de ugye az is van. az egyetlen előrelépés a bl győzelem lenne,ami mindig hatalmas kihívás,hiszen a világ legnehezebben megszerezhető serlege,de a szezon előtt a bayern idén,tavaly és valószínű jövőre is egyike lesz a 3-5 legesélyesebb klub-nak.
jól döntött,mert okos ember.
-
- Barça B
Szerintem fontos volt az neki,hogy egy szimpatikus értéket képviselő klubhoz szerződjön,szvsz ez sikerült neki
Csak azt nem értem,hogy nálunk mindig azt hangoztatta,hogy 1 évekre akar aláírni,és majd mindig évenként újítja meg a szerződését,a Münchenhez pedig egyből aláír 2016-ig :O Sok sikert kívánok neki,remélem nem ellenünk fog brillirozni 

- shutterisland
- Director del Fútbol
nem tartom valósnak azt, hogy azért választotta a cityvel szemben a bayernt, mert tutira akart menni.
a bajnokságban egy riválisa lesz, a dortmund, viszont az angolban is csak kettő lenne, a chelsea és a mu.
az arsenal vagy spurs kb annyi eséllyel lenne bajnok, mint a leverkusen vagy a schalke a németeknél.
ezzel szemben viszont sokkal több pénzt költhet el, nem beszélve arról, hogy a bl-ben már az is előrelépés, ha tovább jut a csoportból a cityvel, míg a bayern esetében minimum a döntő, de inkább nyerje is meg azt, hogy szintet lépjen a csapattal.
semmivel nem választott könnyebb utat, sőt.
de rohadt mindegy amúgy, aki bele akar kötni, az úgyis beleköt, szinte bármelyik nagyobb vagy pénzesebb csapathoz megy.
a bajnokságban egy riválisa lesz, a dortmund, viszont az angolban is csak kettő lenne, a chelsea és a mu.
az arsenal vagy spurs kb annyi eséllyel lenne bajnok, mint a leverkusen vagy a schalke a németeknél.
ezzel szemben viszont sokkal több pénzt költhet el, nem beszélve arról, hogy a bl-ben már az is előrelépés, ha tovább jut a csoportból a cityvel, míg a bayern esetében minimum a döntő, de inkább nyerje is meg azt, hogy szintet lépjen a csapattal.
semmivel nem választott könnyebb utat, sőt.
de rohadt mindegy amúgy, aki bele akar kötni, az úgyis beleköt, szinte bármelyik nagyobb vagy pénzesebb csapathoz megy.
Elment USA-ba egy évre angolt tanulni, hogy aztán egy német csapathoz menjen? Érdekes, őszintén nem ezt vártam .
De azért sok sikert
De azért sok sikert
-
- Az Év fórumozója 2013
És Bayern.
Végül is nem rossz választás, alapvetően adva vannak tiki-takához valamennyire konyító játékosok (Robben, Gomez
), a német bajnokság folyamatosan fejlődik, a környezettel nem lesz probléma.
Kíváncsi vagyok, mire megy a bajorokkal, illetve hogy fog-e csemegézni a Masía ékköveiből...
Azért durva lesz, ha összefutunk velük jövőre a BL-ben. Pep a Camp Nouban - az ellenfél edzőjeként... Furcsa látvány lehet.
Végül is nem rossz választás, alapvetően adva vannak tiki-takához valamennyire konyító játékosok (Robben, Gomez

- BritishKnight
- Capitá del Barça
"Guardiola 2016-ig ír alá szerződés a német csapattal, és már pénteken bemutatják az újságíróknak. A másodedzője Raul, a Real volt csatára lesz. "
azta....
További részletek Guardiola Münchenbe igazolásáról

További részletek Guardiola Münchenbe igazolásáról
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
nekem valahogy nem áll ez össze.... eddig ugye Guardiola maga volt a Barcelona, már már a következő elnököt látták benne egyesek. elolvasva persze a történetét az ő pályafutása eddig sem volt mentes a vaskos ellentmondásoktól ...ami a klubhűséget illleti azt pedig kifejezetten sajátosan értelmezte és most rá tett egy lapáttal. lehet ezt akárhogy ragozni itt egy hideg profizmusról van szó, ahol minden van : pénz, karrier, becsvágy stb. csak egy valami nincs mostmár :Barcelona. valahogy nem tudok jó szívvel sikereket kívánni neki. sajnálom.
jobban belegondolva lehet, hogy más választása nem is volt. city, chelsea szerű klubot nem akart irányítani, az arsenal, mu párosnál még egy pár évig marad az edző. olaszban még a milan lehetett volna talán, de gondolom egy bayern minden szempontból jobb feltételeket tudott ajánlani. aztán két - három év múlva megy a muhoz vagy arsenalhoz.
ezt végképp bunkónak találtam leírnivisca el barca írta:mert itt aztán több riválisa volt...daffy írta: 7. okos döntés,mert az évenkénti 3 kupában(szuperkupa,német kupa,bajnokság) csak 1 riválisuk van,de a kerettel és a pénzükkel senki sem tud versenyezni. így lehetősége van ismét rengeteg kupára,ami miatt egyedülálló karriernek lehet nevezni a ténykedését. ez bunkón hangzik,de így van

mondhatom egyszerűbben is,a világ összes edzői lehetősége közül az egyik legkevésbé kihívásokkal telit választotta. talán csak spanyol kispad ilyen még
- visca el barca
- Presidente del Barça
mert itt aztán több riválisa volt...daffy írta: 7. okos döntés,mert az évenkénti 3 kupában(szuperkupa,német kupa,bajnokság) csak 1 riválisuk van,de a kerettel és a pénzükkel senki sem tud versenyezni. így lehetősége van ismét rengeteg kupára,ami miatt egyedülálló karriernek lehet nevezni a ténykedését. ez bunkón hangzik,de így van
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

7. okos döntés,mert az évenkénti 3 kupában(szuperkupa,német kupa,bajnokság) csak 1 riválisuk van,de a kerettel és a pénzükkel senki sem tud versenyezni. így lehetősége van ismét rengeteg kupára,ami miatt egyedülálló karriernek lehet nevezni a ténykedését. ez bunkón hangzik,de így vanconnor írta:Szerintem Pep nagyon jól döntött amikor a Bayern München-t választotta.
1. Olyan helyre fog menni, ahol nem egy milliárdos futballszurkoló irányítja a csapatot, hanem Hoeneß, aki maga is profi futballista volt, sőt nem is akárhol és akárkivel ért el sikereket.
2. Münchenben is támogatják az utánpótlást, lehet nem olyan sok ifista van az első csapatban, mint nálunk, akadnak bőven.
3. Német játékosok alkotják a Bayern keretének nagy részét, összetartó a kertet.
4. általában 4-3-3-as felállásban játszanak, ami azért nem az a 4-3-3,ami nálunk van (főleg mert ők nem hamis 9-est, hanem előretolt éket használnak), de nem áll olyan távol tőle.
5. A bajnokság. A német bajnokság feljövőben van, Pep pedig az egész német foci fejlődésére kihatással lehet
6. Ha Angliába ment volna, akkor (nagy eséllyel) újra médiaháborút vívhatna Mourinho-val. Ha spanyolba jött volna, akkor vagy tőlünk kellett volna "kitúrnia" a legjobb barátját, vagy ellenünk kellett volna harcolnia. . Végülis egy évben maximum 2 meccsen kell Mourinho vagy a Barcelona ellen felvennie a versenyt, azt pedig ki képes bírni, elvégre profi edzőről van szó.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ez a Bayern eddig is egy marha jó csapat volt, ráadásul keret sztem nagyon hasonló a Barcához képest. Kíváncsi vagyok, hogy mit tud belőlük kihozni.
2016-ig? Itt meg 1 évekre írt alá... Nyilván eltérő szituációk, de azért mégis...
2016-ig? Itt meg 1 évekre írt alá... Nyilván eltérő szituációk, de azért mégis...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Szerintem Pep nagyon jól döntött amikor a Bayern München-t választotta.
1. Olyan helyre fog menni, ahol nem egy milliárdos futballszurkoló irányítja a csapatot, hanem Hoeneß, aki maga is profi futballista volt, sőt nem is akárhol és akárkivel ért el sikereket.
2. Münchenben is támogatják az utánpótlást, lehet nem olyan sok ifista van az első csapatban, mint nálunk, akadnak bőven.
3. Német játékosok alkotják a Bayern keretének nagy részét, összetartó a kertet.
4. általában 4-3-3-as felállásban játszanak, ami azért nem az a 4-3-3,ami nálunk van (főleg mert ők nem hamis 9-est, hanem előretolt éket használnak), de nem áll olyan távol tőle.
5. A bajnokság. A német bajnokság feljövőben van, Pep pedig az egész német foci fejlődésére kihatással lehet
6. Ha Angliába ment volna, akkor (nagy eséllyel) újra médiaháborút vívhatna Mourinho-val. Ha spanyolba jött volna, akkor vagy tőlünk kellett volna "kitúrnia" a legjobb barátját, vagy ellenünk kellett volna harcolnia. . Végülis egy évben maximum 2 meccsen kell Mourinho vagy a Barcelona ellen felvennie a versenyt, azt pedig ki képes bírni, elvégre profi edzőről van szó.
Szerintem is.socio66 írta:jó döntésnek érzem, minden szempontból.
németországban nem lesz akkora reflektorfényben, nyugodtan tud dolgozni, nincsenek a csapatban megzabolázhatatlan sztárok, illetve alapvetően egy intelligens, jó focit játszó keretről beszélhetünk.
pep egy okos ember.
Hazai környezetben talán a legkönnyebb eredményt elérni a Bayern-nel, főként ha időnként szétkapják a többi csapatot. Münchenből meg lehetetlen igazolni, plusz azért van ott pénz, mert mindig bedobnak valami igazolást. A BL meg amúgy is lutri.
-
- Jugador d'estrella
Csalódott vagyok. Titkon nagyon bíztam benne, hogy idefog visszajönni.
Csak én voltam ezzel egyedül? Sok sikert neki Münchenben!

"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Hasonlóra gondolok én is, illetve talán még a felsőbb vezetéssel voltak nézet eltérései, nem egyeztek meg a gondolataik, ezt sose fogjuk már megtudni. Mert ahogy a mondás tartja, van az a pénz, amiért korpás a hajam. Aztán lehet az amit Te mondasz, örök titok.csababarca írta: Az egy óriási kamu volt, hogy elfáradt,maszlag,semmi több. valami más volt a háttérben,talán érezte,hogy nem fogja tudni motiválni a játékosokat,és ezért váltott.
Viszont gratulálok és sok sikert az új csapatához, jól választott!
Hajrá Pep!
Kiegészítve a hozzászólásomat még azzal, a sikeresség mellett arra is kíváncsi leszek, hogy tud olyan játékosokat majd kezelni, mint pl. Robben, aki önzősége mellett 2 lábbal a föld felett jár mindig. Azért nálunk is akadt gondja Eto'o-val és Ibrával nem kevés, hiába működött egy ideig nem is akárhogyan, időzített bombaként előbb utóbb megbukott. Nagy fába vágta azért a fejszét.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Az egy óriási kamu volt, hogy elfáradt,maszlag,semmi több. valami más volt a háttérben,talán érezte,hogy nem fogja tudni motiválni a játékosokat,és ezért váltott.Ronaldinho&Barca írta:Hosszabb pihenőre gondoltam, amennyire fáradtan távozott tőlünk, ez is felvet pár érdekes kérdést..
Viszont gratulálok és sok sikert az új csapatához, jól választott!
Hajrá Pep!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- lui1698
- Llegenda del Barça
Amúgy, így belegondolva, mi lehet jobban jártunk vele, mert ugye mikor úgy tűnt, hogy a City-hez igazol akkor féltek páran, hogy majd kifosztja a "B"-t.
Na, most szerintem ez a Bayern-nél kevésbé valószínű, mivel egyrészt annyira bika a keret, hogy nem nagyon van rá szüksége, másrészt pedig az ő utánpótlásuk is nagyon jó.
szerk:
Jupp #Heynckes will finish his successful career by the end of this season. Pep #Guardiola will take over as FC Bayern head coach in July.
A Bayern twitterén írták most.
Na, most szerintem ez a Bayern-nél kevésbé valószínű, mivel egyrészt annyira bika a keret, hogy nem nagyon van rá szüksége, másrészt pedig az ő utánpótlásuk is nagyon jó.
szerk:
Jupp #Heynckes will finish his successful career by the end of this season. Pep #Guardiola will take over as FC Bayern head coach in July.
A Bayern twitterén írták most.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Llegenda del Barça
csodálkozom.
mindenesetre a b. monacoban sokkal normálisabb körülmények között fog tudni dolgozni, mint egy milliárdos gyökerek által összevásárolgatott kuplerájban.
kívánom, h sikeres legyen, de azért ez a bugi lehet, h nem a barca-éra megismétlése lesz.
mindenesetre a b. monacoban sokkal normálisabb körülmények között fog tudni dolgozni, mint egy milliárdos gyökerek által összevásárolgatott kuplerájban.
kívánom, h sikeres legyen, de azért ez a bugi lehet, h nem a barca-éra megismétlése lesz.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
Hát majd remélem sikeres lesz Pep, de csak persze, ha a BLben nem rajtunk keresztül vezet az út.
Azt kicsit furának tartom, h míg nálunk mindig 1 éves szerződéseket írt alá, arra hivatkozva, hogy sosem tudjhatja az ember mi, miként alakul, itt most egyből egy 3 évest. Nyilván megérte a pénz miatt, de attól még furának tartom.
szerk.: Ronaldinho&Barca: http://www.fcbayern.telekom.de/en/news/ ... /39382.php
Ez a hivatalos oldaluk, ott aligha hoznak le kamu hírt
Azt kicsit furának tartom, h míg nálunk mindig 1 éves szerződéseket írt alá, arra hivatkozva, hogy sosem tudjhatja az ember mi, miként alakul, itt most egyből egy 3 évest. Nyilván megérte a pénz miatt, de attól még furának tartom.
szerk.: Ronaldinho&Barca: http://www.fcbayern.telekom.de/en/news/ ... /39382.php
Ez a hivatalos oldaluk, ott aligha hoznak le kamu hírt

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2013.01.16. 17:55:16-kor.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Megannyi pletyka, fotó, és egyéb kacsa ellenére én most se hiszem el. Hosszabb pihenőre gondoltam, amennyire fáradtan távozott tőlünk, ez is felvet pár érdekes kérdést.. amibe ilyenkor felesleges lenne belemenni. Furcsa lesz látni máshol nagyon. Ha engem megkérdeznek, hogy mondjak egy edző nevet, azt felelem Pep. Nagyon námbör ván, a tudása és a személyisége, az a család amit tud alkotni egy csapatból. Mellette a számok is őt igazolják, 4 év 14 kupa, utánozhatatlan.
Mint választás jó döntés volt, nyugisabb a német liga, és talán maga a bajnokság is egy "játékosabb" mint az angol vagy az olasz.. sokkal inkább tudja tenni a teendőit a saját szája íze szerint. Kevésbé lesz reflektorfényben, nyugodtan alakíthatja a masszát, vezetés pedig egy emberként fog mögötte állni. Nagyon kíváncsi leszek, milyen játékot fog alkotni, azért itt adott volt a hagyományokkal együtt egy stílus, szerénység, kíváncsi vagyok mire fog ott menni ezek hiányában. Belegondolva, hogy egy BL kiírásban évente min. 70-80% össze futunk a bajern'-el, érdekes lesz nagyon.
Egy óriási kalappal Pep!
Mint választás jó döntés volt, nyugisabb a német liga, és talán maga a bajnokság is egy "játékosabb" mint az angol vagy az olasz.. sokkal inkább tudja tenni a teendőit a saját szája íze szerint. Kevésbé lesz reflektorfényben, nyugodtan alakíthatja a masszát, vezetés pedig egy emberként fog mögötte állni. Nagyon kíváncsi leszek, milyen játékot fog alkotni, azért itt adott volt a hagyományokkal együtt egy stílus, szerénység, kíváncsi vagyok mire fog ott menni ezek hiányában. Belegondolva, hogy egy BL kiírásban évente min. 70-80% össze futunk a bajern'-el, érdekes lesz nagyon.
Egy óriási kalappal Pep!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club