Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Robben lapát, de lehet, hogy Ribery is! Előbbi nem fog beállni a sorba és Guardiola a Barcánál sem szerette az ilyen játékosokat... Takarítás lesz és fiatalításGareth Tello írta:És Bayern.
Perfekt! PEP GUARDIOLA (41) ab Juli bis 2016 neuer Trainer des FC Bayern!
Végül is nem rossz választás, alapvetően adva vannak tiki-takához valamennyire konyító játékosok (Robben, Gomez), a német bajnokság folyamatosan fejlődik, a környezettel nem lesz probléma.
Kíváncsi vagyok, mire megy a bajorokkal, illetve hogy fog-e csemegézni a Masía ékköveiből...
Azért durva lesz, ha összefutunk velük jövőre a BL-ben. Pep a Camp Nouban - az ellenfél edzőjeként... Furcsa látvány lehet.
elég nehéz eldönteni,hogy idegbajos vagy vagy lehet veled beszélgetni. azért megpróbálomshutterisland írta: de rohadt mindegy amúgy, aki bele akar kötni, az úgyis beleköt, szinte bármelyik nagyobb vagy pénzesebb csapathoz megy.
ezt végképp bunkónak találtam leírnivisca el barca írta:mert itt aztán több riválisa volt...daffy írta: 7. okos döntés,mert az évenkénti 3 kupában(szuperkupa,német kupa,bajnokság) csak 1 riválisuk van,de a kerettel és a pénzükkel senki sem tud versenyezni. így lehetősége van ismét rengeteg kupára,ami miatt egyedülálló karriernek lehet nevezni a ténykedését. ez bunkón hangzik,de így van
mert itt aztán több riválisa volt...daffy írta: 7. okos döntés,mert az évenkénti 3 kupában(szuperkupa,német kupa,bajnokság) csak 1 riválisuk van,de a kerettel és a pénzükkel senki sem tud versenyezni. így lehetősége van ismét rengeteg kupára,ami miatt egyedülálló karriernek lehet nevezni a ténykedését. ez bunkón hangzik,de így van
7. okos döntés,mert az évenkénti 3 kupában(szuperkupa,német kupa,bajnokság) csak 1 riválisuk van,de a kerettel és a pénzükkel senki sem tud versenyezni. így lehetősége van ismét rengeteg kupára,ami miatt egyedülálló karriernek lehet nevezni a ténykedését. ez bunkón hangzik,de így vanconnor írta:Szerintem Pep nagyon jól döntött amikor a Bayern München-t választotta.
1. Olyan helyre fog menni, ahol nem egy milliárdos futballszurkoló irányítja a csapatot, hanem Hoeneß, aki maga is profi futballista volt, sőt nem is akárhol és akárkivel ért el sikereket.
2. Münchenben is támogatják az utánpótlást, lehet nem olyan sok ifista van az első csapatban, mint nálunk, akadnak bőven.
3. Német játékosok alkotják a Bayern keretének nagy részét, összetartó a kertet.
4. általában 4-3-3-as felállásban játszanak, ami azért nem az a 4-3-3,ami nálunk van (főleg mert ők nem hamis 9-est, hanem előretolt éket használnak), de nem áll olyan távol tőle.
5. A bajnokság. A német bajnokság feljövőben van, Pep pedig az egész német foci fejlődésére kihatással lehet
6. Ha Angliába ment volna, akkor (nagy eséllyel) újra médiaháborút vívhatna Mourinho-val. Ha spanyolba jött volna, akkor vagy tőlünk kellett volna "kitúrnia" a legjobb barátját, vagy ellenünk kellett volna harcolnia. . Végülis egy évben maximum 2 meccsen kell Mourinho vagy a Barcelona ellen felvennie a versenyt, azt pedig ki képes bírni, elvégre profi edzőről van szó.
Szerintem is.socio66 írta:jó döntésnek érzem, minden szempontból.
németországban nem lesz akkora reflektorfényben, nyugodtan tud dolgozni, nincsenek a csapatban megzabolázhatatlan sztárok, illetve alapvetően egy intelligens, jó focit játszó keretről beszélhetünk.
pep egy okos ember.
Hasonlóra gondolok én is, illetve talán még a felsőbb vezetéssel voltak nézet eltérései, nem egyeztek meg a gondolataik, ezt sose fogjuk már megtudni. Mert ahogy a mondás tartja, van az a pénz, amiért korpás a hajam. Aztán lehet az amit Te mondasz, örök titok.csababarca írta: Az egy óriási kamu volt, hogy elfáradt,maszlag,semmi több. valami más volt a háttérben,talán érezte,hogy nem fogja tudni motiválni a játékosokat,és ezért váltott.
Viszont gratulálok és sok sikert az új csapatához, jól választott!
Hajrá Pep!
Az egy óriási kamu volt, hogy elfáradt,maszlag,semmi több. valami más volt a háttérben,talán érezte,hogy nem fogja tudni motiválni a játékosokat,és ezért váltott.Ronaldinho&Barca írta:Hosszabb pihenőre gondoltam, amennyire fáradtan távozott tőlünk, ez is felvet pár érdekes kérdést..