Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Troym
Director del Fútbol

2024.12.29. 23:30:33

jclayton írta:
2024.12.29. 23:22:27
Papíron jó ötlet lenne Nicót visszahozni, de ennek a csapatnak minden eurócentre szüksége lesz - ha megint nem fér be a sapka alá, azért, ha meg igen, akkor azért, mert iszonyatos költekezés kezdődik majd, amint Laportának megengedik.
Sajnos ez a rémkép bennem is felmerült. Úgy kalkuláltam, hogy 2025 nyarán kifut néhány adósság, úgyhogy nem kizárt, hogy lesz nagyobb keret igazolni és jön ugyanakkor egy elnökválasztás. Ha összerakom a két dolgot, akkor nem a tudatos építkezés, hanem valami hős hozása kerül előtérbe ismét és nem ingyen, hanem a nagyot szól típusból. Érzem előre, hogy se bhv, se jhv, hanem Haaland, Leao, Kvara stb nevek fognak röpködni, ahogy megengedik.
davi10 írta:
2024.12.29. 22:35:12
Dehogy vagyunk, itt van Gerard Martin. :mrgreen:
Még a víz is lever a sráctól, nem tudom mikor láttam ennyire gyenge játékost a csapat környékén, hiába volt 1 jó meccse fél év alatt, jutott mellé 20 ótvar. Hozzá képest még Oleguer is egy klasszis... :D
jclayton
Jugador d'estrella

2024.12.29. 23:22:27

Troym írta:
2024.12.29. 19:04:58
Egyre komolyabb a pletyka, hogy Nico megy a Portoból a Poolba akár 60 milliót is adnának érte, amiből mi kapnánk 24et, mégis azt mondom vissza kell hozni 30 millióért akár Frenkie rögtön ingyen elengedéssel, nem szabadba hagyni elveszni, törjünk fel minden malacperselyt, de ezt a hibát javítani kell, a srác brutál jó a Portoban.
Papíron jó ötlet lenne Nicót visszahozni, de ennek a csapatnak minden eurócentre szüksége lesz - ha megint nem fér be a sapka alá, azért, ha meg igen, akkor azért, mert iszonyatos költekezés kezdődik majd, amint Laportának megengedik.
davi10
Llegenda del Barça

2024.12.29. 22:35:12

Troym írta:
2024.12.29. 21:53:17
Valle alapember a Celticben 15 meccsen 5 gólpassz, állítom 5-10 millióért simán el fogják adni, annak ellenére, hogy balhátvédkeresőben vagyunk
Dehogy vagyunk, itt van Gerard Martin. :mrgreen:

Valle-t én sem értem, világos volt, hogy Cancelo-t nem tudjuk megtartani, és a felkészülési meccseken ha jól emlékszem elég jól is tolta (bár talán inkább a jobboson játszott).
Guiu el lett tolva, páros lábbal rúgnám ki aki egy utánpótlás EB gólkirályának a szerződésébe 6 misis kivásárlási árat tett.
Nico-t én nagyon bírtam, még Gavi elé is raktam anno a sorban. Szerintem nála a kölcsön/eladás opcióval nem volt egy rossz döntés, már csak az a kérdés, hogy ezzel kezdünk-e valamit. Én nagyon bírom Frenkie-t de se Ő, se Flick nem igazán találja a helyét, ha ez a szezon végéig nem változik, és stabil kezdő tud lenni Casado, Gavi és Bernal is visszatér, akkor elküldeném a hollandot és hoznám vissza Nico-t azonnal.
De amúgy szerintem elengedjük Nico-t és menni fogunk az "ingyen" Kimmich-ért.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Troym
Director del Fútbol

2024.12.29. 21:53:17

Chino írta:
2024.12.29. 19:45:14
Szerintem meg inkább egy 30 milliós Nico a portugál ligából, mint egy 100 milliós Gyökeres...
De nem is pivotként számolnék vele, hanem box-to-box kicsit izomközéppályásként, mint Yaya Toure volt a Cityben.

Zavar, hogy ugyan jönnek ki az utánpótlásból nem vasággyal 45 kilós játékosok is, mégse tudunk látványosan mit kezdeni velük, elkótyavetyéljük őket, aztán panaszkodunk, amikor a MókusÖrs középpályánkat megeszik reggelire nemzetközi meccsen. A kicsit más profilú saját nevelések, vagy érkező fiatalok jellemzően el vannak hajtva messzire.

Nico egy 190 magas, elég robusztus középpályás, de labdaügyes középpályás és lám-lám csak lesz belőle 50-100 milliós játékos
Guiu egy 190 magas, mégis mozgékony és a kaput érző középcsatár, aki a kevés lehetőség ellenére is azért lövi a gólokat
Valle alapember a Celticben 15 meccsen 5 gólpassz, állítom 5-10 millióért simán el fogják adni, annak ellenére, hogy balhátvédkeresőben vagyunk

De még most kéne ezen változtatni, amikor végre-valahára nem egykori játékos az edző és ezeket a játékosokat értékelni a helyükön.
Egy Porto 23 éves legjobb 3 alapembere 30 millióért jó lehetőség akkor is, ha nem egykori saját nevelés
Bhv oldalon meg adni kell 500e - 1m a Celticnek és voilá Valle visszatérhet tavaszra...
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.12.29. 20:20:43

Őt nyilván nagy hiba volt elpasszolni, ez már akkor is látszott, fiatalon is megállta a helyét, sőt, abban a rémes félévben kb húzóember volt Gavival, az edzőváltás őszén. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ő maga is menni akart, mert nem látott lehetőséget a maradásában, és akkor nem tudhatta, hogy amúgy kb folyamatosan lett volna lehetősége, hol Pedri, hol DJ, hol ugye Gavi volt hosszabb időszakokra sérült, néha egyszerre többen. Sokat játszott volna, de ezt előre nem tudhatta. Nyilván ha Xavi azt mondja neki, maradj és bízom benned, marad, de nem ez volt a helyzet. Kár.

Nem tudom, vissza akarna-e jönni egyáltalán, hiába az opció. Amúgy nagyon jó vétel lenne 30 misiért, alighanem kevésbé zsákbamacska, mint egy átlag másik 30 milliós játékos, és végre lenne izom a pályán.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Llegenda del Barça

2024.12.29. 19:45:14

Troym írta:
Egyre komolyabb a pletyka, hogy Nico megy a Portoból a Poolba akár 60 milliót is adnának érte, amiből mi kapnánk 24et, mégis azt mondom vissza kell hozni 30 millióért akár Frenkie rögtön ingyen elengedéssel, nem szabadba hagyni elveszni, törjünk fel minden malacperselyt, de ezt a hibát javítani kell, a srác brutál jó a Portoban.
Azért itt két gondolat. Kicsit más egy Portoban vagy EL-ben brillírozni mint a La Ligában és Bl-ben, főleg egy olyan csapatban, ahol nagyon magasak az elvárások. 1-1 gyenge meccs is rengeteget ronthat egy játékos megítélésén.
A második, hogy Nico már rég nem pivotként játszik, inkább Olmo posztjához hasonlít, mintsem mondjuk de Jongéhoz vagy Casádóéhoz.
Én még mindig nagyon bízok Bernalban, szerintem ha nem sérül le, ha nem is stabil kezdő, de kulcsjátékos lenne. Bár el tudom képzelni, hogy nem Casádó nevével kezdődne a kp, hanem Bernaléval. Tavaly is 16 évesen kitúrta őt onnan. Hatalmas csapás, hogy azt a srácot elvesztettük a szezonra, lassan el lehetett volna kezdeni beépíteni, jövőre hatalmas erősítés lenne.

Ennek ellenére én is nagyon sajnálom, hogy Nicot elengedtük és ha ilyen igazolások beleférnének örülnék is neki, de ennyiből például már egy korrekt balhátvédet is lehet venni, mert ha Baldé hosszabb távra kiesik, nekünk végünk. Hogy a center vagy balszélső posztról ne is beszéljünk.
Forca Barca!!!!
Troym
Director del Fútbol

Andrsika
Jugador del Barça

2024.12.29. 19:03:45

Miert mentunk volna csődbe? Ezt a kérdést remélem te sem gondolod komolyan. Az utánpotlás borzasztóan vegyes ugyanis nagyon oké, ha azt hisszük mindenkit meg tudunk onnan oldani! A csőd azért lett volna, mert akkora volt az adóság, h mint klub alacsony szinten tudtunk volna működni. Persze lehet ebben a helyzetben is Laportáékat köpködni, de jelen esetben is az előzőeket kell
superman
Jugador d'estrella

2024.12.29. 16:16:38

Ja, srácok, a brand megkopásához még annyit, hogy Manchester United. Ugyanolyan arányban nőnek a sponsori pénzeik a post-Ferguson érában is, mint a többi élcsapatnak. Baromi erős brand a Barca, ami eleve arra épül, hogy mi neveljük, nem vesszük az aranylabdásokat. Semmit nem kopna, ha valóban ezt tennénk. A stadion is tele lenne, mivel a klub a katalán büszkeség legfőbb jelképe. Kit érdekel, ha nem jönnének a turisták, a magalomán igazolások hiánya miatt, legalább beférnének a valódi szurkolók, akiknek életük a Barca a sikerektől függetlenül is.
superman
Jugador d'estrella

2024.12.29. 16:07:17

Chino írta:
2024.12.29. 15:41:36
superman írta:
2024.12.29. 11:22:06
Miért mentünk volna csődbe? Az utánpótlásunkra építettünk volna, számunkra megfizethető rutinos, spanyol La Liga játékosokkal kiegészítve, 2-4-6 éven keresztül, amíg talpra állunk. Az első osztályból nem estünk volna ki, a top10, de szerintem a Konf Liga/EL helyezések, ne adj Isten pár év után a top4 (BL) is simán meg lett volna, cserébe büszkék lehetnénk a klubra, mint a Bilbao, és idővel (miután visszafizettük, amit kell) biztosan visszatértünk volna a régi fényünkhöz, mert a katalánok, a culék nem fordítottak volna hátat a klubnak. A kicsiknek is drukkoltak volna, a (közel) teltház garantálta volna a bevételeket, szponzorokat. A Barca ugyanúgy fogalom lett volna, család, mes que un club. Mindenki szimpatizált volna velünk, sokan akartak volna hozzánk tartozni.
Ehelyett szembeköpjük mindazt, amire büszkék akartunk lenni, azt csináljuk, ami miatt a madridot folyamatosan ostorozzuk, de ebben is elbukunk velük szemben, és mindennek megkoronázásaként átjátszuk a klubot arab kézbe. Mindennek a legalja.

De ne legyen igazam, cáfoljon rám a vezetőség! Mondjuk egyelőre nagyon rosszul csinálja.
Lehet, h Bartoéknak ez volt a célja, és Laporta is ezt viszi tovább. Ezt még nem tudjuk megítélni, talán majd később. Kérdés, hogy akkor létezik-e még a klub a jelenlegi formájában.
Ez nem úgy megy, hogy pár évig 6-8. leszünk aztán hirtelen megerősödik a klub és megyünk a BL-ért.
Persze, hogy nem. De a megfelelő törlesztések után egyre többet tudtunk volna igazolásokra költeni, és fokozatosan felépíteni egy BL esélyes csapatot, anélkül, hogy Damoklész kardja a fejünk felett lebegett volna.
Chino írta:

Egy brand elsősorban a csapatok sikeressége, a minőségi játékosok miatt lesz erős.
Például a mezeladások, amikben piacvezetők vagyunk, sem lennének ilyen mértékűek Lewandowski-féle igazolások nélkül.
Ez oké, csak akkor nem kell csodálkozni, hogy arab kézre jut a klub. Kínálkozott egy (kétségtelenül nem túl kellemes) alkalom a megtisztulásra, jöhetett volna a tabula rasa, és büszkeséggel telve végre megmutatni, (nem csak mondani) hogy mes que un club. Ehelyett folytatjuk a versenyzést a psgvel, cityvel, madriddal, aztán csodálkozunk, hogy állandóan lejáratjuk a klubot, most éppen ezzel a stadion mizériával. Oké, lehet ezt is, de ha majd szembejön a valóság, és meg kell élni a következményeket, akkor már késő lesz rinyálni. Én gerincet szeretnék a sikerek előtt (!), amik majd megtartják a sikert is. De egyre kevésbé hiszek már benne...
Chino
Llegenda del Barça

superman írta:
Andrsika írta:
2024.12.29. 10:42:13
Ettől én is tartok, de ha nem tennék ezt már rég csődbe mentünk volna… én már rég úgy gondolom, h Bartoèk ezt is akarták elérni az eszetlen dolgaikkal..
Miért mentünk volna csődbe? Az utánpótlásunkra építettünk volna, számunkra megfizethető rutinos, spanyol La Liga játékosokkal kiegészítve, 2-4-6 éven keresztül, amíg talpra állunk. Az első osztályból nem estünk volna ki, a top10, de szerintem a Konf Liga/EL helyezések, ne adj Isten pár év után a top4 (BL) is simán meg lett volna, cserébe büszkék lehetnénk a klubra, mint a Bilbao, és idővel (miután visszafizettük, amit kell) biztosan visszatértünk volna a régi fényünkhöz, mert a katalánok, a culék nem fordítottak volna hátat a klubnak. A kicsiknek is drukkoltak volna, a (közel) teltház garantálta volna a bevételeket, szponzorokat. A Barca ugyanúgy fogalom lett volna, család, mes que un club. Mindenki szimpatizált volna velünk, sokan akartak volna hozzánk tartozni.
Ehelyett szembeköpjük mindazt, amire büszkék akartunk lenni, azt csináljuk, ami miatt a madridot folyamatosan ostorozzuk, de ebben is elbukunk velük szemben, és mindennek megkoronázásaként átjátszuk a klubot arab kézbe. Mindennek a legalja.

De ne legyen igazam, cáfoljon rám a vezetőség! Mondjuk egyelőre nagyon rosszul csinálja.
Lehet, h Bartoéknak ez volt a célja, és Laporta is ezt viszi tovább. Ezt még nem tudjuk megítélni, talán majd később. Kérdés, hogy akkor létezik-e még a klub a jelenlegi formájában.
Ez nem úgy megy, hogy pár évig 6-8. leszünk aztán hirtelen megerősödik a klub és megyünk a BL-ért. Alapból nem lennének olyan bevételek, amik a csapat az eredményessége miatt folynak be. A legjobb játékosok sem hosszabbítanak vagy jönnek ide. Nem akarnak a konferencia ligás klubhoz igazolni, ahol ráadásul nem is tudnak olyan kiemelkedő fizetéshez jutni. Ezzel mind a klub, mind maguknak a játékosoknak a marketing -és reklámbevételei is csökkennek. Különös tekintettel a BL-re.
Nem fog mindig jönni egy Ronaldinho-Messi duó, pedig akkor még pénz is volt. Meg tudtunk venni egy Eto'o-t vagy kiadni 40 milliót egy Oversmarsért, aki sok évig a klub rekordigazolása volt. Vagy sikerül egy olyan generációt kinevelni, mint Pep-nél.
Egy brand elsősorban a csapatok sikeressége, a minőségi játékosok miatt lesz erős.
Például a mezeladások, amikben piacvezetők vagyunk, sem lennének ilyen mértékűek Lewandowski-féle igazolások nélkül. A stadiont se a culék töltik meg, ha ebben rájuk kellene támaszkodni már rég rossz, még ha a többségük ugyanúgy látogatná a meccseket, ami szintén kétséges. Amikor Koeman alatt elment Messi, visszaesett a csapat teljesítménye 30-40 000-es nézőszámokat tudott felmutatni a stadion. Aztán jött Xavival a hajrá, a bajnoki cím, hirtelen a kiesőjelöltek ellen is 70-80 000-en mentek ki.
Ahogy Bence is találóan írta, pénzt csak pénzből lehet csinálni, ami bármilyen elcsépelten is hangzik nagyon igaz. A bevételek is amiatt nőnek, mert a csapat folyamatosan ott van a Bl-ben, minden évben megy a bajnokságért, címekért. Ott volt a Nike deal, ami távolról sem ajánlott volna ilyen összeget, ha legfeljebb a király kupáért tudunk harcba szállni.
A VIP páholyok eladása pedig egy megszokott dolog, a Real is ugyanúgy megtette, pedig nem voltak olyan súlyos pénzügyi helyzetben mint mi.

brazilfan írta:
2024.12.29. 12:01:08
Eléggé kiárusítás szaga van az eladásnak, könnyen lehet, hogy a regisztrálások érdekében áron alul sikerült eladni az értékesítési jogokat.
Valóban áron adják el, Laportáék ezért nem akartak ehhez hozzányúlni, hogy nyáron jobb helyzetből tárgyálhassunk, viszont most égető szükség lett.
És lehet ostorozni Laportát, hogy ezt meg azt eladja, de amikor átvette a klubot, kb. 140 (327) millióval volt magasabb a bérkeret úgy, hogy akkor még De Jongnak sem indult el az átütemezés. Ezt kellett évről évre csökkenteni, mostanra sikerül 190-re lenyomni, de még így sem vagyunk a megfelelő keretek között.
(Gondoljunk bele milyen erősítések lehetnének ezzel a különbözettel) Ehhez pedig muszáj ilyen eszközökhöz nyúlni, ha nem akarjuk a csapatot bármilyen sorozatban valamennyire versenyképesnek akarjuk látni.
Forca Barca!!!!
davi10
Llegenda del Barça

2024.12.29. 13:52:37

Fabrizio:

🚨❌ Barça will NOT sign Jonathan David as free agent despite the player saying he was big fan of the Blaugrana club as a kid, reports Mundo. 🇨🇦

Annyira azért nem vagyunk jó helyzetben, hogy ingyen rá se legyintsünk a francia bajnokság legjobb góllövőjére.
Pláne, hogy Lewy a maga 33 misis fizujával megint kb. 1 hónapja minősíthetetlen, a Cápa inkonzisztens és hol sérült hol nem, Pau Victor-ral valamiért nem számol Flick.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.12.29. 12:01:08

Eléggé kiárusítás szaga van az eladásnak, könnyen lehet, hogy a regisztrálások érdekében áron alul sikerült eladni az értékesítési jogokat.
superman
Jugador d'estrella

Andrsika írta:
Ettől én is tartok, de ha nem tennék ezt már rég csődbe mentünk volna… én már rég úgy gondolom, h Bartoèk ezt is akarták elérni az eszetlen dolgaikkal..

Andrsika
Jugador del Barça

superman írta:
2024.12.29. 07:57:24
Andrsika írta:
2024.12.28. 21:56:29
Nem tudom néztétek e, de az összes “hitelesnek” mondható spanyol lap lahozta, eladtuk az új Camp nou vip “páholyát” 100m-ért és regisztráljuk Olmot és Paut illetve 1-1 ben vagyunk…
Csak azt nen írják sehol, hogy hány évre adtuk el. Gyanus nekem ez a hír, "hiszem, ha látom" kategória.

Amúgy egyre nagyobb aggályokra ad okot a klub kiárusítása. Őszintén tartok tőle, hogy eljuthat odáig a dolog a nagy "előremenekülésben", hogy arról kell majd szavazniuk a socióknak, hogy eladják e az egyesületet valami arabnak, vagy hagyják csődbe menni. És nem lesz C opció. És akkor utólag már nem lehet visszacsinálni ezeket a döntéseket, amikkel most a klub jövőjét égetik fel, nem lesz lehetőség az utánpótlásra támaszkodni, amire olyan büszkék vagyunk, egy pillanat alatt tűnhet el a legfőbb katalán jelkép. És akkor csak a nosztalgia marad, hogy bárcsak kihúztunk volna pár évet a fiatalokkal (top10 velük is sikerült volna), megalomán igazolások nélkül - így még inkább erősítve az indentitást, amit ez a szevezet képvisel - de mi inkább eladtuk a lelkünket, büdös pénzért. Hányás. :-& Ne legyen így, de érzésem szerint egyre inkább erre tartunk. Kérdés, hogy meg tudunk-e állni a lejtőn. Félreértés ne essék, nem tudom a választ, de a kérdés egyre többször jut eszembe.
superman
Jugador d'estrella

2024.12.29. 07:57:24

Andrsika írta:
Nem tudom néztétek e, de az összes “hitelesnek” mondható spanyol lap lahozta, eladtuk az új Camp nou vip “páholyát” 100m-ért és regisztráljuk Olmot és Paut illetve 1-1 ben vagyunk…
Csak azt nen írják sehol, hogy hány évre adtuk el. Gyanus nekem ez a hír, "hiszem, ha látom" kategória.

Amúgy egyre nagyobb aggályokra ad okot a klub kiárusítása. Őszintén tartok tőle, hogy eljuthat odáig a dolog a nagy "előremenekülésben", hogy arról kell majd szavazniuk a socióknak, hogy eladják e az egyesületet valami arabnak, vagy hagyják csődbe menni. És nem lesz C opció. És akkor utólag már nem lehet visszacsinálni ezeket a döntéseket, amikkel most a klub jövőjét égetik fel, nem lesz lehetőség az utánpótlásra támaszkodni, amire olyan büszkék vagyunk, egy pillanat alatt tűnhet el a legfőbb katalán jelkép. És akkor csak a nosztalgia marad, hogy bárcsak kihúztunk volna pár évet a fiatalokkal (top10 velük is sikerült volna), megalomán igazolások nélkül - így még inkább erősítve az indentitást, amit ez a szevezet képvisel - de mi inkább eladtuk a lelkünket, büdös pénzért. Hányás. :-& Ne legyen így, de érzésem szerint egyre inkább erre tartunk. Kérdés, hogy meg tudunk-e állni a lejtőn. Félreértés ne essék, nem tudom a választ, de a kérdés egyre többször jut eszembe.
Andrsika
Jugador del Barça

andras953
Jugador del Barça

2024.12.28. 18:44:56

Troym:
(És jelen helyzetben, amikor 150 millióval magasabb a bérkeret, mint az engedélyezett, plusz Olmo se játszhat januártól, akkor hogyan lehetséges 10 embert hozni és még Pedri szintű alap embereket is lecserélni?)

Azonnali cselekvés helyett a valósággal szembenézni és a "kívánatos irányt" bátorkodtam jelezni, amely felé szerintem haladni kellene, hogy egyszer lehessen majd a jelenlegi 5 helyett 11 jó játékosunk a csapatban - mert most nincs.
Azaz nem arról írtam, hogyan kell még 6 jó játékost szerezni, hanem arról, hogy jelenleg szerintem csak 5 van, és ez baj. És Pedri számomra nincs az 5 között, számotokra igen. Attól még ez a véleményem, meg is indokoltam már néhányszor, anélkül, hogy meg akarnálak győzni az ellenkezőjéről titeket.
gránit
Director del Fútbol

2024.12.28. 17:31:27

Egy biztos: összesen évi 40 millió eurós fizetés a játékosoknak nem megengedhető. Ha ezt komolyan gondolják a Liga részéről, akkor a La Ligának búcsút kell inteni. Így vagy úgy, harmadosztálybeli szintű katalán bajnoksággal vagy más alternatívával, de ha ezt komolyan gondolják, hogy évi 40 milliót költsünk játékosok fizetésére, akkor ebből a keretből nekünk ki kell lépnünk. Ha addig nem hagynak minket békén, amíg 40 millióra le nem szorítják az éves fizetéskeretet játékosokra, és nem hagynak minket igazolni, egy légiónyi embernek kell távoznia azért, hogy két embert őszre be tudjunk nagy nehezen regisztrálni, tavaszra pedig nem, akkor nem szabad ebben a bajnokságban maradnunk.
kmb
Jugador del Barça

2024.12.28. 16:12:46

Troym írta:
2024.12.28. 15:59:19
kmb írta:
2024.12.28. 15:49:37
Én ezt nem hiszem hogy valós,még ha minden szakágat beleszamítunk akkor is sok.192 millió az első csapat teljes bérköltsége,kiknek fizetünk meg plusz 400 milliót?
A Barcelona, mint egyesület közel 4.000 embert alkalmaz.
Ha spanyol átlagbérrel számolsz (legyen 70.000 Euró, sokat biztos nem mondtam), akkor az 280 millió, plusz a "sztárok" legyenek azok focisták (rájuk írtál cca 200milliót), kosarasok, edzők, orvosok, kézisek, igazgatók, elnök, a stábja stb.
Mellette fizetünk egy halom embernek pénzt (Messi pl) akik sok éve leléptek.
Troym írta:
kmb írta:
Én ezt nem hiszem hogy valós,még ha minden szakágat beleszamítunk akkor is sok.192 millió az első csapat teljes bérköltsége,kiknek fizetünk meg plusz 400 milliót?
Ha spanyol átlagbérrel számolsz (legyen 70.000 Euró, sokat biztos nem mondtam), akkor az 280 millió, plusz a "sztárok" legyenek azok focisták (rájuk írtál cca 200milliót), kosarasok, edzők, orvosok, kézisek, igazgatók, elnök, a stábja stb.
"According the la liga"
A lá liga alá tartozik akkor minden vagy hogy van ez?
Troym
Director del Fútbol

kmb írta:
kmb
Jugador del Barça

Troym
Director del Fútbol

2024.12.28. 15:43:02

kmb írta:
2024.12.28. 15:37:47
Capology szerint az éves bérköltség 192 millió
Akkor ezek szerint 40 millió lenne a reális vagy hogy?
A Realnal ugyanez 273 millió.
According to the La Liga:

• Barcelona’s salary cap: €426M
• Actual Salaries: €583M
kmb
Jugador del Barça

2024.12.28. 15:37:47

Capology szerint az éves bérköltség 192 millió
Akkor ezek szerint 40 millió lenne a reális vagy hogy?
A Realnal ugyanez 273 millió.
Troym
Director del Fútbol

2024.12.28. 14:37:37

andras953 írta:
2024.12.28. 13:23:37
Deluigi írta:
2024.12.28. 00:00:57
Nem igazan ertem, Pedrit miert felejtetted ki, meccsek ota MOM-okat nyom
Mert nyilvánvaló erényeit nálam teljesen lerontják javíthatatlan hátrányai - elsősorban lassúsága, fizikuma.
És jelen helyzetben, amikor 150 millióval magasabb a bérkeret, mint az engedélyezett, plusz Olmo se játszhat januártól, akkor hogyan lehetséges 10 embert hozni és még Pedri szintű alap embereket is lecserélni?
Válasz küldése