2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Vagy emiatt marad végül De Jong, ki tudja.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.07.22. 18:37:17Nagyon úgy néz ki hogy a Koundé gyerekről lemaradunk, kár érte.
Bízom a vezetőségben hogy miután támadóposztra és KP-ra is topjátékosokat igazoltunk, a védelembe se ZS kategória fog jönni...
Esküszöm le akartam írni, Raphinha góljánál tűnt fel, hogy CSAK színesbőrűek ölelkeznek. Alighanem erősödtünk fizikailag is, mert aki volt nálunk (Fati, Dembélé) pont nem a sztereotíp izomerőt képviselték, sőt.Kovbal88 írta: ↑2022.07.22. 17:57:10Ennyi színes egyéniség szerintem még nem is játszott egyszerre a Barcelonában, mint most. Dest, Araújo, Balde, Kessie, Raphinha, Dembele, Fati, Depay lassan, már olyanok leszünk, mint a francia válogatott. Nincs vele igazán bajom, mivel hosszú évek óta nincs eredmény európai porondon, de azért meglepő, hogy ennyi színes játékosa van a csapatnak.barcamessi írta: ↑2022.07.22. 16:43:17
biztos valami fiatal betonnéger irányba mennék, mint ahogy volt is szó a napokban Saliba és Badiashile féle tagokról. Inkább rájuk költenék 50-60 milliót, mint Martinezre 30-40-et.
Ennyi színes egyéniség szerintem még nem is játszott egyszerre a Barcelonában, mint most. Dest, Araújo, Balde, Kessie, Raphinha, Dembele, Fati, Depay lassan, már olyanok leszünk, mint a francia válogatott. Nincs vele igazán bajom, mivel hosszú évek óta nincs eredmény európai porondon, de azért meglepő, hogy ennyi színes játékosa van a csapatnak.barcamessi írta: ↑2022.07.22. 16:43:17
biztos valami fiatal betonnéger irányba mennék, mint ahogy volt is szó a napokban Saliba és Badiashile féle tagokról. Inkább rájuk költenék 50-60 milliót, mint Martinezre 30-40-et.
A Sporton olvasni Salibaról, mint célpontról, viszont egy Freddie Paxton nevű újságíró szerint az Arsenal erőteljesen győzködi, hogy hosszabbítson. Ha kicsit rárepülnénk talán sikerülne lebeszélni róla. Akik korábban és jelenleg szóba kerültek, mint opciók Koundé elhalászása esetén, Inigo Martinez, Pau Torres, Saliba, Skriniar, Kimpembe. Utóbbi kettő szerintem felejtős. A szlovákot ha meg is tudnánk fizetni (bár lejáró szerződésű) szerintem olyan bérigénye lenne, hogy azt nem állnánk, plusz fél Európa sorban áll érte, Kimpembe meg így is több pénzt követel. Szerintem a két spanyol közül kerülhet ki valaki.barcamessi írta: ↑2022.07.22. 16:43:17Nekem meg a hideg futkos a hátamon olvasva a nevét... Annak idején ígéretesen indult, 22-23 évesen kellett volna neki szintet lépni, nem megragadni spanyol középcsapatokban. Mindent elmond, hogy Eric Garcia is bőven előtte van a sorban a válogatottban, úgyhogy jó helyen van ő ott ahol van.barca0417 írta: ↑2022.07.22. 16:03:36Èn örülnék Inigo Martienz nek. De nyilván nem 50 ért. 31 éves, jövőre jár le a szerződése. Ha 20 körül el tudnánk hozni, azért jól jönne ő még ide. Mellette még jöhetne Azpiliqueta, és azért nem állnánk rosszul. Araujo Christensen fiatal erőteljes páros, padra meg Eric, Pique, és Inigo azért nem hangzik rosszul.
Ha nem jön Koundé, én biztos valami fiatal betonnéger irányba mennék, mint ahogy volt is szó a napokban Saliba és Badiashile féle tagokról. Inkább rájuk költenék 50-60 milliót, mint Martinezre 30-40-et.
Nekem meg a hideg futkos a hátamon olvasva a nevét... Annak idején ígéretesen indult, 22-23 évesen kellett volna neki szintet lépni, nem megragadni spanyol középcsapatokban. Mindent elmond, hogy Eric Garcia is bőven előtte van a sorban a válogatottban, úgyhogy jó helyen van ő ott ahol van.barca0417 írta: ↑2022.07.22. 16:03:36Èn örülnék Inigo Martienz nek. De nyilván nem 50 ért. 31 éves, jövőre jár le a szerződése. Ha 20 körül el tudnánk hozni, azért jól jönne ő még ide. Mellette még jöhetne Azpiliqueta, és azért nem állnánk rosszul. Araujo Christensen fiatal erőteljes páros, padra meg Eric, Pique, és Inigo azért nem hangzik rosszul.
Igy van, majd veszunk 40ert valami futottak még kategoriat.
Nagyon jó védő, sokat figyeltem. Nem hiszem, hogy tőlünk magasabb árat várt, erről már tájékoztatták, hogy Fati és Pedri bérkategóriájába fog esni. Még nem 100%, mert a biztosra egyelőre csak az angol lapok hirdetik, a spanyol lapok is a Times-tól veszik át, de ha igaz a Marca ma beszámolt Torresről, mint opcióról. Szerintem ő is jó fogás lenne. Ballábas, jó felépítésű, a legjobb korban van, Xavi is ismeri. Ha 40-50 millió körül megzerezhető szerintem simán megéri.davi10 írta: ↑2022.07.22. 15:17:33Lehet csak kivárta, hogy a nagy Chelsea érdeklődésre való tekintettel nem adunk-e magasabb ajánlatot neki is.
De tényleg érdekes sztori, viszont amíg nem hivatalos addig én nem tekinteném lezártnak. Én csak azért hoztam volna, mert elvileg Xavi fő célpontja volt. Annyi maradt meg a srácból, hogy ellenünk kiállíttatta magát, mert balhézott Alba-val.
Lehet csak kivárta, hogy a nagy Chelsea érdeklődésre való tekintettel nem adunk-e magasabb ajánlatot neki is.
Nem tudom, hogy le tudnák-e igazolni De Jongot, mert hiába engedékenyebb ott az FFP, de ment Sterling, Koulibaly, most elvileg megy Koundé. Sterling nem tudom mennyit keres, de a két kh 20 millió nettó, Sterling is gondolom 10 felett van. Aki számít igazából az Rüdiger. Ha még odamenne De Jong?
Ha nincs ló jó a szamár is alapon. És 50 millió alatt nem is tárgyalnak.Zsoma írta: ↑2022.07.22. 14:43:24Közben Alemany már Inigo Martinezért egyeztet a Bilbaoval, 31 évesen ő sem a jövőt jelentené. Nem látom értelmét €20-25m-t eldurrantani rá.
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... z-14143248
Meg valószínűleg De Jong se akar majd odamenni. És télen ha jól emlékszem Araujo-t is környékezték.
Ez szimpatikusabb verzió!
Főleg, hogy Raphinha (és Dembelé) is itt kötött ki. Pedig ott is potenciális célpontok voltak.davi10 írta: ↑2022.07.22. 10:02:08Mondjuk lehet okosabb lett volna leboltolni Azpilicueta-t (meg Alonso-t) a Chelsea-vel, mielőtt ellopjuk Kounde-t az orruk elől.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.07.22. 09:54:01Eközben a Chelsea agyfaxt kap, mert Koundé mégis elment a Sevillával felkészülésre(erről már fénykép is van) miközben pár napja még nem volt az utazó keretben, ami a mi pozíciónkat erősíti, egyes hírek szerint már orvosira kellett volna mennie a Chelseahez de ő a Barcelonára vár.![]()
Így szerintem szivatni fognak minket.
Szerintem Azpilicuetaval továbbra is csak arcoskodnak, ott is az összegen megy a vita. Mi nem akarunk 8 milliónál többet adni, ők 10 fölött akarnak. Ez a tulajváltás nagyon rosszul jött nekünk. Abrapapa megegyezett Azpival, hogy tekintettel arra, hogy mit tett már le a klubnál ingyen elengedi, ez az amcsi gyökér ragaszkodik az aktiválódott záradékhoz. (30 pályáralépés)davi10 írta: ↑2022.07.22. 10:02:08Mondjuk lehet okosabb lett volna leboltolni Azpilicueta-t (meg Alonso-t) a Chelsea-vel, mielőtt ellopjuk Kounde-t az orruk elől.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.07.22. 09:54:01Eközben a Chelsea agyfaxt kap, mert Koundé mégis elment a Sevillával felkészülésre(erről már fénykép is van) miközben pár napja még nem volt az utazó keretben, ami a mi pozíciónkat erősíti, egyes hírek szerint már orvosira kellett volna mennie a Chelseahez de ő a Barcelonára vár.![]()
Így szerintem szivatni fognak minket.
Én ezt úgy hallottam, hogy egy szurkoló rákérdezett, hogy szerződtetik-e Koundét, Laporta meg visszakérdezett, hogy "szeretnéd?"