2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ma döntenek róla, estére le kell, hogy záruljon az ügy. Elvileg van remény, mert IT hiba miatt történt a dolog, a felek bizakodóak (sport.es és Romano).
Éppen tegnap gondoltam, hogy megnézek pár videót Lucas Romanról, hát az egyiknek pont az a címe, hogy The New Messi, Magic Skills & Goals. Pedig nem brazil gyerek.
Akkor ide lehetne sorolni az összes besült igazolást. A fentirekből igazán Todibo volt az aki fiatalon, Európában szinte teljesen ismeretlenül jött. De neki sem feltétlenül a képességeivel volt a baj, hanem egy mentális roncs volt. Akárhová került sehová nem tudott beilleszkedni, folyamatos problémák voltak vele. Ahogy hallani lehetett semmi alázat nem volt benne, le se tojta az edzőket.brazilfan írta: ↑2023.02.01. 14:51:59Nem emlékszem olyanra, hogy brazil csodagyerekeket vettünk volna. Az utóbbi években leigazoltak közül talán Malcomot, Arthurt és Matheus Fernandest lehetne közéjük sorolni, a többi brazilnak volt európai múltja, föl lehetett térképezni, hogy mire képesek és mire nem.
Valamelyik kommentelő kitalálta ezt a brazil csodagyerekezést, pedig szerintem a francia zsenikkel sem ártana óvatosnak lenni: Lenglet, Umtiti, Todibo, Digne, Mathieu, Griezmann, szintén csak a közelmúltból, de egyikük se lett Barca-legenda.
brazilfan írta: ↑2023.02.01. 16:01:07Henrique, Keirrisson még 2010 előtt, Douglas azt hiszem 2014-ben érkezett. Azokat az árakat ne hasonlítsuk már a mostaniakhoz.
14 millióért akkor már komplett játékosokat lehetett venni. Kb. amikor Keirrisson jött, akkor volt Adriano 9, Mascherano meg 20, Alves bődületes áron 35.
Ezeket a 4,8,14-eket bátran beduplázhatod.
De ezeken a játékosokon mint Wesley, Araujo, Lucas Roman bukni nem nagyon lehet. Max visszamennek kölcsönből és nem érvényesítjük az opciót vagy bukunk rajtuk 1-2 milliót, mint utóbbi esetében történhet. Én személy szerint nagyon kíváncsi a srácra. A videók alapján iszonyatosan robbanékony és az a labdavezetése tisztára Messit idézi. Ahogy kapkodja a lábát és ugyanazokat a testcseleket csinálja. Viszont az a mozdulat, ahogy lőni szokott..,. Szinte elröhögöm magam rajta.![]()
De én még Torrét is ide sorolnám. Még fél éve sincs itt. Pedrit az első egy-másfél évében rengetegen SR 2.0-nak bélyegeztek, meg hogy a semmire lett Golden boy stb. Aztán később tudjuk-
Douglas 4 mill., Marlon 5 mill., Henrique 8 mill., Keirrison 14 mill. körül, egyik sem 30-50 milliós.Messa írta: ↑2023.02.01. 15:28:11Pedig volt azért korábban egy Douglas, Marlon, Henrique, Keirrison is, meg nem régről Emerson ugye.brazilfan írta: ↑2023.02.01. 14:51:59Nem emlékszem olyanra, hogy brazil csodagyerekeket vettünk volna. Az utóbbi években leigazoltak közül talán Malcomot, Arthurt és Matheus Fernandest lehetne közéjük sorolni, a többi brazilnak volt európai múltja, föl lehetett térképezni, hogy mire képesek és mire nem.
Nem a náció a lényeg, hanem a kiválasztás,hogy ne higgyünk el mindent a dörzsölt, minden hájjal megkent ügynököknek. Olvastam, hogy a pool sikereiben és igazolásaiban nagy szerepet játszott, hogy együttműködtek a helyi fizika vagy matematika tanszékkel, akik komoly modellekkel kiszámolták,hogy milyen profilú játékost kell igazolniuk. Aztán megromlott a viszony, és meglehet nézni, hol tart most a Liverpool. Komoly scout, és monitor tevékenységgel lehet megtalálni az ide illő játékosokat. Nem lenne rossz, ha a Kisfőnökhöz hasonlóan több Barcás edző lenne az u21-es csapatoknálbrazilfan írta: ↑2023.02.01. 14:51:59
Nem emlékszem olyanra, hogy brazil csodagyerekeket vettünk volna. Az utóbbi években leigazoltak közül talán Malcomot, Arthurt és Matheus Fernandest lehetne közéjük sorolni, a többi brazilnak volt európai múltja, föl lehetett térképezni, hogy mire képesek és mire nem.
Valamelyik kommentelő kitalálta ezt a brazil csodagyerekezést, pedig szerintem a francia zsenikkel sem ártana óvatosnak lenni: Lenglet, Umtiti, Todibo, Digne, Mathieu, Griezmann, szintén csak a közelmúltból, de egyikük se lett Barca-legenda.
Pedig volt azért korábban egy Douglas, Marlon, Henrique, Keirrison is, meg nem régről Emerson ugye.brazilfan írta: ↑2023.02.01. 14:51:59Nem emlékszem olyanra, hogy brazil csodagyerekeket vettünk volna. Az utóbbi években leigazoltak közül talán Malcomot, Arthurt és Matheus Fernandest lehetne közéjük sorolni, a többi brazilnak volt európai múltja, föl lehetett térképezni, hogy mire képesek és mire nem.
Azért kacérkodtunk Endrickkel és most is valami Vitor Roque 17 éves csatár a nagy vágyak egyike.
Nem emlékszem olyanra, hogy brazil csodagyerekeket vettünk volna. Az utóbbi években leigazoltak közül talán Malcomot, Arthurt és Matheus Fernandest lehetne közéjük sorolni, a többi brazilnak volt európai múltja, föl lehetett térképezni, hogy mire képesek és mire nem.
Ez a nagy baj, hogy hiába adunk el/távozik év közben három játékos, nemhogy igazolni nem tudunk, de még be sem tudjuk regisztrálni az embereket. Ott van még Araujo és Baldé is aki erre vár.
A CVC deal pont arra volt jó hogy ellehetetlenítse a Szuperligához csatlakozást azoknak a csapatoknak akik aláírták és pont ezért ellenezték Laportáék.Troym írta: ↑2023.02.01. 10:52:54off: A Real és a Barca marketing értéke a világban Top5 az biztos, a Laliga közvetítési pénzei kb 2. legnagyobbak, nézőszám sem alacsony, nemzetközi kupákban is eddig magasan a spanyol csapatok a legsikeresebbek, a világ legnagyobb klubszintű rangadója is itt van, innentől hogy a bánatba nincs pénz?
A csapatok közül 39 aláírt a CVC-vel is, az akkor mire volt jó?
Egy Barca meg nem tud szinte ifiket regisztrálni, pedig újra vannak nézők, mégis 200m kéne spórolni és kb. ingyen tudunk kukázni játékosokat.
Logikus.
Tényleg hihetetlen hogy nem látja az elvakultságától a dolgokat.visca el barca írta: ↑2023.02.01. 09:15:05a ligue1 már rég jobb. az egesz la liga a barca-real brand által működtetett lélegeztető gépen csüng. és tebas a hulye szabalyaival meg is tesz mindent, hogy ez így maradjon. nem tudom mi lesz a mi sorsunk, de a real sztem jovore, ha a 3 nagy oreg visszavonul/padra szorul, teljesen ki fog pukkadni.MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.02.01. 09:02:48szépen elhúznak a rivális bajnokságok és lassan Ligue 1 szintűek lesznek a Spanyol csapatok nemzetközi fronton![]()
a ligue1 már rég jobb. az egesz la liga a barca-real brand által működtetett lélegeztető gépen csüng. és tebas a hulye szabalyaival meg is tesz mindent, hogy ez így maradjon. nem tudom mi lesz a mi sorsunk, de a real sztem jovore, ha a 3 nagy oreg visszavonul/padra szorul, teljesen ki fog pukkadni.MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.02.01. 09:02:48szépen elhúznak a rivális bajnokságok és lassan Ligue 1 szintűek lesznek a Spanyol csapatok nemzetközi fronton![]()
Ő nem jön, nem sikerült határidőre a papírozás.
A srác zsenialitásához sok kétség nem férhet, de asszem egy meccsen kapott összesen lehetőséget. Nem tudom az okát, de ismerve az előzményeket (vezetőséggel való összetűzés miatt padozott végig fél évet az előző csapatánál), azt tippelném, hogy valami súlyos magatartásbeli problémák lehetnek vele.
Ja most olvadom, a nagy frlhajtással leigazolt Emre Demir ment a Fenerbe. A következő átigazolásából 20% nekünk jön.