Gerard Piqué

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Feast4
Director del Fútbol

2016.05.08. 23:59:16

Bob_Marley írta:
Feast4 írta:Amúgy neki is nagy piros pint a mai meccs miatt.1:0-nál az a kifejekr labda nagyon kellett.Pokoli nehézzé vált volna minden ha at bemegy.
Valóban fontos volt, de szerintem az mellément volna. Esetleg mögötte még álltak, de az Espanyol játékos meg masszív lesen volt.
Én eléggé kapu felé tartónak láttam.De végülis mindegy lényeg a végeredmény.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.08. 23:17:35

Feast4 írta:Amúgy neki is nagy piros pint a mai meccs miatt.1:0-nál az a kifejekr labda nagyon kellett.Pokoli nehézzé vált volna minden ha at bemegy.
Valóban fontos volt, de szerintem az mellément volna. Esetleg mögötte még álltak, de az Espanyol játékos meg masszív lesen volt.
Kép
Kép
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.05.08. 23:08:37

Amúgy neki is nagy piros pint a mai meccs miatt.1:0-nál az a kifejekr labda nagyon kellett.Pokoli nehézzé vált volna minden ha at bemegy.
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.04.24. 10:06:51

Elképesztően nagy dicséret illeti az elmúlt pár hétért. Elsősorban nem a teljesítményére gondolok pedig az is elsőrangú volt. Amiért nagyon megdicsérem az a csapatért tett munkája. Az Atletico és a Valencia ellen is ő volt az első aki tüzelte és biztatta a fiúkat, esküszöm mintha Puyolt láttam volna. Aztán a Deportivo ellen elutazott a csapattal amikor eltiltott volt. Általában ilyenkor az eltiltott emberek otthon maradnak és élvezik, hogy végre van egy szabad hétvégéjük, de ő látva csapat zuhanását inkább elment velük, hogy tudja őket biztatni. Le a kalappal =D> . Tudom nagyon jól, hogy elég sok hülyeséget csinál, de ha végre ezeket levetkőztetné akkor ő lehet az aki átveszi a 4.számú kapitány szerepét ha esetleg valaki távozna a kapitányok közül ( valószínűleg Ini vagy Masch lesz az). Az utóbbi pár hét alapján teljesen rászolgált.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2016.04.17. 23:56:05

Elmúlt meccseken rendre kiemelkedik, kőkemény munkát tesz bele a 90 percébe. Sajnálom hogy nem tudta a léc alá bombázni azt a lehetőséget, benne éreztem igazán a tüzet, hogy amit lehet ma megpróbált, a bekapott gól után is űzte hajtotta a társakat.

Ezzel a védelemmel az a probléma, hogy nem normális az egész.. Piqué és Masch már mondhatni össze szokott páros, Masch is nagyot melózott, de a két szélen elképesztő gyengék vagyunk. Sergi Robi Alves helyett kellett ma, de ő sem szélső védő, ahogy ma már Alves is csak kéthavonta, Jordi Alba meg rémgyenge. Tegyük össze a kezünket, hogy Piqué teszi a dolgát és amennyire lehet össze fogja a hátsó alakzatot.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.17. 23:11:20

palesz77 írta:Ő is kegyetlen nagyot melózott ma, még ha nem is hibátlanul, és a végén vissza is hozhatott volna minket.. De mindent elmond róla, hogy Messi után egyedül benne éreztem a gólt. Akár mekkora bohóc, és emberileg nulla sokszor, ma azon kevesek egyike volt, akit vitt a szíve előre, és mindent megtett volna a győzelemért. Rá nem tudok ma haragudni, jó meccse volt.
Tényleg nagyot küzdött, és már nem először történt meg, hogy egy nehéz meccsen jött előre a támadásokat segíteni, nem is rosszul. De az alapvető feladatát, a védőmunkáját egyáltalán nem látta el jól, és engem ez zavar.

Az igazolás topicban nem mentem bele a vitába, de itt megteszem: támadó felfogású csapat vagyunk, de azért a védők tekintetében már nagyon átestünk a ló túloldalára. Milyen védő illik a rendszerbe? Legyen gyors, technikás, legyen jó az előre játéka...az meg, hogy védekezni hogyan tud teljesen másodlagos.

Vidalt, aki nem tud védekezni idehoztuk Alves mögé, aki (most már) szintén nem tud. #-o
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.17. 22:57:51

A helyzeténél az jutott eszembe, hogy ejj ha nem ő kerül oda hanem más akkor egyenlítés....de aztán hamar rájöttem, hogy lehet még így volt jobb, mert Suarez luftot rúg, Messi a védőbe rúgja, Neymar meg átveszi fülére pattintja két cigánykereket csinál és elveszik tőle.

Tényleg nagyot ment, Szerdán is ezt láttam tőle, volt egy Abidalt megszégyenítő földön fekvő szerelése is a Calderónban.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.04.17. 22:42:17

Ő is kegyetlen nagyot melózott ma, még ha nem is hibátlanul, és a végén vissza is hozhatott volna minket.. De mindent elmond róla, hogy Messi után egyedül benne éreztem a gólt. Akár mekkora bohóc, és emberileg nulla sokszor, ma azon kevesek egyike volt, akit vitt a szíve előre, és mindent megtett volna a győzelemért. Rá nem tudok ma haragudni, jó meccse volt.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.04.10. 21:01:39

Már hetek óta briliáns formában van, remélem átragad az ő lelkesedése a többiekre is a szezon utolsó szakaszára.
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.04.10. 17:11:55

GREAT NEWS!!!
Rafinha and Pique had discomfort after yesterday's game. Both players should be available for the CL game against Atletico (sport)

ÍGY LEGYEN! =D> És lehetőleg fejben is rendben legyenek főleg szerdára!
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.10. 15:44:57

Messias2 írta:Pique and Rafinha had discomfort after Real Sociedad game. Had treatment this morning. Not yet clear if Pique will be at next game. [sport]

Nagyon nem jó hír. A hátsó alakzatunk is túl van hajtva, legalábis a 2 khnk,többet kéne rotálni. Nem is értettem, hogy a Sociedad ellen, miért nem pihentette legalább az egyiket.
Belegondolva mindegy lett volna ha elengedjük a meccset és a fiúk pihennek.De most már mindegy utolag könnyen okos az ember.
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2016.04.10. 13:22:11

Pique and Rafinha had discomfort after Real Sociedad game. Had treatment this morning. Not yet clear if Pique will be at next game. [sport]

Nagyon nem jó hír. A hátsó alakzatunk is túl van hajtva, legalábis a 2 khnk,többet kéne rotálni. Nem is értettem, hogy a Sociedad ellen, miért nem pihentette legalább az egyiket.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
etooka9
Capitá del Barça

2016.04.09. 23:13:10

Piqué:"Arbeloa tweet? A player who has started 1 game in 32 rounds doesn't deserve an answer.If you're not a protagonist on the pitch don't be one off it." :lol:
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.04.03. 12:02:06

Rakéta mellett a meccs legjobbja volt nálunk, leradírozta az elől lévőket elég szépen.
Aztán mikor már az utolsó 20 percben állandóan 6 a 4be vitték rájuk a labdát, már tehetetlen volt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.03. 11:43:22

Na tessék. :D Pályán volt, nem másokkal foglalkozott jó volt.

Szerintem az első szögletgólunk volt idén (direktbe) így öröm az ürümben a tegnapi meccs kapcsán az ő fejes gólja.
Szép volt Gerard.
Kép
Kép
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2016.03.21. 17:08:12

Bob_Marley írta:A pályán kell kiállni és nyerni egy játékosnak.
Ezt meg is teszi(k) elég nagy százalékban.:-D
Csak hogy ő egy celeb Bob, aki a családja, sőt felesége által is azzá lett. Nyilván kell ehhez egy bizonyos affinitás is, ami belülről jöhet neki, tehát nem esik nehezére. Nekem ezzel semmi bajom nincsen, ahogy látom neki sincs. Egy biztos a lentebb taglalt nyilatkozatával semmi baj nincsen. Semmi olyat nem mondott, amiben nem lett volna igaza. Ezt már Chino el is mondta, nincs értelme ismételni. Kivételesen teljesen egyetértek Pique-vel.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.21. 16:44:44

A pályán kell kiállni és nyerni egy játékosnak.
Kép
Kép
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2016.03.21. 16:02:07

Ezt nem kell ennyire túl misztifikálni! Ő ilyen! Alves is hasonló stíl, és még Eto'o volt ilyen talán!
Szóval ő elmondta a véleményét, ami se nem volt sértő, se nem volt személyes, se bicskanyitogató!
támadási felületet meg végképp nem adott!
Bob, oké legyen ahogy mondod, elfogadom. ne az ő dolga legyen az hogy megmondja a tutit, akkor kié? Barcelonában nincs ember aki valamikor is kiállna a klub mellett ha támadás éri... Rossell volt olyan elnök aki nem hagyta magát, előtte, s azóta sincs senki aki ezt megtegye egy-egy klubot érő attrocitás okán!
Nekem ez ennyi!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
eimenis1212
Jugador d'estrella

2016.03.21. 15:59:10

Bob_Marley írta:irreleváns arról beszélni hogy mi történt előtte. Az egy külön dolog.
miért lenne írreleváns? Hisz a második elmaradó sárga okán elmaradt kiállítást tették szóvá. A második sárga meg nincs első nélkül. Az újságíró tul. képpen azon fröcsögött h "ha rendesen vezeti a meccset a bíró" akkor piqét kiállítja ott annál a kezezésnél. Piqué meg azt mondja h "ha rendesen vezeti a bíró a meccset" akkor nem állítja ki ott a kezezésnél mert csak ott kellett volna jönnie az első sárgának.

Chino: persze. Én nem is azt mondtam h ész nélkül magyarázni kell. De itt nincs is erről szó.
Chino
Llegenda del Barça

2016.03.21. 15:49:39

Azt hiszed Iniesta azért mert nem mondja ki mert őt nem zavarja ha fröcsögnek rá vagy a csapatára? belül szted nem hasonlókat gondol mint Piqué amikor cikkeznek a madridi lapok? És azért jobban kellene becsülni Init mert magába fojtja. Én inkább őszinteség párti vagyok.[/quote]

Azért ezt az őszinteséget sem kell túlzásba vinni. Nem szerencsés ez az "ami a szívemen az a számon" stílus, mert csak hátránya van belőle. Sokszor el is követi Alvessel egyetemben, viszont ez a nyilatkozat még bőven a belefér-kategóriába tartozik.
Nem volt sértő vagy nagyképű, fröcsögő, burkoltan elmondta a véleményét, amikor az újságírók túlzásba vitték a dolgot.

Amikor nagyon "szabad" stílusban mondja el a véleményét az tényleg hülyeség, mert észben kell tartania, hogy nem egy magánember, akit leszólítanak az utcán, nemcsak magát, hanem a klubot is képviseli. Tudni kell, hogy a "titulusa" nem engedhet meg mindent. De ismétlem, szerintem ez nem tartozott ebbe a kategóriába.

Az, hogy piros pedig távol állt tőle. Nem is utolsó emberként tette, nem egyértelmű gólhelyzetet akadályozott meg, innen nincs is mit beszélni róla.
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.21. 15:45:11

Csakhogy nem Pique dolga ezeket kimondani. A gyorshajtásos példában meg lássunk már mögé könyörgöm. Az egész az, hogy irreleváns arról beszélni hogy mi történt előtte. Az egy külön dolog. Ahogy Pique is említette, de alapvetően, igen az egész hipotézis.
Nekem nincsenek ilyen szép számaim hogy 10/10, de láttam ilyenért kiállítást. Kézzel megakadályozta a kitörő csatárt. De oké, elfogadom, de utána lett volna annyi esze hogy nem kezd el twitteren ""okoskodni".
És igen egy Iniesta kussol, mert ez a normális. Mondja az újságíró, kit érdekel? Így meg saját magának ad támadási felületet.

Egyéniség meg pláne nem attól lesz valaki, hogy a másik emberrel szemben "sérteget" vagy odaszúr. Nehogy már egy ilyen dolgot erénynek fogjunk már fel, hogy odamondja a másiknak.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.03.21. 15:49:42-kor.
Kép
Kép
Kép
eimenis1212
Jugador d'estrella

2016.03.21. 15:12:28

Bob_Marley írta:Mondandója első részével egyetértek, teljesen korrektül nyilatkozott, hogy ide-oda van tévedés, de a gőgös második felével már nagyon nem értek egyet. Főleg hogy ha úgy vesszük akkor egyből pirosat is kaphatott volna Pique, mert gólhelyzetben kitörő ember volt, de lépjünk is ezen túl. Az nem érv hogy előtte az nem volt sárga. Egy rendőrnek se mondod azt, hogy bocs hogy most gyorsan mentem, de tegnap meg tegnapelőtt amúgy meg 10km/h-val lassabban. Lőtéri kutyát nem érdekli az előtte levő eset. Piquenek nem az újságírókkal meg a madridi tizenegyesekkel kellene foglalkoznia. (http://www.marca.com/futbol/barcelona/2 ... b45c3.html)
És pont ha arra gondolok, hogy Casemiro nyilatkozatán akadt ki pár ember, aki még csak nem is szapult senkit, de Pique most nagy király mert odamondta, hát nem tudom....
Neki a focival kell foglalkoznia semmi mással. Ő meg előszeretettel szeret másokkal foglalkozni, mintha ezzel a saját teljesítményét javítaná fel, hogy másokat meg közben burkoltan vagy célirányosan lehúz. Ennek nem tudom hogy miért és hogyan kellene tapsolni, s nem is tapsolnak neki nem csak Madridban, de Spanyolország szerte sem....
Bob! Te direkt nem akarod érteni? Az újságíró azt magyarázta, hogy HA KORREKT ÍTÉLET SZÜLETIK AZ ADOTT MECCSEN (hipotézis)akkor ki kellett volna állítani Piquét. Piqué meg azt válaszolta (hipotézisre válasz) h elfogult az újságíró, mert a tények egy részét "véletlenül" elfelejti meglátni, ugyanis az első megmozdulása nem volt sárga így az ADOTT MECCSEN nem kellett volna kiállítani (senki nem jött a tegnapi meccsel - tegnapi gyorshajtással ; és a te hasonlatod még azért sántít mert rendőr =bíró, tehát amiről Te írsz az a rendőr büntetésének kielemzése egy újságíró által). És baromira igaza van Piquének. Ha meg Te a másodikért egyből pirosat adsz akkor ne menj bírónak. Arra 10 bíróból 10 nem ad pirosat.
Harmadrészt: miért kell mindenbe belekötni? Miért jó az ha mindenki sablonember, sablonnyilatkozatokkal? Miért baj h valakinek van egy kis egyénisége és az őt ért beszólásokra, vádakra, támadásokra reagál. Megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel elv? Te hagyod h lábtörlőnek használjanak az életedben és csak bólogatsz? Általában az emberek nem hagyják. Azt hiszed Iniesta azért mert nem mondja ki mert őt nem zavarja ha fröcsögnek rá vagy a csapatára? belül szted nem hasonlókat gondol mint Piqué amikor cikkeznek a madridi lapok? És azért jobban kellene becsülni Init mert magába fojtja. Én inkább őszinteség párti vagyok.
Chino
Llegenda del Barça

2016.03.21. 15:00:33

Bob_Marley írta:Mondandója első részével egyetértek, teljesen korrektül nyilatkozott, hogy ide-oda van tévedés, de a gőgös második felével már nagyon nem értek egyet. Főleg hogy ha úgy vesszük akkor egyből pirosat is kaphatott volna Pique, mert gólhelyzetben kitörő ember volt, de lépjünk is ezen túl. Az nem érv hogy előtte az nem volt sárga. Egy rendőrnek se mondod azt, hogy bocs hogy most gyorsan mentem, de tegnap meg tegnapelőtt amúgy meg 10km/h-val lassabban. Lőtéri kutyát nem érdekli az előtte levő eset. Piquenek nem az újságírókkal meg a madridi tizenegyesekkel kellene foglalkoznia.
Szerintem egyáltalán nem volt gőgös a nyilatkozata. Sok hülyeséget mondott már, amiket nem kéne, de ez most teljesen korrekt volt. Egyszerűen annyit mondott ezzel, hogy ha tőle is normális válaszokat várnak, akkor ne legyenek részrehajlóak. Sajnos a spanyol médiumok mindig arra törekednek, hogy olyan replikákat csikarjanak ki egyes játékosokból, amik felháborodásra adhatnak okot. Persze sokszor nem kell ezért sokat tenni, de többségében erre törekszenek. Legyen az a Mundo, Marca, Sport vagy AS.
Újságíróként eléggé tisztában vagyok a média írott/íratlan szabályaival és pont emiatt szomorú, hogy ezeket tiporják sárba. A másik dolog pedig a félrefordítások, legyenek azok szándékosak vagy vétlenek. Ebben például az NSO az élen jár.
Amúgy nem érzem, hogy akkora segítséget kaptunk volna a bírótól. Piqué kezezése sehol nem ért pirosat. Sárga mehetett volna, de az is csak a visszajátszáson látszott, először még a kommentátor is fantasztikus mentésnek titulálta és annak is látszott.
A tizenegyes pedig szerintem befújható volt, Asenjo először Neymart találta el. Ráadásul még a harmadik lassítás után sem lehetett egyértelműen eldönteni. Az, hogy a stúdióban azt pofázzák, hogy nem kellett volna megadni, mert ezzel kevésbé lett nyitott a meccs baromság.

Bocs Bob , de ez a gyorshajtási téma iszonyatosan sántít, távolról sem lehet összehasonlítani ezzel a helyzettel.
Forca Barca!!!!
Normandia
Director del Fútbol

2016.03.21. 12:56:38

Az a gond, hogy a semmitmondó nyilatkozatokhoz vagyunk szokva és ha esetleg egy labdarúgónak saját véleménye van a játékról a világról, akkor meg azt mondjuk nem ez a dolga, foglalkozzon a focival. Nagy a szája az biztos és lehet nem kellene mindig nyilatkoznia, de amit mond, azt úgy is gondolja. Számomra ez tisztább hozzáállása a dolgokhoz, mint akármelyik standard nyilatkozata az edzőknek és játékosoknak.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Deus
Boixos Nois

2016.03.21. 10:21:55

" Ha újságot ír, vegye le magáról a mezét."

Zseniális... =D> :D

Mondjuk igaza van. Nem csak ebben.
KépKép
Válasz küldése