Bob_Marley írta:Mondandója első részével egyetértek, teljesen korrektül nyilatkozott, hogy ide-oda van tévedés, de a gőgös második felével már nagyon nem értek egyet. Főleg hogy ha úgy vesszük akkor egyből pirosat is kaphatott volna Pique, mert gólhelyzetben kitörő ember volt, de lépjünk is ezen túl. Az nem érv hogy előtte az nem volt sárga. Egy rendőrnek se mondod azt, hogy bocs hogy most gyorsan mentem, de tegnap meg tegnapelőtt amúgy meg 10km/h-val lassabban. Lőtéri kutyát nem érdekli az előtte levő eset. Piquenek nem az újságírókkal meg a madridi tizenegyesekkel kellene foglalkoznia.
Szerintem egyáltalán nem volt gőgös a nyilatkozata. Sok hülyeséget mondott már, amiket nem kéne, de ez most teljesen korrekt volt. Egyszerűen annyit mondott ezzel, hogy ha tőle is normális válaszokat várnak, akkor ne legyenek részrehajlóak. Sajnos a spanyol médiumok mindig arra törekednek, hogy olyan replikákat csikarjanak ki egyes játékosokból, amik felháborodásra adhatnak okot. Persze sokszor nem kell ezért sokat tenni, de többségében erre törekszenek. Legyen az a Mundo, Marca, Sport vagy AS.
Újságíróként eléggé tisztában vagyok a média írott/íratlan szabályaival és pont emiatt szomorú, hogy ezeket tiporják sárba. A másik dolog pedig a félrefordítások, legyenek azok szándékosak vagy vétlenek. Ebben például az NSO az élen jár.
Amúgy nem érzem, hogy akkora segítséget kaptunk volna a bírótól. Piqué kezezése sehol nem ért pirosat. Sárga mehetett volna, de az is csak a visszajátszáson látszott, először még a kommentátor is fantasztikus mentésnek titulálta és annak is látszott.
A tizenegyes pedig szerintem befújható volt, Asenjo először Neymart találta el. Ráadásul még a harmadik lassítás után sem lehetett egyértelműen eldönteni. Az, hogy a stúdióban azt pofázzák, hogy nem kellett volna megadni, mert ezzel kevésbé lett nyitott a meccs baromság.
Bocs Bob , de ez a gyorshajtási téma iszonyatosan sántít, távolról sem lehet összehasonlítani ezzel a helyzettel.