Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én eléggé kapu felé tartónak láttam.De végülis mindegy lényeg a végeredmény.Bob_Marley írta:Valóban fontos volt, de szerintem az mellément volna. Esetleg mögötte még álltak, de az Espanyol játékos meg masszív lesen volt.Feast4 írta:Amúgy neki is nagy piros pint a mai meccs miatt.1:0-nál az a kifejekr labda nagyon kellett.Pokoli nehézzé vált volna minden ha at bemegy.
Valóban fontos volt, de szerintem az mellément volna. Esetleg mögötte még álltak, de az Espanyol játékos meg masszív lesen volt.Feast4 írta:Amúgy neki is nagy piros pint a mai meccs miatt.1:0-nál az a kifejekr labda nagyon kellett.Pokoli nehézzé vált volna minden ha at bemegy.
Tényleg nagyot küzdött, és már nem először történt meg, hogy egy nehéz meccsen jött előre a támadásokat segíteni, nem is rosszul. De az alapvető feladatát, a védőmunkáját egyáltalán nem látta el jól, és engem ez zavar.palesz77 írta:Ő is kegyetlen nagyot melózott ma, még ha nem is hibátlanul, és a végén vissza is hozhatott volna minket.. De mindent elmond róla, hogy Messi után egyedül benne éreztem a gólt. Akár mekkora bohóc, és emberileg nulla sokszor, ma azon kevesek egyike volt, akit vitt a szíve előre, és mindent megtett volna a győzelemért. Rá nem tudok ma haragudni, jó meccse volt.
Belegondolva mindegy lett volna ha elengedjük a meccset és a fiúk pihennek.De most már mindegy utolag könnyen okos az ember.Messias2 írta:Pique and Rafinha had discomfort after Real Sociedad game. Had treatment this morning. Not yet clear if Pique will be at next game. [sport]
Nagyon nem jó hír. A hátsó alakzatunk is túl van hajtva, legalábis a 2 khnk,többet kéne rotálni. Nem is értettem, hogy a Sociedad ellen, miért nem pihentette legalább az egyiket.
Ezt meg is teszi(k) elég nagy százalékban.Bob_Marley írta:A pályán kell kiállni és nyerni egy játékosnak.
miért lenne írreleváns? Hisz a második elmaradó sárga okán elmaradt kiállítást tették szóvá. A második sárga meg nincs első nélkül. Az újságíró tul. képpen azon fröcsögött h "ha rendesen vezeti a meccset a bíró" akkor piqét kiállítja ott annál a kezezésnél. Piqué meg azt mondja h "ha rendesen vezeti a bíró a meccset" akkor nem állítja ki ott a kezezésnél mert csak ott kellett volna jönnie az első sárgának.Bob_Marley írta:irreleváns arról beszélni hogy mi történt előtte. Az egy külön dolog.
Bob! Te direkt nem akarod érteni? Az újságíró azt magyarázta, hogy HA KORREKT ÍTÉLET SZÜLETIK AZ ADOTT MECCSEN (hipotézis)akkor ki kellett volna állítani Piquét. Piqué meg azt válaszolta (hipotézisre válasz) h elfogult az újságíró, mert a tények egy részét "véletlenül" elfelejti meglátni, ugyanis az első megmozdulása nem volt sárga így az ADOTT MECCSEN nem kellett volna kiállítani (senki nem jött a tegnapi meccsel - tegnapi gyorshajtással ; és a te hasonlatod még azért sántít mert rendőr =bíró, tehát amiről Te írsz az a rendőr büntetésének kielemzése egy újságíró által). És baromira igaza van Piquének. Ha meg Te a másodikért egyből pirosat adsz akkor ne menj bírónak. Arra 10 bíróból 10 nem ad pirosat.Bob_Marley írta:Mondandója első részével egyetértek, teljesen korrektül nyilatkozott, hogy ide-oda van tévedés, de a gőgös második felével már nagyon nem értek egyet. Főleg hogy ha úgy vesszük akkor egyből pirosat is kaphatott volna Pique, mert gólhelyzetben kitörő ember volt, de lépjünk is ezen túl. Az nem érv hogy előtte az nem volt sárga. Egy rendőrnek se mondod azt, hogy bocs hogy most gyorsan mentem, de tegnap meg tegnapelőtt amúgy meg 10km/h-val lassabban. Lőtéri kutyát nem érdekli az előtte levő eset. Piquenek nem az újságírókkal meg a madridi tizenegyesekkel kellene foglalkoznia. (http://www.marca.com/futbol/barcelona/2 ... b45c3.html)
És pont ha arra gondolok, hogy Casemiro nyilatkozatán akadt ki pár ember, aki még csak nem is szapult senkit, de Pique most nagy király mert odamondta, hát nem tudom....
Neki a focival kell foglalkoznia semmi mással. Ő meg előszeretettel szeret másokkal foglalkozni, mintha ezzel a saját teljesítményét javítaná fel, hogy másokat meg közben burkoltan vagy célirányosan lehúz. Ennek nem tudom hogy miért és hogyan kellene tapsolni, s nem is tapsolnak neki nem csak Madridban, de Spanyolország szerte sem....
Szerintem egyáltalán nem volt gőgös a nyilatkozata. Sok hülyeséget mondott már, amiket nem kéne, de ez most teljesen korrekt volt. Egyszerűen annyit mondott ezzel, hogy ha tőle is normális válaszokat várnak, akkor ne legyenek részrehajlóak. Sajnos a spanyol médiumok mindig arra törekednek, hogy olyan replikákat csikarjanak ki egyes játékosokból, amik felháborodásra adhatnak okot. Persze sokszor nem kell ezért sokat tenni, de többségében erre törekszenek. Legyen az a Mundo, Marca, Sport vagy AS.Bob_Marley írta:Mondandója első részével egyetértek, teljesen korrektül nyilatkozott, hogy ide-oda van tévedés, de a gőgös második felével már nagyon nem értek egyet. Főleg hogy ha úgy vesszük akkor egyből pirosat is kaphatott volna Pique, mert gólhelyzetben kitörő ember volt, de lépjünk is ezen túl. Az nem érv hogy előtte az nem volt sárga. Egy rendőrnek se mondod azt, hogy bocs hogy most gyorsan mentem, de tegnap meg tegnapelőtt amúgy meg 10km/h-val lassabban. Lőtéri kutyát nem érdekli az előtte levő eset. Piquenek nem az újságírókkal meg a madridi tizenegyesekkel kellene foglalkoznia.