Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bali 15 írta:Komolyan mondom öröm volt nézni ahogy szenved![]()
Mielőtt valaki nekem ugrana, ez nem rossz akarat. Csupán örülök, hogy küzdött, hajtott.
Meccs előtt másról se hallottam mint Ronaldo VS. Messi , Messi Vs. Ronaldo....örültem, hogy Alexis és Neymar kerültek inkább a reflektorfénybe.
ilyen meccsken EZ kell.végre szimpatikusan játszott és KÜZDÖTT.visca el barca írta:hát nem tudom. sztem meg akkor hasznos ha a kapu előtt játszik, középen és fossa magából a gólokatdévid villa írta:Örültem hogy szélen játszott mert:
1. kevesebb védő jut rá, több területe van
2. a 2008-2009-es szezonban is szélen játszott, és szvsz sokkal hasznosabb volt a csapat számáramert a focit még mindig gólra játsszák.
hát nem tudom. sztem meg akkor hasznos ha a kapu előtt játszik, középen és fossa magából a gólokatdévid villa írta:Örültem hogy szélen játszott mert:
1. kevesebb védő jut rá, több területe van
2. a 2008-2009-es szezonban is szélen játszott, és szvsz sokkal hasznosabb volt a csapat számára
Ezért kell középre egy Alexis, aki mozgékonyabb, mint a birodalmi lépegető sebességével rendelkező Fabregas, aki úgy fordul, hogy azt még Lipták is megirigyelhetné...Amikor úgy álltunk fel, hogy Messi jobb szélen, középen a mozgékony Eto'o, bal szélen pedig a no comment Ronaldinho, akkor az hát....finoman szólva is jól működött. Meg kell próbálni. Ha nem megy akkor vissza kell állni a Neymar-Messi-Alexisre.visca el barca írta:sztem meg tök hülyeség volt kitenni szélre. lényegében ezzel teljesen nullává vált a támadójátékunk. védekezni meg középen is tudott volna, nem kell ahhoz szélen játszatni.
remélem gyorsan elfelejti tata ezt a baromságot, mert ennek a fabregas kell középre taktikával azt éri el, hogy az egyetlen gólveszélyes játékosunkat is elviszi a kapu elől.
Na ma ez működött, bár ezt csütörtökön írtam. Szerintem nincs rendben továbbra sem, amikor kijöttek a második félidőre akkor is mintha hányingere lett volna. Csöpögött róla a víz, ami szintén nem jellemzője. Azért megtette amit kellett, sajna éppen az Ő eladott egyik passzából (mert szokatlan módon ma is több volt) kaptuk a gólt.corol írta:Mivel Messi alapvetően ballábas, van logika ebben. Könnyen el tud indulni befelé, egy-két emberen átmegy, majd a 16-os előtti területre érve minden irányból rárontanak, mert ebből a távolságból már életveszélyes. Na ekkor mehet jobbra, balra a passz a beinduló embereknek. A baj az, hogy ezt a mozgást már nagyon kiismerték és egyre jobb hatásfokkal levédekezik, vagy úgy, hogy már az első cselnél odatartanak neki, vagy ha sikerülnek az első cselek, lezárják a passz sávokat.
Messi az utóbbi időben, a korábbi időszakhoz képest feltűnően sok labdát elveszít, elad - szerintem éppen ezek miatt.
Komolyan, elképesztően nevetséges ez a Messi távozása téma... Bár azért arra kíváncsi lennék, ha Messiért kipengették volna azt a 250-et, akkor a szerződéshosszabbításnál miért nem emelték meg a kivásárlási árát? Vagy még nem hosszabbítottak vele és kicsit előrerohantam?Gareth Tello írta:Összegezve a dolgokat, el lehet mondani, hogy 50%, hogy Messi távozik. Vagy igen, vagy nem.
Köszönöm a felajánlkozást, de azt hiszem, egyedül is menni fog.miihii írta:Csatlakozom!
Én is addig verem a fejedet a falba, amíg össze nem dől a ház
nah, száp lassan kiderül h nemcsak iniesta, hanem messi is öregmess2009 írta:-a kora okán minden eltelt perccel egyre nagyobb a vételi kockázata - figyelembe véve természetesen a jelenlegi piaci értékét
Azért ezt sikerült összehoznod. Miért is nem Messi a világ legjobbja? Javaslom nézz több Barca meccset.mess2009 írta: -Messi (szomorúan írom le komolyan!) az idei teljesítményével jelenleg nem a világ legjobbja
-a kora és a pozíciója okán minden eltelt perccel egyre nagyobb a vételi kockázata - figyelembe véve természetesen a jelenlegi piaci értékét
-ha a klubhűséget kihúzhatjuk az egyik oldalról
összegezve egy" bölcsességgel": semmi sem lehetetlen, így az sem, hogy Messi elmegy és az sem hogy marad.
Ez elméletben nagyon szép,és alá is írnám.visca el barca írta:
ter stegen (15), hummels (35), david luiz (35), reus (50), oscar (45), agüero (60) és még maradna is belőle 10 milla[/i]
Csatlakozom!Gareth Tello írta:
Ha valaha is eligazol innen, akkor addig verem a fejem a falba, amíg össze nem dől a ház.
250 millió?? Azonnal odaadnám annyiért. Nincs játékos a Földön aki annyit ér, hívják akár Lionel Messinek. Azért gondolkozzunk már, emberekről van szó, nem gépekről. Bármikor megsérülhet komolyabban, formahanyatlás, akármi történhet, de ha nem akkor sem ér senki ennyit.Bob_Marley írta:Lehet ez szentségtörés, de ha valaki lerak az asztalra 250 millió eurót Messiért, én biza elfogadnám azonnal, annyiból egy kezdő 11-et lehetne vásárolni, sőt!!! Szentimentálisan is hozzá lehet állni a dolgokhoz, de ennyi pénzt simán ellehetne fogadni, s az üzletben az érzelmeknek helye nincs.