Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a dopping mellékhatása, hogy ilyen hamar kiégett...Taibi írta:Így van! Kiégett a génkezelt kis gnóm.visca el barca írta:ma se lőtt gólt... már 3. meccse. egyre gyengébb, ráadásul kezd öregedni. arról nem is beszélek h 26 éves... most kellene eladni, jövőre már usem kell a kutyának sem.. merkel meg putyin pont kijönne az árából..
Így van! Kiégett a génkezelt kis gnóm.visca el barca írta:ma se lőtt gólt... már 3. meccse. egyre gyengébb, ráadásul kezd öregedni. arról nem is beszélek h 26 éves... most kellene eladni, jövőre már usem kell a kutyának sem.. merkel meg putyin pont kijönne az árából..
Sajna valóban nem talált, viszont így majd a Milan fut bele a késbe, ennyiGareth Tello írta:Sajnos nem jött be végül.miihii írta:Én is úgy gondolom, h nagy meccse lesz a pénteki.Pedig most is közel járt a gólhoz pár alkalommal.
Viszont így...
Messi hasn't scored for Barcelona in 336 minutes (in ALL comps)...
Poor AC Milan!
![]()
Sajnos nem jött be végül.miihii írta:Én is úgy gondolom, h nagy meccse lesz a pénteki.
Mikor megláttam, hogy a tiéd az utolsó hsz ebben a topikban, rögtön tudtam, hogy valami hasonlóval fogsz előrukkolni.visca el barca írta:ma se lőtt gólt... már 3. meccse. egyre gyengébb, ráadásul kezd öregedni. arról nem is beszélek h 26 éves... most kellene eladni, jövőre már usem kell a kutyának sem.. merkel meg putyin pont kijönne az árából..
Én is úgy gondolom, h nagy meccse lesz a pénteki.Gareth Tello írta: Espanyol ellen büntet, mesternégyes lesz, kérem szépen.
ha csészk gólját neki adták, nem pedig öngólnak, akkor igen.Csak egy kis pontosítás: 2 gólpassza volt. Fabregas mindkét góljánál ő készített elő.
Csak egy kis pontosítás: 2 gólpassza volt. Fabregas mindkét góljánál ő készített elő.shutterisland írta:tipikusan az a meccs, ahol mesterhármassal zár, ha az elején rúg egyet.
így, hogy nem jött össze a gól, kicsit önző is volt több esetben, joel kifogott ma rajta.
amúgy 3 gólpassz értékű átadást így is kiosztott, egyet váltottak gólra, meg amúgy mikor elhúzta a kapust, akkor az szerintem nem volt les.
Ha valaki adna érte 50-60 milliót, én már azzal is elégedett lennék.Game90 írta:Ma sem lőtt gólt, szerintem ideje lenne eladni őt.
Ráadásul már öreg is...Game90 írta:Ma sem lőtt gólt, szerintem ideje lenne eladni őt.
Ideje visszahívni Deut az Evertonból. Esetleg Messit adjuk oda kölcsönbe.Game90 írta:Ma sem lőtt gólt, szerintem ideje lenne eladni őt.
Én is ezt néztem azon kívül, h idegeskedtem a befejezései miatt.kristop írta:egyébként azt néztem, hogy szerintem marha jól játszott
sok jó csele és labdája volt, emellett ő szedte össze a labdákat, aztán ő fejezte be
szinte minden stimmelt a befejezéseken kívül, kár érte
Ha megnézed pl. a Milan elleni meccset, gyakorlatilag ez már meg is történt.shutterisland írta: egyébként el tudnék képzelni egy olyat, hogy neymar balról befelé, alexis és messi pedig kötetlenben középen és a jobboson, egymást váltogatva.
Mondjuk az Osasuna és a Milan ellenihez képest? Vagy a korábbi Clasicokhoz képest, ahol Messi már lassan szabadrúgásból veszélyesebb volt, mint akcióból?visca el barca írta:sztem meg tök hülyeség volt kitenni szélre. lényegében ezzel teljesen nullává vált a támadójátékunk.
Túl sokat nem, csak annyit, amennyit elmondtam, hogy ezzel távolabb került a kaputól.Barcaman1993 írta:Messi most játszott először jobbszélsőt az első perctől fogva ebben a szezonban. Nem hiszem, hogy túl nagy konzekvenciát kell ebből levonni.
Messi most játszott először jobbszélsőt az első perctől fogva ebben a szezonban. Nem hiszem, hogy túl nagy konzekvenciát kell ebből levonni.Lionel85 írta:Nem látom benne azt a tüzet, ami régen jellemezte. Inkább mezőnyben alkot hasznos munkát, nem ő róla szól a csapat, ami valamilyen szempontból jó, hiszen 11 emberből áll a csapat és nem csak Messiből. Viszont az intenzitásából vesztett, nem érzem, hogy harapna, a gólzsák kicsit megrekedt, de bízom benne, hogy bele fog még lendülni idén. Nagy meglepetésre ismét régi posztján szerepel, ez is lehet az oka, hogy nem kerül annyit helyzetbe. Viszont ha Messi a jobbszélső, akkor illene csatárt betenni középre, mert Cesc nem az. Most sem volt momentuma, régebben volt oda egy Eto'ónk, most nincs befejező csatárunk. Nem tudom mit akar Martino Messivel kezdeni, lehet átmeneti állapot, még talán ő is keresi Messinek a legjobb helyet, amit Pep már egyszer megtalált.