visca el barca írta:sztem meg tök hülyeség volt kitenni szélre. lényegében ezzel teljesen nullává vált a támadójátékunk.
Mondjuk az Osasuna és a Milan ellenihez képest? Vagy a korábbi Clasicokhoz képest, ahol Messi már lassan szabadrúgásból veszélyesebb volt, mint akcióból?
Komolyan nem értem a problémát, rúgtunk két gólt, ami az utóbbi 2 év ilyen meccseiből kiindulva egy teljesen átlagos termés (sőt!), összességében még nem is csak szerencsével, illetve mindezt relatíve enyhe fölényben (55%). Ja és ugye Cesc volt a középcsatár, ami szintén nem egy elhanyagolandó hátráltató tényező. Összességében ezt azért nem mondanám 0 támadójátéknak.
Végre azt láttam, ami idáig hiányzott, hogy megszabadultunk a Messi-függőségtől, nem abból áll a támadójátékunk, hogy ő középen rátekeredik a labdára és kész. És meglepő módon lett is egyből rajta kívül is játékosunk, aki képes gólt lőni. (A "kapura teljesen veszélytelen" Neymar, és a "csetlő-botló" Alexis.) Annak pedig kifejezetten örültem, hogy láttam futni is, bár gondolom ezzel az egész szezonra előre teljesítette a futómennyiségét, de sebaj.
Úgyhogy én egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy jobban jártunk volna azzal, ha bemegy őrlődni Ramos nyakára, Neymar és Sancheznek meg edzésen megmutatják a kaput, hogy legalább ott lássák, ha már meccsen nem.