Normandia írta:Megérrem Pique-t. Ìgy focizni egy nemzeti csapatban, hogy végig fütyülik, fújjolják nem normális dolog.
Mondjuk az is elgondolkodtató azért, hogy csak őt fütyülik.. Na mindegy, én gondolom azért nem tudom ezeket értékelni - tudom, hogy te sem értékelted, nem azért téged idéztelek, mert azt hiszem, hogy de -, mert a Madrid utálattal sem tudok azonosulni annyira, örülök, ha veszítenek, ha számít ez nekünk valahol, amúgy nem érdekel különösebben mit csinálnak. De nem ettől nagy Barcás szerintem valaki, hogy lépten-nyomon odaszúr valamit a riválisnak, ott az élő példának Puyol, őt érdekes tisztelte mindegyik tábor szerintem, pedig nem szította a feszkót folyton, és tisztelettel adózott feléjük..
Amúgy lehet azért is ilyen Piqué, mert nem volt még igazából az érme másik oldalán, mióta itt van újra az első csapatnál, szinte folyamatosan a Madrid "felett" vagyunk, kicsit elszállt ő is ettől talán.
Lucho nyilatkozata se tetszett nagyon az esetről, persze, részben igaza volt, de ha már Neymarnak félig beszólt a Bilbao meccs után - hogy ő is azt tette volna, mint a Bilbaosok -, akkor ezt sem kellett volna helyeselni szerintem.. Na mindegy, az ő dolguk.