Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet ezt a pillanatot nem figyeltem eléggé az arcán. Biztosan "pipa voltam".Andris írta:... Nálam ő azon kevesek egyike volt, akin láttam hogy tényleg szívügye volna a mai eredmény, és nem érdekli hogy a fizetését bármilyen eredmény mellett utalni fogják.
Ez így volna ugye igaz, de hát nem kapunk róla egy gólt se minden meccsen, nem hogy kettőt. Szerintem abszolút nem múlott a hibáján ez a meccs, csak egészen apró része a dolognak.S.Agüero írta:Engem a teljesítmény jobban érdekel, mint az, hogy ki mennyire akar. Kitörölhetjük vele, hogy küzd, ha benéz 3 labdát, amiből kapunk 2 gólt minden meccsen...
Szerintem nem látsz a pipától. Nem?Alcantara írta:A fütyülés utáni sajtótájékoztatója helyett nem ártott volna inkább edzenie kicsit.
Lett volna ideje a 4 pihenős napon is.
Vicc ez az ember, úgy ahogy van Alves komájával együtt, aki csak a szerződéshosszabbításig hajtott.
LG írta: Azért nem csak ez az egy nyilatkozata volt, jó néhány provokálása, ill. celebkedése volt az elmúlt években, pl. a közelmúltból a bűzbombás esetei. A pályán sem nyújtott mindig klasszis teljesítményt, ahogy Alves sem, csak sok embernél, így nálad is úgy látszik kiesett a triplázást megelőző három szezon, ahol mindeketten iszonytosan gyatrák voltak.
Azért nem csak ez az egy nyilatkozata volt, jó néhány provokálása, ill. celebkedése volt az elmúlt években, pl. a közelmúltból a bűzbombás esetei. A pályán sem nyújtott mindig klasszis teljesítményt, ahogy Alves sem, csak sok embernél, így nálad is úgy látszik kiesett a triplázást megelőző három szezon, ahol mindeketten iszonytosan gyatrák voltak.Ronaldinho&Barca írta:Sikerült kiforgatnod a hozzászólásomat teljes mértékben. Azért mert minden erejével és gondolatával a Barca mellett van, néha pedig bedob egy ilyen idióta nyilatkozatot, szerintem ez teljesen rendben van. A pályán bebizonyította hogy klasszis védő, Barcelona alapja, Pep is LE alatt is oszlopos tagja volt a csapatnak. Ha másik oldalról jön egy ilyen, jöjjön hát, mikor szapultam én ezért ellenfél játékosát?LG írta: Akkor ezek szerint Gutit is hatalmas figuránad tartod. Vagy ha a másik oldalról jön ilyen, akkor az rophadjon meg, de ha tőlünk teszi valaki, akkor annak tapsolni kell?
Remélem Vermaelen nem sérül le, és tudja hosszú távon is hozni az elmúlt meccseken mutatott teljesitményét, a celeb gyerek meg, aki most épp jól megérdemelt eltiltását tölti a hülyesége miatt, padon találja magát.
Nem is értem ebből hogy lett ekkora hír, szóra sem érdemes az eset. Aki pedig egy nyilatkozatáért bárkit is padra dobna, annak gratulálok. Alves se egy intelligencia bomba, de amit a pályán tud az klasszis.
Sikerült kiforgatnod a hozzászólásomat teljes mértékben. Azért mert minden erejével és gondolatával a Barca mellett van, néha pedig bedob egy ilyen idióta nyilatkozatot, szerintem ez teljesen rendben van. A pályán bebizonyította hogy klasszis védő, Barcelona alapja, Pep is LE alatt is oszlopos tagja volt a csapatnak. Ha másik oldalról jön egy ilyen, jöjjön hát, mikor szapultam én ezért ellenfél játékosát?LG írta: Akkor ezek szerint Gutit is hatalmas figuránad tartod. Vagy ha a másik oldalról jön ilyen, akkor az rophadjon meg, de ha tőlünk teszi valaki, akkor annak tapsolni kell?
Remélem Vermaelen nem sérül le, és tudja hosszú távon is hozni az elmúlt meccseken mutatott teljesitményét, a celeb gyerek meg, aki most épp jól megérdemelt eltiltását tölti a hülyesége miatt, padon találja magát.
Akkor ezek szerint Gutit is hatalmas figuránad tartod. Vagy ha a másik oldalról jön ilyen, akkor az rophadjon meg, de ha tőlünk teszi valaki, akkor annak tapsolni kell?Ronaldinho&Barca írta:"Ha a Bernabéu kifütyül, az úgy hat rám, mintha egy szimfóniát hallgatnék." Azt a..Plusz a Buffon mez..
Piqué mester, hatalmas figura vagy.
![]()
Röviden: Még ugye az ünneplésünk alatt beszólt a Realnak - már ez teljesen felesleges volt szerintem -, utána elkezdték fütyülni a válogatott meccseken, most emiatt összehívott egy sajtótájékoztatót, amin ahelyett, hogy megpróbálta volna csillapítani a kedélyeket, hozta a formáját..csababarca írta:Én az egész ügyet nem vágom,hogy most mi volt
De ezt nálunk megmondjuk. Anya szokta mesélni, hogy miután összeköltöztek apával akkor apa mindig megmondta, hogy ha sz@r volt a kaja, hogy tudjon belőle tanulni. OFF vége.Anyámnak se mondom, hogy sz@r lett a bableves
Mondjuk az is elgondolkodtató azért, hogy csak őt fütyülik.. Na mindegy, én gondolom azért nem tudom ezeket értékelni - tudom, hogy te sem értékelted, nem azért téged idéztelek, mert azt hiszem, hogy de -, mert a Madrid utálattal sem tudok azonosulni annyira, örülök, ha veszítenek, ha számít ez nekünk valahol, amúgy nem érdekel különösebben mit csinálnak. De nem ettől nagy Barcás szerintem valaki, hogy lépten-nyomon odaszúr valamit a riválisnak, ott az élő példának Puyol, őt érdekes tisztelte mindegyik tábor szerintem, pedig nem szította a feszkót folyton, és tisztelettel adózott feléjük..Normandia írta:Megérrem Pique-t. Ìgy focizni egy nemzeti csapatban, hogy végig fütyülik, fújjolják nem normális dolog.