Troym írta: ↑2024.03.13. 10:00:39
Deluigi írta: ↑2024.03.13. 09:28:27
pontosan 13m+ lettunk jobbak es meg a kovetkezo meccsek eredmenyeitol fuggoen ++
A pénztől jobb nem leszel, maximum gazdagabb...
Két éves távlatról írt Kovbal. Szerintem ha csak a kezdő keretet nézzük, már most lehetnénk ezekkel a játékosokkal BL-esélyesek, még ha nem is e legnagyobb %-al, hanem a City/BM után, mondjuk. El nem tudom képzelni, miért ne lehetnénk két év múlva ténylegesen azok. Romeu már a közelünkben nem lesz addigra, akit felhoztál. Legalábbis remélhetőleg.
Alonso tuti, Inigo sem valószínű, bár ő 5. kh-nek jó. Pár jó csere kéne, ami két év alatt nem lehetetlen, meg BL-rutin. Az első szerintem rendben lesz, a második felé meg pont ma tettünk egy lépést, ilyenek után tudjuk újra elhinni, hogy megnyerhetünk egy kétmeccses párharcot, máshogy ez nem megy, a semmiből pokoli nehéz önbizalmat szerezni, még ha nem is lehetetlen.
Két év múlva még az edzőt sem tudjuk, ki lesz, lehet jövőre Flick behúzza velünk.
Amúgy lehetünk a pénzzel jobbak is, ki tudja, mi hiányzik ahhoz, hogy 1:1-be kerüljünk. Ez tuti segített. Még egy (csodával határos) kör pláne így tenne. (13M+pár M hazai bevétel, ami 3,5-4 millió lehet egy közel teltházas Montjuicban). Ha jól rémlik, elég kevés hiányzott, bár nem tudom, hogy működik ez a rendszer, számít-e ez, vagy naptári év volt...
Nem azt mondom, hogy két év múlva megnyerjük a BL-t, hanem azt, hogy jelenleg semmi nem zárja ki, hogy esélyesek legyünk rá. Kovbal is hasonlót írt a "remélhetőleg" szóval.
Laportával meg egyetértek, lehetett volna ez Milan-Arsenal út, ehelyett megúsztuk egy hullámvölggyel, és még abból sem akkorával, mint amibe pl ők, vagy a MU, CFC, stb kerültek sokkal több pénzzel akár. A BL-körforgásból egy pillanatra sem estünk ki, ami hatalmas szó ebben a helyzetben. És ez nem csak azért történt, mert "gyenge a spanyol bajnokság". Gyengébb, mint az angol, ott alighanem kiestünk volna, de máshoz képest nem gyengébb, pl egy olaszhoz képest ahol több katasztrófa is történt a nagyobb csapatokkal az elmúlt 1-2 évtizedben.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy