2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Üres kassza? Lewa, Koundé, Raphi, Torres, Roque.....csak ők több, mint 200 millió indulásnak....fizetések nélkül.
Szerintem ott Simeone a géniusz, ráadásul sokadszorra meg tudja újítani a csapatot. Ès most még nem is a védekezős, darálós, hanem egészen támadó szellemben. Az is sokat számított, hogy az ide nem kellő Depay pár perc alatt kapufát, ès győztes gólt lőve ledolgozta a 3 milliós vételárát, és elvileg 9 milliós bruttó fizetését.
Messivel és Suarezzel felállló Barcelona kapott 8 gólt a BL-ben a Bayern ellen. Itt nem is a nyolc gólos vereség a szörnyű, hanem hogy még Messi is játszott és mégis sikerült kinyírni minket. Ez azért már a Barto-éra utolsó rúgásai voltak, és innen kellett felállni. Amennyiben lett volna pénz dögivel és nincs szabályozva az elköltése, úgy a mostani szinte visszajutni gyerekjáték lett volna. De üres kasszával kellett ezt megcsinálni, így pedig mindenképpen nagy eredmény alig három év alatt ide jutni.LG írta: ↑2024.03.13. 14:20:25A 8 pontos hátrány a bajnokságban és a Napoli kiejtése lenne a csúcs? Az olaszokat amúgy az EL-ben is vertük két éve, pedig akkor még jobban formában is voltak, szóval ezt nem gondolom, hogy olyan nagy előrelépés lenne. Eddig igazából azt hoztuk, ami kötelező volt. Ehhez képest nagyon túlzó véleményeket olvasok a fórumon. Legalább a szezon végét meg kellene várni, hogy mi lesz ebből. Most egy kicsit javultunk, de még lehet csúnya a végkimenetel, az előző években mindig visszaesett a csapat a hajrára.
Egyetértek, ezt a bíróság elé kellene vinni. Nyertünk már pert a La Liga ellen. Súlyosan diszkriminatív, amit művelnek, csak minket sújtanak, minden más elsőosztályú csapat az UEFA-s irányelv (70%) felett költekezhet, minket meg nevetséges módon szívatnak.kmb írta: ↑2024.03.13. 18:01:50Kb 40 millió körül keres ezzel a továbbjutással idáig a Barca a BL -ben.Nem tudom ez az összeg mennyit számít,de van egy olyan sejtésem hogy tebasznal semmit.Legutobb is Angliában egy konferencián tudatta a világgal hogy a Barsza nak mindenképpen el kell adni több nagyértékű játékosát.Ezzel kb mindenki tudja hogy aprópénzért vihetnek tőlünk játékosokat.Laporta nem értem miért nem pereli be.
A 8 pontos hátrány a bajnokságban és a Napoli kiejtése lenne a csúcs? Az olaszokat amúgy az EL-ben is vertük két éve, pedig akkor még jobban formában is voltak, szóval ezt nem gondolom, hogy olyan nagy előrelépés lenne. Eddig igazából azt hoztuk, ami kötelező volt. Ehhez képest nagyon túlzó véleményeket olvasok a fórumon. Legalább a szezon végét meg kellene várni, hogy mi lesz ebből. Most egy kicsit javultunk, de még lehet csúnya a végkimenetel, az előző években mindig visszaesett a csapat a hajrára.
De fel lehet használni arra, hogy jobbak is legyünk.
Két éves távlatról írt Kovbal. Szerintem ha csak a kezdő keretet nézzük, már most lehetnénk ezekkel a játékosokkal BL-esélyesek, még ha nem is e legnagyobb %-al, hanem a City/BM után, mondjuk. El nem tudom képzelni, miért ne lehetnénk két év múlva ténylegesen azok. Romeu már a közelünkben nem lesz addigra, akit felhoztál. Legalábbis remélhetőleg.
Leszögezem: Nagy gratula a tegnapi továbbjutáshoz, annak nagyon örülök!!!!
Pep szezon elején azt nyilatkozta, hogy ha megint visznek mindent, akkor visszavonul. Nem tudom, mennyire gondolta komolyan, de meg tudnám ezt is érteni, klubfoci szinten már nagyon nem maradna kihívás. Max. tényleg az, hogy ezt a Barcát visszahozni az európai elitbe, de ez a jelenlegi lehetőségeinkkel olyan projekt, amellyel jóval nagyobb a bukás esélye, mint a sikeré.barcamessi írta: ↑2024.02.22. 08:46:59
Kicsit OFF, de ha a City idén megint megnyerne mindent, de legalábbis a BL-t és a bajnokságot, akkor szerintem májusban Pep is bejelentené, hogy köszönte szépen a lehetőséget, és a csúcson feláll a padról. Na nem mintha bármi esély lenne rá, hogy ő visszajönne ide hozzánk, ezt csak mint egy megérzésrt írtam le, szerintem akkor a City De Zerbit vinné a helyére, már ha addig ő nem írna alá esetleg máshova.
Szerintem itt Bence az esetleges előrehozott edzőcserére utalt. Ami nehéz kérdés, mert az eredmények nem indokolnák, mögöttük a telejsítmény, és kiemelten Xavi teljesítménye már annál inkább. De ja, valószínűleg nyárig most már kihúzza.davi10 írta: ↑2024.02.22. 07:42:46Nem kell elsietni a döntést, 4 hónap múlva kezddne az új arc. Gondolom Ő már korábban tudott Xavi távozásáról, esetleg már azelőtt téma volt, hogy a következő idénynek már nem Xavi-val megyünk neki.
3-4-5 név kering, mindegyikük tapasztaltabb, mint Xavi, és valószînűleg egyikbe se rokkannánk bele anyagilag. Nyilván Pep, Klopp, Xabi nem olció, de Flick, De Zerbi, Conceicao (akik most verték el az Arsenalt), Motta (akik a hullámvölgy után lassan odaérnek a BL helyekre) nem egy tragikus névsor. A mostani Xavi-hoz képest szerintem mindegyikük előrelépés lenne.
Én Flick-re lecsapnék, mielőtt elhappolja a Bayern.
Nagyon remélem hogy az, hogyan tudja minél hamarabb elhozni Kloppot (tudom minimális rá az esély), vagy Flicket, mielőtt a Bayern gondol egyet és visszaviszik.
Úgy is meg lehet kötni a szerződést az új edzővel, hogy csak június végén áll be. Addig megismerhetné az itteni játékosokat (az utánpótlást is), összehozhatná a stábját és egyeztethetne Decoval az átigazolásokról. Ha tovább vár Laporta, lecsúszhat a legjobb jelöltjeiről.
Szerintem Xavi helye nincs kibérelve nyárig. Napoli elleni fiaskó után szerintem menesztené.LG írta: ↑2024.02.17. 14:37:48Amit nem láttam senkinél kritika oldalon, az az, hogy Koeman-t megtartotta 21 nyarán, ráadásul úgy, hogy ezzel szemben igazolásokat nem kapott. Csak akkor rúgta ki, mikor már a Ligában és a BL-ben is szinte reménytelen helyzetbe kerültünk. Erre szerintem kijelenthetjük, hogy hatalmas baklövés volt.
Xavi kinevezésével pedig nagy kockázatot nem vállalt. A nép őt akarta, ő pedig teljesítette az akaratukat, nem egy hű de nagy húzás.
Sokkal nagyobb kérdés, hogy most nyáron hogyan oldja a dolgokat nyáron. + azt se felejtsük, hogy azzal is kockáztat, hogy belement Xavi maradásába nyárig. Ha netán kiesünk a Napoli ellen, akkor ezért támadni fogják.