Fifa, PES, FM
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
a szabadrugást hogy kell elvégezni hogy be is menejn,ne rúgja fölé,vagy gyengéden? vannak rá spec gombok?
köszi
köszi
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Ha m21100er mó112d ak12kor ve12dd l21e a je13223k árár a mi23um2ra. a23r jö23k és fok32n leh323232ni1232Szecsiat írta:A Fifa07-be a Real Madriddal vagyok.Első vagyok a bajnokságba.És mégis alig van néző a lelátókon.Egyáltalán van olyan amikor teltház van?Vagy mit kell ahhoz csinálni h elérjem h teltház legyen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lionel19 2006.10.11. 13:56:33-kor.
A Fifa07-be a Real Madriddal vagyok.Első vagyok a bajnokságba.És mégis alig van néző a lelátókon.Egyáltalán van olyan amikor teltház van?Vagy mit kell ahhoz csinálni h elérjem h teltház legyen.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Valaki nem tudna egy linket a fifa 07 kézikönyvéről? Ki szeretném nyomtatni!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Jugador del Barça
Eddig nekem is, da valahogy mintha nem lenne az igazi.gentdelbarca írta:Hát nekem eddig a shift és az iránygombokkal sikerül!Saviola007 írta:Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni mivel lehet cselezni?
De próbálgasd, hátha mással is lehet!
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Hát nekem eddig a shift és az iránygombokkal sikerül!Saviola007 írta:Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni mivel lehet cselezni?
De próbálgasd, hátha mással is lehet!

http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
-
- Jugador del Barça
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni mivel lehet cselezni?
-
- aka Game90
Na végre megvan a Fifa 07
Nekem bejön a játék, jobb mint a 06. A szabadrúgások jól mennek, a szögleteket meg elrontom mindig. A cselezésbe még belekell jönnöm. A fejpárbajok azok jóra sikerültek. Viszont nálam kevés a szabálytalanság. A manager módban már végigjátszottam fél évet a Barcelonával. Eladtam már egy pár játékost pl Decót, de megvettem Andersont, Agüerot és Fabregast. A kommentár meg hát...Hajdú B. még jó, de én Faragót kihagytam volna. De mind1 egy pár meccs után már úgyis lehalkítva játszok.

Nekem bejön a játék, jobb mint a 06. A szabadrúgások jól mennek, a szögleteket meg elrontom mindig. A cselezésbe még belekell jönnöm. A fejpárbajok azok jóra sikerültek. Viszont nálam kevés a szabálytalanság. A manager módban már végigjátszottam fél évet a Barcelonával. Eladtam már egy pár játékost pl Decót, de megvettem Andersont, Agüerot és Fabregast. A kommentár meg hát...Hajdú B. még jó, de én Faragót kihagytam volna. De mind1 egy pár meccs után már úgyis lehalkítva játszok.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Szerintem egészen jóra sikerült a Fifa 07! (bár még nem játszottam PES-sel de a 6-ot mindenképpen kipróbálom) A lökdösődések egész jók, a fejpárbaj is tűrhető, a labda csavaráshoz hozzá kell szokni, a beadás még egy kicsit nehezen megy. A lövéseknél nincs a 06-ban megszokott kék csík ami az ideális erőt mutatja, valahogy rá kell érezni minden játékosnál. Ahhoz képest hogy a szabadrúgásokot elég jól rúgtam a 06-ben, a 07-ben siralmasan megy. A játékban sokszor többet jön elő az ollózás, mint az előző részben(speciel ott hónapok alatt egy sem jött össze, most meg a hatodik fordulóban Eto'o-val olyat akasztottam így Casillasnak, hogy öröm volt visszajátszani). A szöglet-rúgás is át lett alakítva, eltűnt a "célzó-nyíl". Sztem jó a magyar kommentár is ( főleg Hajdú B.) bár egy kicsit kezd monotonná válni, de mindenképpen vicces a "torzonborz-Puyol" vagy a "kiszámíthatatalan-Messi". Összességében sztem jobb lett az elődtől, sokkal több az újítás benne, ráadásul managerben a pénz is valódi. Sőt, nekem nagy pozitívum hogy a nagycsapatnál szerepel dos Santos is....
csak ajánlani tudom

- Ronal.10
- Entrenador del Barça
kösz... akinek van fifaja és szeret játszani és nincs kivel .. az vegyen fel msn-re és toljuk!!!!!!!!!! robi.carlos@freemail.hu
Itt van 3, de mindegyik jó!:Ronal.10 írta:valaki adjon Cd kodot a gamehez.. akár linket vagy bemásolva ide csak adjatok,adjatok!!!!!!!!!!!
L9SA-NPCU-NVCH-BNV2-NRLD
T833-BUXG-JXF5-TKX3-BRLD
TBEW-3UX8-UKA4-5UKY-8RLD
-
- Barça B
itt a link:barca99 írta:HELP!! Megszereztem a 07-et, feltelepítettem, kipróbáltam, szerintem jó lett. Ezután visszaadtam a DVD-t és anélkül meg nem megy. Maxxal installáltam, tehát a lehető legtöbb cuccot másolta fel. Nem tudtok a játékhoz vmi NODVD-patchet?? Egyébként Alcohollal át akartam írni magamnak, de az első fázisban, amikor még csak a képfájl készíti lefagyott 75%-nál 3x is. Ezután megpróbáltam felmásolni a fájlokat simán a vinyóra, hogy onnan Neroval kiírom, de van egy 20 mb-s fálj (egy csomó 0 egy 1-es és *.TMP kiterjesztés) ami másolása közben kiírja hogy adathiba (CRC). Nem lehet átírni?? Van vkinek vmi ötlete?
http://www.gamecopyworld.com/search.htm
De ha nem akarsz szórakozni vele vegyél fel msn-re és átkülöm a no-dvd patch-et!
Tecsóba a polcról
ps.:
A gugli a barátod... beírod és máris löki amit csak akarsz.

ps.:
A gugli a barátod... beírod és máris löki amit csak akarsz.
valaki nem tudja felrakni valami oldalra ahol le lehet tölteni mert sehonnan nem birom leszedni 

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerintem jó a gém, a fejpárbajok tényleg látványosabbak lettek más változás nagyon nincs.
A Magyar kommentátorhoz annyit hogy az elején jópofa csak egy kisidő után unalmas és irritáló hogy ugyanazt mondják el úgyhogy kommentátor off.
A Magyar kommentátorhoz annyit hogy az elején jópofa csak egy kisidő után unalmas és irritáló hogy ugyanazt mondják el úgyhogy kommentátor off.
in to exile
-
- aka Game90
Valaki nem tudna valamit mondani a Fifa 07-ről? Milyen a grafika, menedzser mód stb?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
bocs fiúk de nem vágom a fifa07 teljes verziója megjelent má illetve megvan több embernek me a demot azt vágom
Alcohol 120% a barátod
Amúgy a kommentátorokról annyit... szerintem inkább vicces így a magyar kommentekkel. Nem jön be
Hogy hangzik már, hogy:
-masszív xy
-van bátorsága onnan elrúgni (közbe 20m-ra voltam a kaputól) stb stb...
Egyébként meg látszik hogy az angolt fordították, mert abszolút "magyartalan" a rizsa.
Érdekes érdekes hogy így is kijött... de... nah! nem jön be na

Amúgy a kommentátorokról annyit... szerintem inkább vicces így a magyar kommentekkel. Nem jön be

Hogy hangzik már, hogy:
-masszív xy
-van bátorsága onnan elrúgni (közbe 20m-ra voltam a kaputól) stb stb...
Egyébként meg látszik hogy az angolt fordították, mert abszolút "magyartalan" a rizsa.
Érdekes érdekes hogy így is kijött... de... nah! nem jön be na

-
- Capitá del Barça
rakd be Deamon tools-ba

Més qué un Club!!!
Az is elég lenne h ha vki lenne olyan kedves és a 00000001.TMP nevű fájlt ami a DVD-n található feltenné rapidshare-re, és a kódot ide bemásolná. Légyszi, fontos lenne! Köszi